Inlägg från: flygrl |Visa alla inlägg
  • flygrl

    Farmen 2019

    Johannus skrev 2019-02-22 22:36:49 följande:

    Håller fullständigt med dig.

    Men det verkar som att det är dagens sång att alla ska ljuga för alla. Inte visa respekt för din näste.


    Alla medel e tillåtna typ. Ja, tyvärr... :/
  • flygrl
    Johannus skrev 2019-02-24 21:11:16 följande:

    Jag tyckte det var lite fegt av Tobbe 2 att välja Diana som andre kämpe, men som tur var så vann Diana och slog ut Tobbe.

    Diana har verkligen på känn att Tobbe1 går bakom ryggen och även Emelie, men sluga Emelie ljög ännu mer för henne. Emelie är ingen rakryggad människa inte heller Tobbe1.

    Och som jag sa före dem kommer inte att vinna för sakerna dem skulle göra då Kim vile ha på sitt sätt även om Wincent sa att alla skulle göra alla uppgifter. Varför bara inte lyssna och göra som Wincent säger.


    Ja, bra att Diana vann. :) Klurig tävling förresten.

    Fast hellre hade jag sett Tobbarna mötas i tvekampen och att Tobbe II slagit ut Tobbe I.

    Bra att Diana genomskådat Tobbe I men synd hon fortfarande litar på Emelie. Hoppas hon snart fattar dom båda har en pakt ihop. :/

    Och Kims storbondevecka va ju en katastrof och avslutades inte helt oväntat med att uppdragen blev underkända. Att dom skulle se över hagarna mm hade ju Kim helt glömt. Pinsamt som fan. :/
    molly50 skrev 2019-02-24 21:27:31 följande:

    Jag hoppas att Diana ska vinna. Hon är en värdig vinnare.

    Jag tycker att Tobbe1 occh Emelie kör med för mycket fulspel för att de ska kännas som värdiga.

    Sen hoppas jag att Tobbe2 slår ut antingen Masha eller Stina på torpet.


    Diana e den mest värdiga vinnaren, absolut. Och Tobbe I & Emelie dom minst värdiga.

    Mahsa lämnade så nu hoppas jag Tobbe II slår ut Stina från Torpet.
    Johannus skrev 2019-02-24 22:14:50 följande:

    Jag är glad att Diana slog ut Tobbe 2. Och jag hoppas att Kim åker nästa söndag, men det kan vara så att Torparna måste denna veck slå ut varann så bara ne finns kvar och då kommer denne person att komma till Farmen. Förhoppningsvis så blir det Göran som kommer tillbaka som i sin tur slår ut Tobbe original. 

    Det som ska vara i Final är Diana och Göran.


    Maxine e inget stort fan av Tobbe I så kanske hon sätter honom som första kämpe. Kim e väl inget stort hot så han kan va kvar en vecka till.

    Blir spännande med Torpet finalen. Hoppas Göran eller möjligen Tobbe II kommer tillbaka till Farmen.

    Diana vs Göran vore en bra Farmen final, ja.
    Johannus skrev 2019-02-24 23:51:37 följande:

    Torpet!!!!! Jaja...?.Alla klagade att dom hade ont i magen, ont i huvudet, men när Paulo kom och lagade massor av pizza och hade vin med sig får åt alla som om dem aldrig varit sjuka...?.

    Nå nu är Tobbe 2. Macha, Stina, Neda och Göran i Torpet final......Vem av dem kommer vidare till Farmen? Hoppas Göran.


    Fast hungern och längtan efter nåt gott att äta kan tillfälligt ha dövat magsjukan. Och det slog väl tillbaka mot Mahsa sen också.
    Gryntroll skrev 2019-02-25 11:48:21 följande:

    Ja Diana är den jag också hoppas ska vinna.

    Tobbe och Emelie är som sagt sjukt manipulativa och trevliga/inställsamma, spelar spelet men borde inte vinna. Jag tror att det kommer bita dem ordentligt i baken nu när det börjar krakelera och Diana har fått upp ögonen för vad som sker.


