Inlägg från: Johannus |Visa alla inlägg
  • Johannus

    Farmen 2019

    Linnis92 skrev 2019-01-25 05:18:32 följande:
    Och just det, med tanke på motiveringen. Det känns som att hon valde Göran bara för att hon och Stina var överens om det. Skulle hon fått välja fritt så hade hon valt Maria. För så mycket som de bråkar... kändes som att hon hittade på det där med att han inte kan bära bara för att ha något att säga egentligen.
    Håller med dig att Macha valde Göran för att det var Stinas och hennes plan från början. 
    Hon hade nog velat välja Maria för att dem inte går i hop.
  • Johannus
    Nandez skrev 2019-01-25 15:09:10 följande:
    Tycker att det börjar likna mobbning. Har ingen favorit, skulle vara Pasi på Torpet. Denna omgång av Farmen är i mitt tycke den sämsta.

    Har tröttnat så jag skippar Farmen nu.

    Ha det så gott smile1.gif
    Nej snälla Nandez skippa inte oss eller Farmen nu....Inte i alla fall tråden.

    Kram vi ser till att tråden lever vidare med dig.
  • Johannus
    EdaEda skrev 2019-01-25 19:57:28 följande:
    Dee! Hon är ju en jättego tjej.
    Nu försöker de få ut dee så de är så elaka mot henne.

    Nej fy! JP är det falskaste jag skådat. På riktigt chockad. Alexandra är ju inte kapabel att tänka själv men elak.
    Det namn ni nämner är inte med i årets Farmen...
  • Johannus
    misil skrev 2019-01-26 19:13:15 följande:
    Jag tyckte om Masha i början men har nu helt ändrat uppfattning,hennes motivering till varför hon valde Göran att han bidrog minst måste vara en av dom mest genomskinliga lögnerna i Farmens historia.
    Tyvärr har Stina visat sig vara en rabiat feminist med sådant tänk dvs när män generaliserar nedlåtande om kvinnor är det sexism enligt feminister,medans när feminister generaliserar nedlåtande om män är det jämställdhet enligt feminister.
    Förövrigt tyckte jag det var lite roligt att Kim som såg sig själv som någon slags superman förlorade tävling efter tävling och åkte ut blixtsnabbt från programmet,hoppas det blir en tankeställare för honom så att han lär sig vad ordet ödmjukhet betyder.
    Motiveringen var den sämsta någonsin mot Göran det håller jag med om.
    Stina fick med sig Macha att ogilla Göran och var nog därför hon valde honom istället för Maria som Macha inte alls kommer överens med. Må den som åker ut på söndag välja Maria till storbonde så hon kan välja förste kämpe som slår ut Macha.

    Jag hoppas bara att Göran blir kvar på Farmen för han jobbar bra trots åldern och helt klart kan man ha ont i ryggen så man inte vågar bära vatten eller brädor när det gör ont.
  • Johannus
    kokosnötmjölk skrev 2019-01-27 00:27:04 följande:
    Såg precis torsdagens avsnitt och det enda jag kan säga är omg... 

    Jag har ingen favorit i programet och känner att jag relaterar allt för känslomässigt till en del beteenden. Dessutom minns jag knappt vad som hänt i tidigare avsnitt och tappar ofta bort mig bland avsnitten och namnen. 

    Därför känner jag mig rätt klar med årets säsong av Farmen och kommer sluta titta nu. 

    Men ni andra får ha det bra och se till att tråden lever vidare smile1.gif  
    Tänk på att det kommer in nya utmanare så det kommer nog att rätta till sig framöver....Jag säger att det har varit bättre Farmen program tidigare, men i dagens läge så söker producenterna såna folk som gör det till en såpa istället för att lära folk hur det var på den Gamla Goda Tiden..Tanken har nog varit med programmet  att folk får lära sig om bonde livet som det var.....Inte att det samlas en massa olika folk som kommer att klösa ögonen av varann vid första mötet med varann.....Helt klart har det gått till att det blir mer mobbning än att göra ett seriöst program. Tråkigt men sant.....
  • Johannus
    Deceree1 skrev 2019-01-27 09:09:32 följande:
    Det tror jag också men vi får inte glömma Farmen-Christina o Sebastian Darwin. Dom va ju alla gånger uttagna för att ställa till bråk.
    Men man undrar ju lite. Är programmet till för att skapa bråk så det blir många tittare?
    Jag tror ju iaf att många av oss som kollar faktiskt vill se en seriösare sida av programmet.
    Det verkar vara så att alla svenska program ska ha intriger vilket jag inte tycker är så kul.
    Men sen finns det tittare som njuter av att se folk gå på luven med varann.

