Inlägg från: flygrl |Visa alla inlägg
  • flygrl

    Farmen 2019

    Johannus skrev 2019-02-19 01:19:45 följande:

    Jag vet inte hur deras regler är på Torpet efter att dem tävlat. Neda har inte tävlat alls så hon har bara glidit på Torpet. Alla andra har tävlat en eller ett par gånger redan.

    Jag gillar bara Diana på Farmen. 

    Tobbe ett är som om han skulle spela på Casino hela tiden och försöka lura sig själv till finalen genom att ljuga och föra osanning om alla andra.

    Emelie får jag inget grepp om alls mer än att hon är en tjallare.

    Tobbe 2 nä nåt som gör att jag inte kan med han heller.

    Maxine har jag inte kunnat med ens från det dem var på flotten.

    Kim trodde när han kom till farmen att han skulle vara bra, men det enda han vill är att skryta hur stark han är och det kommer vi att få se när han ska kämpa. 


    Jag har för mig man e immun en vecka efter man kämpat.

    Stina har också bara glidit på Torpet (fast kämpat på Farmen)

    Delar väl i stort din syn på farmarna möjligen med undantag av Tobbe II.

    Som sagt bara inte fulspelarna Tobbe I & Emelie vinner Farmen så...
  • flygrl

    Der blir som sagt inget bra med Kim som storbonde. Förut har jag uppfattat honom som arbetsvillig så det förvånar mig att han nu inte tar tag i dom där f*****g trägubbarna. Ja, osäkert om veckans uppdrag kommer bli godkända... :/

    Fina bilder med Kim och dom söta djuren i början av avsnittet. Han verkar verkligen tycka om och bry sig om djuren och det uppskattar jag. Tror som sagt han e en godhjärtad person i grunden. :)

    Skönt se att dom nu umgås civiliserat på Torpet. Det verkar göra alla gott, särskilt Göran som ju vart så sur och rent av hatisk senaste tiden. Göran - aladåb mästaren!


    molly50 skrev 2019-02-19 09:25:54 följande:

    Hittade ett par länkar här:

    www.hant.se/farmen-deltagarna-i-storbrak-efter-inspelningen-kranker-mig/

    www.instagram.com/p/BsvgTBNFnT6/

    Göran kallar sig @farmengoran.


    Tack för länkarna. Hittade ingen kommentar från Göran i Instagram länken men har läst på annat håll va hans kommentar ska ha vart. Vore intressant att veta va mer han skrivit men misstänker det kanske e raderat vid det här laget. Sorgligt att Göran inte bara kan ignorera Mahsa nu efter Farmen.
  • flygrl
    Deceree1 skrev 2019-02-19 23:19:46 följande:

    Farmen Norge kör igång snar mä. Runar Sörgaard ska tydligen va med. Kör vi Farmen Norge i Denna tråd eller gör vi en ny?


    Var och när kommer den visas? TV4 eller?

    Jag e faktiskt sugen att titta mtp att den ju ska ha mer fokus på gårdens skötsel och inte e lika inriktad på bråk och konflikter.

    Kanske borde man ha en separat tråd för inte röra ihop serierna?
    Johannus skrev 2019-02-20 00:18:04 följande:

    Har aldrig följt Farmen Norge så tror inte jag gör det i år heller...

    Börjar flera spännande program som Let´s Dance och Robinsson.


    Men tror du inte Farmen Norge e rätt mycket i din smak då?

    När börjar Robinson? Det måste väl ligga en bit bort va?
  • flygrl
    Johannus skrev 2019-02-20 01:00:13 följande:

    Ja nog är Farmen i min smak, men om det blir samtidigt som det två  andra programmen så vet jag inte....sen jobbar jag eftermiddagar och kvällar.

    Såg bara reklam på 4:an i går att snart kommer Robinson.....Och läst om att Gunilla Persson kommer att vara med i Let´s Dance?..Det kan man ju inte missa att kolla på....Sen gillar jag dans program då jag varit med i en dansförening där vi lärt folk att dansa.


    Tänkte att Farmen Norge skulle kunna va mer i din smak än svenska Farmen, då norska versionen tydligen har mycket mer fokus på skötseln av gården och uppdragen och inte lika mycket på konflikter och bråk.

    Men det e ju förstås upp till dig. ;)

    Jag gillar förresten också dans.
    Deceree1 skrev 2019-02-20 02:03:33 följande:

    Farmen Norge kommer att finnas på TV4 play. Så va de förra året iaf. Farmen Norge är helt annorlunda än den svenska. Människorna är bra, dom bråkar inte i onödan och är väldigt duktiga på sina uppdrag. Dom har byggt båt o smitt gångjärn o allt möjligt.

    Jag kommer absolut att se den.

