Inlägg från: Maika19 |Visa alla inlägg
  • Maika19

    Hur länge hade ni kraftig molvärk/växtvärk..?

    Jag undrar oxå! Är gravid 5-6 veckor och igår började mensvärk och idag samma onda. Om jag med säkerhet kunde veta att det är sk växtvärk och inte missfall på g så skulle det kännas bättre. Jag har varit gravid 2 gånger innan och har inte haft dessa känningar tidigare. Jag är troligtvis äldre än ts och tycker att min livmoder borde tåla att ett embryo gror utan att hålla på så här :)

  • Maika19

    Ja men jag skulle säga att mina smärtor är som dina. Jag började få ont igår natt. Hade egentligen känningar hela dagen men valde att ta alvedon mitt på dan, jag har en liten el-värmefilt som jag la under ryggen igår kväll. I morse vaknade jag och kände efter och värken kom smygande och idag avstod jag alvedon men värken finns där hela tiden och försvinner stundvis. Så glad att höra att det finns fler som har eller har haft liknande känningar. Vid tidigare graviditet har jag knappt haft några känningar och önskade mig känningar så att man verkligen kände att man var gravid och nu när jag har känningar blir jag bara orolig.

  • Maika19

    [quote=79334765][quote-nick]Aamon skrev 2019-01-04 17:54:21 följande:[/quote-nick]Var hemska fram till v10. Försvann helt efter v16.[/

    Aha tack för info. Jag har aldrig riktigt fattat det där med molvärk /växtvärk hos gravida men känns gött att veta att det inte behöver vara något farligt utan naturligt. Men vad beror det på? Växtvärk? Embryot är typ 1 mm. Jag hoppas att det går vägen för oss denna gång. Är en fd IVF :are och skulle starta med äggdonationsprogram nu i januari och blev nu spontant gravid på egen hand, kniven mot strupen om man säger så;) så jag nojar kanske extra mycket pga att det är sista chansen.

Svar på tråden Hur länge hade ni kraftig molvärk/växtvärk..?