    Ja, hoppas Diana och Maxine med för den delen fattar fullt ut va som pågår dvs att Tobbe I & Emelie har en stenhård pakt. Vill se The Master & Emelie bita sig själva i svansen! :)
    molly50 skrev 2019-02-25 12:05:59 följande:

    Ja,de spelar fulspel och är falska. Och det tycker jag inte är en värdig vinnare.

    Jag hoppas att Diana avslöjar dem.


    Japp!
    molly50 skrev 2019-02-25 12:08:15 följande:

    Så är det ju absolut. Men jag tycker ändå att Diana är den mest värdiga vinnaren. Hon har inte tjafsat,snackat skit eller deltagit i något fulspel. Och hon jobbar och sköter saker på gården.

    Hon har hela tiden varit ärlig och kört med raka rör.


    Bra beskrivning av Diana.
  • flygrl
    molly50 skrev 2019-02-26 11:28:13 följande:

    Ja,jag håller med.

    Lämnade Masha självmant eller blev hon för sjuk?

    Synd om hon lämnade självmant, Hade velat se henne utslagen. 


    Linnis92 skrev 2019-02-26 11:42:47 följande:

    Läste på hennes Instagram att läkarna så ifrån, hon behövde komma till en steril miljö för att inte få permanenta skador.


    I programmet sa hon ju att hon själv kommit fram till att hon måste lämna pga hälsan men då va det väl så att hon i praktiken inte hade nåt annat val. Och det får man ju förstå.
    Johannus skrev 2019-02-26 11:53:41 följande:

    Det är konstigt att vissa åker för bakterier i magen när vissa andra inte gör det...Alex som åkte ut tidigare skrev i tidningar att han fått magtarms bakterie.

    Göran hade några dagar ont i magen, men han lämnade inte Torpet ändå utan fortsatte att kämpa.

    Hoppas verkligen att Tobbe 2 kör ut Stina.

    Göran slår ut Neda i Torpet finalen och Göran sen slår ut Tobbe 2.


    Sjukdom i mage-tarm kan väl va olika allvarligt och att det e därför vissa kan fortsätta medans andra får avbryta. Beror väl också på hur länge man e sjuk, om det släpper efter nån dag eller inte. :/

    Ja, blir spännande se om Göran kan ta sig tillbaka till Farmen. Tobbe II blir en väldigt tuff motståndare i både fysiska grenar och kunskap.
    molly50 skrev 2019-02-26 11:59:34 följande:

    Ok. Undrar om det kan vara något hon ätit. De smällde ju i sig pizzor och vin mm som om de aldrig sett mat förut.


    Ja, man undrar. Särskilt alkohol kan väl va förödande för en redan kass mage.
  • flygrl
    Johannus skrev 2019-02-26 14:21:54 följande:

    Helt klart kan mag/tarm bakterier vara olika för olika personer och olika allvarligt, men vet man att man har så ont i magen och feber där till så skulle man inte kunna eller vela äta Pizza med vin till oavsett att man varit hungrig en längre tid...Tänker på  när man har magsjuka att man är inte hungrig, man blir illamående bara av lukten av mat. Och att inta alkohol när man är så sjuk fattar jag inte.


    Personligen brukar jag inte villa se mat når jag e magsjuk och alkohol skulle jag definitivt undvika. Men säg att Mahsa vart på bättringsvägen när det va dags för pizza och därför blev grymt sugen och övermodig och käka pizza och drack vin. Sen slog det tillbaka och hon blev sämre igen, riktigt dålig. Så kan det ha vart tänker jag.
    Johannus skrev 2019-02-26 14:31:47 följande:

    Nåt som jag tycker är konstigt både på farmen och Torpet är att man sällan sett deltagarna  tvätta sina kläder. Oavsett att dem måste göra det vid sjön så har man sällan sett dem tvätta och ha på tork. Ok vi ser inte allt som sker på gårdarna, men man ser att dem ofta har smutsiga kläder på sig.