    Vi startar en tråd om den sen :)))


    Det låter spännande och jag kommer titta. Såg på TV4.se att dom kör i gång 6 mars.

    Ja, vi startar en tråd när det e dags.
    Johannus skrev 2019-02-20 15:18:28 följande:

    Har ni läst en artikel om Farmen i Expressen idag?


    Läste just den. Aftonbladet hade ju också en intressant artikel. Först låg den öppet så jag har läst den men nu har dom tyvärr lagt den bakom betalvägg. Den som har Aftonbladet Plus kan ju läsa den.

    www.aftonbladet.se/nojesblad...erier-i-farmen

    Ett litet utdrag:

    ?Även deltagaren Kirsi Pärssinen (som i dag heter Siri Savelius, reds anm.) berättar om liknande händelser från fjolårssäsongen, då Rocco gjorde sin första medverkan i ?Farmen?.

    ? Han hade en mjölkflaska i handen och stod och tittade på mig. Han sa att han skulle dra den i huvudet på mig och spräcka min skalle. Det är helt sjukt att gubben får fortsätta.?

    Om det stämmer e ju hotet mot Tess inte första gången han gör sånt. Obehaglig snubbe. :/
  • flygrl
    Deceree1 skrev 2019-02-19 15:16:55 följande:

    Undrar vad de e jag har missat för varför är Tess så illa omtyckt..?


    Det undrar jag med. Hon utmålas som så tjafsig och allmänt jobbig men det stämmer inte alls med min bild. Tycker snarare det e andra som hela tiden går på henne hårt. :/
    Johannus skrev 2019-02-20 18:12:08 följande:

    När det händer såna här saker så vill man knappt titta på programmet mer. Farmen kommer nog att tappa tittare. Tv teamet borde se och höra det mesta som händer under inspelning och agera direkt. Deltagarna måste också reagera direkt och säga till när nåt obehagligt sker bland deltagarna. 


    Nej, det e naturligtvis skit trist när sånt där händer. TV-teamet ingrep ju när dom hörde Diana berätta för Emelie om Roccos sextrakasserier. Däremot va dom inte inne i huset där Rocco uttalade dödshotet mot Tess. Efterspelet sköttes däremot inget vidare av TV4. :/

    Undra om Kirsi anmälde hotet Rocco riktade mot henne ifjol?
    Johannus skrev 2019-02-20 19:46:56 följande:

    Sitter här och kollar på Farmen och när jag tänker tillbaka så vill jag minnas att man inte fick prata om vem som skulle väljas till förste kämpe. Har jag rätt eller kommer jag i håg fel?

    Nu håller alla på att säga det ena om det andra om varann och göra pakter om vem som ska åka ut. Tänker på hur många av deltagarna kommer att känna efteråt när dem ser programmet.

    Diana som tror på Tobbe 1 blir nog inte glad när hon ser vad det är han håller på med. Nej jag har tappat helt förtroende för Tobbe 1. 

    Även för Emelie, men det har jag gjort sen hon blev en tjallare.

    Trist i går att Maxine fick telefon samtalet ?.Hade varit bättre för Diana och få prata med sina barn.


    Jag minns faktiskt inte hur det va längre tillbaka med det du fråga om.

    Ja, man undrar ju hur deltagarna tänker & reagerar när dom nu ser programmet på TV. En del måste ju bli väldigt ledsna och en del skämmas. Tycker en del av det Tobbe I och Emelie håller på med e fett ruttet. Blä!
    Johannus skrev 2019-02-20 20:00:50 följande:

    Hoppas, Hoppas innerligt att Kim väljer Tobbe 1 till förste kämpe eller nä för då väljer han Diana, men om det blir kunskap så tror jag att Diana är bättre på det.

    Ut med:

    Tobbe 1

    Tobbe 2

    Kim

    Emelie

    Maxine

    Sen får Diana träffa dem som är på Torpet.


    Jag hoppas också Kim sätter nån av Tobbarna som första kämpe. Om Diana blir andra kämpe väljer hon garanterat kunskap och där tror jag hon e ganska bra. I fysisk kamp har hon ingen chans mot nån av Tobbarna.

    Jag gillar också Diana bäst av dom som e på Farmen nu.
  • flygrl
    molly50 skrev 2019-02-21 11:15:59 följande:

    Ja,jag tycker också att deras spel börjar bli lite för mycket nu. Falskspel.

    Om Diana skulle bl satt mot någon av killarna så är det kunskapen som gäller.

    Jag tror inte de får tävla mot varandra i styrka eller teknik.