    För deras eget bästa som är med vore det bra att dem kan vara vänner och jobba på så att dem får mat och annat när dom klarat uppgifterna.
  • Johannus
    Deceree1 skrev 2019-01-27 09:14:20 följande:
    Spännande ikväll. Hade inte velat se Göran i tinget ikväll. Eftersom han har smärta så klarar han nog inte att klå nån i säcken.
    Om han åker ut ikväll så kommer hånflinet sitta 24/7 på Mischa. Hon kommer att bli odräglig och tycka att hon är smart och kan minsann spela spelet.
    Det kommer att vara trist om Göran åker ut, men samtidigt så möter han Stina på Torpet och kanske får ut henne. Hon var inte så trevlig mot Göran på Farmen.

    Jag håller med dig att Macha kommer och känna sig duktig om det blir så att Göran åker. 
  • Johannus
    Deceree1 skrev 2019-01-27 12:48:59 följande:
    Jag har tänkt på en sak... man hör dom aldrig prata med varann om privata saker. Vad man gör hemma, vad man jobbar med, vad man har för musiksmak mm. Dom pratar bara om livet på farmen. Blir det automatiskt så eller är det nåt som produktionen bestämmer?
    En gång för länge sen så berättade en tjej som jag känner att hon jobbade bekom kulisserna med farmen. Hon sa att de sprang fram till farmarna o gav dom lappar med saker de skulle ta upp o saker de skulle säga, just för att skapa intriger. Jag tror inte att hon talar osanning o det skulle ju förklara en hel del.
    Det kan nog stämma att dem får manus på vad dem säger bara för att det ska bli intriger, men vore roligare med äkta vanliga betende så att programmet blir naturligt.

    Och helt klart oavsett att dem inte skulle få manus så kan man vissa dagar bli grinig och gnällig och det blir bråk, men det senaste programmen har det blivit som vanligare med mobbning och det hoppas jag att folk reagerar på för det får inte finnas.
  • Johannus
    Deceree1 skrev 2019-01-27 14:56:37 följande:
    Det som hände förra året med den mobbingen dom utsatte Dee för är jag vansinnig på än. Jag ville åka o hämta henne o trösta henne. Hon va så modig som stod upp och klarade av att stanna. All heder åt henne.
    Blir det likadant i år som de va förra året då vet jag inte vad jag gör.
    Alexandra, mulle och hon med botoxläpparna va vidriga. Det får bara inte hända igen.
    Hon, utmanarens, med årets botoxläppar, skulle nog kunna slå ut Maria. Hon ser stark ut. Tränar säkert massor på gym.
    Det är ju också en grej dom gör för att det ska bli intriger. När de gamla farmarna har hunnit bli varma i kläderna så kastar dom in nya människor som de ska tävla mot.
    Jag håller med att det var hemskt  förra året.

    Kan inte med utmanaren med årets botoxläppar….Tycker mig ha sett henne i något annat program eller har jag fel?

    Jag hoppas att Farmarna sätter dessa utmanare direkt på jobb...Tjejerna (utmanarna alltså) ut och mjölka korna och geten. 
    Killen ut och hämta vatten till alla djuren och in på Farmen, såga, spika och annat som alla andra har jobbat med.
  • Johannus
    Nandez skrev 2019-01-27 18:47:01 följande:
    Läste i tv tablån att en deltagare spelat för hårt och riskerar att skickas hem av Paolo, undrar vem det är. Ni skriver väl vem det gäller.
    Nu är jag arg på tv4 och Paulo.....Maria har tydligen gjort nåt som inte visats i tv och då kommer förstås Paulo och kastar ut henne till Machas fördel.....Macha som provocerat Maria hela tiden får inget straff  ELLER HUR. 

    Paulo kommer nog att se till att Macha blir kvar resten av tiden också.

    Visa allt som händer i tv så man kan se vem som gjort fel Grrrrrrrrrr.
Svar på tråden Farmen 2019