    Farmen fick en gryta där dem kunde värma vatten i och tvätta kläderna, men ingen orkar hämta vatten till den och värma upp vattnet. Att gå i smutsiga kläder är heller inte bra. Mammorna på 1800- talet hade många barn, men tvättade på det viset för att har rena kläder och sängkläder till sig.

    Varför jag skrev det här är för att hygien och renlighet är viktigt för att inte få i sig bakterier. Så även hur maten tillagas. Har deltagarna tid att tvätta händerna på ett eller annat sätt innan dem lagar mat?

    Man har heller inte sett på Torpet hur dem förvarar maten. Står den varmt så får man bakterier i maten och ner i magen.


    Dom e nog rätt skitiga och det märktes ju när Torpet fick anhörig besök och Stinas vem-det-nu-va påpekade att hon luktade väldigt illa, som en uteliggare typ. Så nä hygienen lämnar nog mycket ochönska. :/

    Man hoppas ju dom åtminstone tvättar händerna innan dom fixar maten, ja.

    Och det blir säkert en del bakterie utveckling i maten pga dom saknar ordentliga kylmöjligheter.
    molly50 skrev 2019-02-26 20:57:43 följande:

    Alla reagerar vi väl olika på dessa magåkommor.

    Men att dricka alkohol i det läget är väl direkt vansinnigt.


    Visst e det men hon kan ha missbedömt och blivit övermodig.
    Linnis92 skrev 2019-02-26 21:03:31 följande:

    Vet inte om ni pratat om det innan men är det bara jag som stör mig så ofantligt på att Maxine svär i alla sina meningar i princip?


    Har faktiskt inte tänkt på det...
    Grodis15 skrev 2019-02-26 21:51:25 följande:

    Är till skillnad från er grymt inponerad av Maxine. Hon har gjort en ordentlig resa på farmen. Hon är väldigt rak och ärlig i sitt sätt och hon står upp för sig själv vilket jag gillar skarpt. Endast 21 år gammal är hon långt mycket ärligare och smartare än de flesta där inne. Hon är verkligen värd en finalplats!


    Maxine e inte min favorit men visst fan har hon växt en del och hon har skinn på näsan. Det håller jag med om.
    Grodis15 skrev 2019-02-27 12:46:14 följande:

    Ja då vi får väl anta att hon är vuxen och har ätitboch druckit det hon kände att hon klarade av?

    Blir bara så irriterad när folk här antyder att hon överdriver sin sjukdom eftersom hon ?tryckte i sig pizza och vin? när man faktiskt inte ens vet att hon gjorde det och även om hon gjorde det kanske hon kände att det gick bra just då. Tycker man märker tydligt att hon mår riktigt dåligt och är väldigt ledsen över att lämna. Blir så trött på alla som förminskar henne.


    Jag tror hon va rejält sjuk och det va därför hon MÅSTE lämna. Sen kan inte jag se att hon förminskas utan enbart att hon kritiseras på samma sätt som andra deltagare.
    Deceree1 skrev 2019-02-27 23:13:05 följande:

    Jag håller med dig. Jag är grymt imponerad av Maxine med tanke på hennes förutsättningar. Om man ser bortom dom där botoxläpparna så finns där en tjej som har utvecklats väldigt mycket och läser sig massor. Om man tänker att hon är van vid Stureplan och att utseende är vansinnigt viktigt så är ju det här livet raka motsatsen. Jag störde mig på henne i början men herregud vad hon har växt i mina ögon :))

    En sak jag har tänkt på är att i början av programmet torpet så handlade det om att vattnet i brunnen va helt otjänligt. Dom spydde ju av vattnet. Vad har hänt eftersom ingen säger nåt om det? Dricker dom sjövatten?


    Maxine har växt i mina ögon med. Sen läste jag nånstans (minns inte var) att hennes läppar e sådär av naturen dvs det e typ medfött och inget med botox och göra. :/
    Johannus skrev 2019-02-28 11:42:16 följande:

    Det är egentligen inget kul att titta på Farmen eftersom Göran röstades ut från Torpet.