    Nej, du har naturligtvis rätt. När kille möter tjej e det enbart kunskap som gäller. Fel tänkt av mig där.
    Johannus skrev 2019-02-21 13:03:53 följande:

    Jag tror, men bara tror så att när Tess blev hotat blev hon rädd och orolig och därmed blev tvär och verkade sur/arg och det har påverkat det andra deltagarna negativt mot henne, men jag förstår henne att det har varit jobbigt det hon varit med om. Det kan ju vara svårt att prata om med alla vad som hänt, men sanningen kommer fram som vi sett och man får hoppas att det andra deltagarna förstår henne efteråt.


    Roccos grova hot har naturligtvis vart väldigt obehagligt för Tess MEN hon va väl utmobbad (som jag ser det) redan innan den händelsen. Tyckte hon knappt hann sätta sin fot på Farmen så va drevet mot henne i gång. Tycker synd om henne! :/
    Johannus skrev 2019-02-21 13:08:31 följande:

    Om en tjej väljer en kille till kamp eller tvärtom då blir det kunskap.

    Diana har bra kunskap om någon av Tobbarna skulle välja henne.

    Om det blir Maxine som blir förste kämpe och hon väljer Diana så då väljer Diana styrka och då förhoppningsvis faller Maxine.

    Kim verkar svår att veta vem han väljer och har sagt att ingen kan lita på honom vem han kommer att sätta som förste kämpe.


    Diana e rätt stark fysiskt men jag tror faktiskt Maxine kan va ännu starkare. Fast skenet kan bedra. Däremot tror jag Diana e vassare i kunskap än Maxine och även kan ge Tobbarna en hård fajt i den grenen.

    Jag skulle så gärna se nån av Tobbe I och Emelie åka ut... :)
  • flygrl

    Bra att Diana äntligen fick upp ögonen för Tobbe I:s fulspel. Maxine & Tobbe II har också fattat så nu kommer Tobbe I:s & Emelies makt troligen minska.


    molly50 skrev 2019-02-21 19:55:35 följande:

    Inte alltid så lätt att komma ihåg. 


    Johannus skrev 2019-02-21 20:01:12 följande:

    Kim valde Tobbe 2.....Och är han karl för sin skjorta så väljer han Tobbe 1 eftersom båda vill visa sin styrka.

    Skulle han välja en tjej då skulle han få veta efteråt att han var en svag kille som tog en tjej.

    Men jag anser att till nästa år ska det inte få pågå såna här snack om vem storbonden ska välja utan det ska vara tyst av deltagarna och endast storbonden tar det ansvaret själv. Lika för alla inte påverkan fån deltagarna.


    Vågar man hoppas på att Tobbe II väljer Tobbe I aka The Master som första kämpe och slår ut honom? Det vore som en dröm ffs.

    Blir väldigt spännande på söndag.

    Ja, det kanske vore bra om det inte fick snackas en massa kring första kämpe valet utan att storbonden skötte det helt utan inblandning från andra. Tror däremot den regeln skulle kunna bli svår att upprätthålla.
  • flygrl
    flygrl skrev 2019-02-22 01:10:06 följande:

    Vågar man hoppas på att Tobbe II väljer Tobbe I aka The Master som första kämpe och slår ut honom?


    Menade förstås att Tobbe II ska välja Tobbe I som andra kämpe och inget annat.
    Johannus skrev 2019-02-22 01:39:08 följande:

    Jag tror att Tobbe 2 visar att han är man och slåss mot en man för annars skulle han anses som feg efteråt.


    E det så? Då får vi hoppas machoattityden vinner här och att det blir Battle of the Tobbes. Där Tobbe I får ta avsked till Farmen och sin masterplan.
  • flygrl
    misil skrev 2019-02-22 13:54:17 följande:

    Tycker Tobbe 1 och Emelie varit exemplariska i sitt paktande en eloge till dom :)


    Grodis15 skrev 2019-02-22 14:08:51 följande:

    Håller verkligen med dig! Dom har fattat att det är en tävling och att man måste spela om man vill vinna. Hoppas att någon av dom vinner!


    Gryntroll skrev 2019-02-22 17:30:44 följande:

    Ja, spelet kan de verkligen spela! Manipulativa till tusen men verkar ändå hålla en trevlig fasad.


    Visst, Tobbe I & Emelie har kommit långt mha falskspel. Det kan man inte ta ifrån dom. Men precis som man kan ha kritiska synpunkter på spelare i en fotbollsmatch kan man också ha det på Farmen deltagare. Jag tycker dom går för långt i sitt falskspel bla. genom lova saker dom aldrig tänkt hålla och att få människor att tycka illa om varandra. Att ta en annan person i hand och säga typ ?Jag lovar. Du kan lita på mig? tycker jag e jävligt lågt. Särskilt när det riktas mot en person som Tess som uppenbarligen redan va rätt ledsen och kände sig sviken. :-

    Jag tycker man även i en tävling kan försöka hålla på viss sportslighet och grundläggande respekt deltagare emellan.
Svar på tråden Farmen 2019