Inlägg från: Johannus |Visa alla inlägg
  • Johannus

    Farmen 2019

    Deceree1 skrev 2019-01-27 20:37:54 följande:
    Så de med hönan har inte varit med då? Jag undrade just om jag missat ett avsnitt. Konstigt att dom inte tog med det.
    Eller hur det är konstigt att tittarna inte får se vad som händer och vem som gör regelbrott. 
    Vet ett år när Blondi och en kille gjorde regelbrott med att tjuva mat och gå in i skogen för att tillaga detta. Tog länge innan dom båda slängdes ut från programmet, men man fick se allt.

    Jag hoppas på nåt sätt att Maria kommer tillbaka för det kommer att bli kaos med djuren för det andra orkar inte gå upp i tid för att mata djuren och mjölka.
  • Johannus

    Sååå djävla underbart att Göran visade att trots sin ålder klara av styrka mot en ung kille.

    Heja Göran.

  • Johannus
    Grande Rock skrev 2019-01-27 21:19:42 följande:
    Varför skulle de ta tillbaka Maria? En vuxen människa som beter sig som en tjurig tolvåring har inte där att göra.
    Då har inte tjuriga Macha heller där att göra.....Vad är det för skillnad för hennes beteende?
  • Johannus
    Grodis15 skrev 2019-01-27 21:30:45 följande:
    Varför tycker du att förra året var vidrigt pga mobbing och att det var dåligt av TV4 att tillåta det när du tycker att TV4 borde tillåta någon att lägga döda djur vid dörren där någon sover? Är det inte motsägelsefullt? Det var ett himla liv här förra året och även nu om att TV4 inte agerade och nu när dom tagit till sig av kritiken och agerar så är det dåligt bara för att du råkar gilla deltagen som gick över gränsen.
    Helt klart var Marias beteende sjukt, men då hade Paulo borda tagit det direkt det hände...och kanske hört för sig vad som pågått eller gjort att hon gjorde detta.
  • Johannus
    Grodis15 skrev 2019-01-27 21:43:01 följande:
    Men hur vet du att han inte tagit det direkt tror dom klippte det så för att det skulle bli mer spännande för tittarna. Varför skulle han höra sig för om situationen? Produktionen har med all säkerhet full koll dygnet runt på vad som sker. Maria gjorde ett grovt övertramp och att inte skicka hem henne skulle vara att helt acceptera att folk beter sig hur som helst. Angående din kommentar ovan om att Mahsa också birde skickats hem, hur tänker du då? Hon har bråkat och betett sig barnsligt och illa åt som flera andra denna säsong och flera i alla tidigare säsonger av farmen. Det är ingen anledning att bli hemskickad. Det Maria gjorde var riktigt vidrigt gjort.
    Ok håller med dig.
  • Johannus
    Grodis15 skrev 2019-01-27 22:02:15 följande:
    Förövrigt tyckte jag det var kul att Göran vann, det ingick inte i planen. Nu kan intrigerna fortsätta trots att Maria inte är kvar.
    Jag tyckte också att det var kul att Göran vann.


  • Johannus
    Deceree1 skrev 2019-01-27 22:45:15 följande:
    Undrar varför Maria gjorde så.. att hon inte fattade att det skulle bli konsekvenser av sitt handlande. Kanske va hon så trött på alltihop så hon struntade i om hon blev utslängs. Jag tror att hon va jävligt le på alltihop.
    Maria fick inte ge en förklaring. Vem skulle inte bli trött på dessa personer som är med....Varför ska hon ensam ta hand om djuren på morgonen hela tiden och sen bara få skit för allting.
  • Johannus
    kokosnötmjölk skrev 2019-01-27 23:07:53 följande:
    Näst sista stycket i denna artikel:
    www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/0ERQO6/farme...

    Fy alltså! Jag trodde faktiskt att man fick lämna programmet om man så ville, men tydligen måste man vara jättesjuk eller göra något väldigt dumt/fult (som jag uppfattat det som att Maria gjorde). Men det som då tas med i programmet är när de har ursäkter som att de saknar familjen, känner att de är på fel ställe eller något... trodde faktiskt inte att det var så illa :// 
    Ja, men Maria på Torpet lämnade ju bara så där...ok hon sa personliga skäl. Nog tror jag att dem får lämna om dem inte vill vara med mera för kontraktet kan inte vara så bindande så det känns som man skulle sitta i fängelset till man åker ut.

    Men även Maria från farmen säger nu att det är tv teamet som säger till dem att göra intriger så nog tar man en risk om man ska vara med och spela efter manus.....den som får en skit manus blir då helt plötsligt en mobbare även om den inte vill.

    Vet inte, men det känns inte bra att det gör så.
  • Johannus

    Här har det varit tyst i några dagar.....

    Trist att Tobbe bara fick vara storbonde en dag innan utmanarna kom in och Tobbe från den gruppen blev storbonde och det tre sitter säkra en vecka. Nu är det hugget som stucket vem som blir vald till förste kämpe och jag tror att Macha kommer att linda sitt finger kring nya storbonden så inte hon blir det.

    Skrattade så gott åt Maxine som kom som utmanare.....Hon frågade Macha om kossan var en hona eller hane!!!!hahaha.

    Nästa fråga hon ställde till Diana inne i köket var vart man satte på fläkten och varför alla spisplattorna var på !!!!!! 
    Vad gör en sån person på Farmen???? Tror inte hon kommer att lära sig nåt av lantliv.

    Blev lite besviken även på Emelie för hon går och snackar skit med alla även det nya....skvallrar hela tiden. Det har hon gjort tidigare också, men nu var det för mycket.

  • Johannus
    lövet2 skrev 2019-01-29 23:17:44 följande:
    Jo, det var trist med tre utmanare på en gång, men de behöver ju mer folk för att klara sysslorna. Annars så har jag mer sympati för folket på Torpet egentligen. Pasi är en favorit. På Farmen är det egentligen bara Diana, nu när Maria har åkt hem.
    Jag tyckte det var fel att en utmanare fick bli storbonde för då hade inte Rasmus borda valt en av farmarna till en dags bonde....det var som att snuva på Tobbes rätt till att få vara storbonde denna vecka.

    Klar dem behöver mer folk till farmen, men på ett snällare sätt. Konstigt nog har jag också lärt mig gilla Diana som jag inte först gillade.

    Hoppas verkligen att Pasi kommer från Torpet till Farmen. 
    Vore kul om Pasi och Göran var i finalen.
Svar på tråden Farmen 2019