    Tror att Tobbe 2 ångrade att han ville ha med sig Neda till farmen istället för Göran. Självklart ville Neda ha med sig Stina.

    Tycker även att det var fel att göra så som Paulo gjorde för det kändes att även han ville ha ut Göran. Varför hade inte alla 4 kunnat få komma tillbaka och fått tävla mot det som är kvar på Farmen.?

    Nu finns det bara en värdig vinnare och det är Diana.


    Ja, nu får vi hålla tummarna för Diana.

    Jag upplever inte att Paolo skulle ha nåt emot Göran utan han har tvärtom uttryckt respekt till honom. Att sen reglerna e rätt godtyckliga e ju förresten ingen nyhet. :/
    AnkiC skrev 2019-02-28 23:30:15 följande:

    Ja det måste bli många som slås ut samtidigt. Spännande på söndag nu när torparna anländer!


    Japp, nu måste fler ut snabbt och det blir spännande.
    Johannus skrev 2019-02-28 23:40:40 följande:

    Vem tror du Kim väljer som andre kämpe? 


    Kim e ju lite gammaldags så jag tror han väljer en kille som andra kämpe och då finns det ju bara Tobbe I och välja på.
  • flygrl
    Deceree1 skrev 2019-02-27 23:13:05 följande:

    En sak jag har tänkt på är att i början av programmet torpet så handlade det om att vattnet i brunnen va helt otjänligt. Dom spydde ju av vattnet. Vad har hänt eftersom ingen säger nåt om det? Dricker dom sjövatten?


    Antar dom gör som på Farmen och dricker sjövatten, ja.
  • flygrl
    Johannus skrev 2019-03-02 01:55:39 följande:

    Kim kommer att fega ...Han väljer Diana och det på grund av Tobbew och Emmelie


    Det e möjligt. Blir spännande ikväll.
    molly50 skrev 2019-03-03 11:34:58 följande:

    Jag läste någonstans att de hade en brunn på torpet,men att vattnet var otjänligt i den.


    Ja, så va det ju. Frågan e vartifrån dom får vattnet nu?
  • flygrl
    molly50 skrev 2019-03-03 12:38:52 följande:

    De kanske tar vattnet ifrån sjön.


    Det va min gissning.
    molly50 skrev 2019-03-03 12:39:28 följande:

    Men har också hört att de har fått vatten ditkört i tankar.


    Om du hört det så e det förmodligen så. ;)
  • flygrl
    molly50 skrev 2019-03-03 14:58:50 följande:

    Ja,jag skulle nog tippa på att de har fått vatten i tankar.

    Annars skulle de väl vara tvungna att koka vattnet innan de kunnat dricka det eller använda det i matlagning.


    Johannus skrev 2019-03-03 15:35:13 följande:

    Så tror jag med för inte skulle tv4 låta alla bli sjuka av vattnet från sjön i denna värme. Det hade varit annat om det hade varit rinnande vatten som i en älv eller bäck. Man har ju sett att dem hämtat vattnet en bit från huset och sjön.


    Jag tror också som ni att dom hämtar vattnet från tankar MEN tycker samtidigt inte det skulle va helt otroligt om dom tog sjövatten mtp dom i Farmen ju kör med sjövatten.

    Kokar dom vattnet på Farmen? Nu blir ju det mesta vattnet till matlagning automatiskt kokat iom dom gör gröt, kokar potatis mm men dricksvattnet måste väl kokas då.
    Johannus skrev 2019-03-03 20:32:02 följande:

    Vet inte om ni sitter och tittar på Farmen nu, men jag tycker att det går för långt med Tobbe och Emelie och Maxine för dem direkt mobbar Diana. Skyller på att hon stjäl mat och att hon tar all ära åt sig själv. Nä fy för dessa tre som dem får hålla på.

    Men det ska bli kul och se deras ansikten när Torparna kommer in för då har dem inte lika bra chans att gå till finalen för där är Tobbe 2 redan i final vilket kommer att göra dem fly förbannade.

    Egentligen är det skönt att Farmen snart är slut för det är inte roligt att titta på mobbnings program och sak jag fortsätta kolla nästa år så får Tv4 göra nåt åt mobbningen.

    Det skulle också vara bra om man hade en farmen för äldre personer och en för bara ungdomar. Att ha blandat med unga och gamla blir alltid så att det yngre ser ner på det äldre.


    Håller med om det e gränsfall mobbing det dom håller på med mot Diana. Särskilt Tobbe I och Emelie har ju redan tidigare visat dom e beredda underblåsa mobbing som del av sitt f*****g spel och då mot Tess.

    Kan förresten tänka mig det e Tobbe I som snott maten för sen ge skulden till Diana. Han har ju tidigare friskt tagit mat när han stått i köket plus att han ju uppenbarligen ljuger som fan när det passar hans syften. :/

    Sen o m nu Diana skulle snott mat så e det ju bara för Tobbe I och inse att det e en del av det där jävla spelet som han ju ständigt hyllar.

    Ett Farmen för yngre & ett för äldre kunde kanske va intressant men jag tror ändå jag föredrar ett som e mixat med olika åldrar. Tråkigt när yngre ser ner på äldre, det håller jag med om.
    Johannus skrev 2019-03-03 23:12:34 följande:

    Det finns bara en värdig vinnare och det är Diana.

    Nu är frågan vem kommer Kim att välja som storbonde? Han verkar ju gilla både Tobbe 1 och Emelie och blir någon av dem storbonde ja då blir det inge Diana som blir förste kämpe om nu inte Emelie tar Stina då hon inte tyckte att det var kul att hon kom tillbaka.

    Det kan ju även bli så att flera får kämpa om finalveckan.


    Kim e ju helt duperad av Tobbe I & Emelie så han väljer säkert nån av dom som storbonde. Tror att både Stina och Tobbe II e troliga väljas till första kämpe liksom Diana förstås. Emelie störde sig ju väldigt på Stinas återkomst och Tobbe II måste ju ses som ett stort hot av samtliga.

    Fler kommer säkert gallras ut nu.

    Men oavsett håller jag med stenhårt på Diana.
    Deceree1 skrev 2019-03-04 07:41:43 följande:

    Men om det nu skulle vara så att det är sant att Diana tar mat..

    säkert är det så att när kämparna ska dra iväg till kämpestugorna så tar dom lite extra mat, men det gäller ju inte bara Diana i så fall, det gäller nog alla.

    En annan sak jag har funderat på... hur kommer det sig att de är så trinda och välmående? Inte Emelie förstås, hon va ju smal från början. Hade det varit jag som varit där o ätit den kosten så hade jag varit mager som en jakthund redan efter ett par veckor, o då är jag ändå lite trind.

    Dom borde vara väldigt magra väl? Eller va tror ni?


    Tobbe I har ju också tappat en del kilon (fast fortfarande välmående) men dom andra ser inte ut ha tappat lika mycket. Dom får uppenbarligen i sig mer mat än man tror. Dom äter mycket gröt och mycket potatis, rotsaker och andra grönsaker och det plus lite kött borde räcka en bit.
  • flygrl

    En liten reflektion kring Kim e att han ändå va en rätt sjysst kamrat till dom andra på Farmen och även verkade bry sig mycket om djuren. Sen va ju hans uppblåsta snack kring sin styrka bara too much. Jag reagerade på att han inför tvekampen mot Diana snackade om att han redan bevisat hur bra han va inom styrka & färdighet. Men sanningen e ju att han förlorat varenda tävling och dessutom den lekfulla brottningsmatchen och armbrytningen mot Tobbe II. Armbrytningen förklara han visserligen med att han la sig medvetet av taktiska skäl men man undrar ju...

    Ofattbart dålig självinsikt imho. :/


    molly50 skrev 2019-03-04 12:27:45 följande:

    Jag vet faktiskt inte. Men man får väl anta att de måste koka det. Sjövatten är ju inte speciellt gott att dricka heller.


    Ja, man får väl anta farmarna kokar åtminstone den del sjövatten som ska drickas direkt.
    Johannus skrev 2019-03-04 20:02:00 följande:

    Tobbe1 är en elak person och det kommer Emelie också få känna av. Tobbe2 får väl inte väljas som förste kämpe då han redan gått till final veckan. Så Tobbe 1 kommer att fortsätta välja Diana som han lurat alla andra också att göra.

    Tycker att det borde stoppas av tv teamet denna hemska ful spel Tobbe1 håller på med Emelie som sin hjälpreda. Fy fan säger jag bara.

    Diana har förstått ful spelet, även Maxine och Tobbe2, och jag hoppas Diana säger några välvalda ord som det verkade i slutet av dagens program.

    Man mår illa hur tv låter folk behandla andra människor för sitt eget bästa.


    Först & främst så hade jag givetvis fel som drog in Tobbe II i första kämpe diskussionen. Som du säger han e ju immun och har därmed fribiljett till finalen.

    Sen så kan jag ju bara hålla med va gäller Tobbe I och hans fulspel. :/ Bra att Diana fått upp ögona för Tobbe I:s & Emelies fulspel nu (nästan helt iaf) och öppet talar om det. Jag känner verkligen med Diana och vill bara ännu mer att hon ska få ta hem alltihop i slutänden. Och om inte hon vinner hoppas jag på Tobbe II eller Neda. Bara inte Tobbe I eller Emelie vinner!!!
  • flygrl

    Vilken sorglig historia asså det här med Diana och dom andra.

    Jag vet ju förstås inte säkert men mitt intryck e att Diana talar sanning om att det e rester från hennes övernattningar i kämpestugan. Det har väl helt enkelt blivit kvar i hennes väska efter hon kommit tillbaka och dessutom så jävla mycket va det ju inte.

    Om Maxine nu misstänkte Diana för stöld borde hon enligt mig ha konfronterat henne och då bett att få kolla hennes väska. Inte som nu då hon på eget bevåg gick och rotade igenom Dianas privata grejer. :/

    Sen va gäller att ta mat så ska ju bla. Tobbe I och Maxine tala med låg röst mtp dom själva snott mat tidigare när dom stått i köket. Tobbe I som fan vräkte i sig 8 pannkakor så han bokstavligen va nära och spy efteråt.

    Dessutom tycker jag Tobbe I & Emelie som spelat f*****g fulspel, ljugit och underblåst ren mobbing inte ska säga ett skit om nu nån annan snott mat då det ju också isf kan ses som att spela spelet på ett smart sätt. Finns inget förbud mot att ta mat så borde det ju va tillåtet enligt Tobbe I:s & Emelies logik.

    Obs! Jag personligen tycker varken det e ok att fulspela hur hårt som helst eller att sno mat MEN jag vill bara peka på dubbelmoralen som bla. Tobbe I & Emelie uppvisar.

    Precis som det här med att börja anklaga Diana för lögner då man själv (Emelie) ljuger folk rätt upp i ansiktet som det passar en. :(

    Sen så e det tyvärr så att Dianas hot om att döda Emelie kanske e förståeliga utifrån va hon utsatts för MEN samtidigt inte e acceptabla. Jag kan förstå om man i Farmen har en regel om att våld eller hot om våld inte e ok. Sånt beteende kan man bara inte acceptera och det e ju dessutom brott mot svensk lag. Så tyvärr hur trist det än känns så har jag förståelse för om Diana blir hemskickad.

    Men som sagt Tobbe I och Emelie beter sig som svin och förtjänar imho verkligen inte och vinna Farmen.

    (Och tar dom in en ersättare hoppas jag förstås på Göran!)

Svar på tråden Farmen 2019