Inlägg från: Leeandra |Visa alla inlägg
  • Leeandra

    Hur länge hade ni kraftig molvärk/växtvärk..?

    Hej och grattis till graviditeten! Jag väntar mitt 7:e barn och tycker det har varit väldigt olika från gång till gång. Första barnet kändes det i princip inget alls med, och lustigt nog har jag känt väldigt lite den här gången också ( kanske mina smärtreceptorer har fått nog för länge sen ). Med de andra barnen och speciellt med tvillingarna ( magen växte jättefort ) kom och gick molvärken den första halvan av graviditeten och var värst upp till v. 10.

  • Leeandra
    chouette skrev 2019-01-04 15:05:45 följande:

    Tack så mycket! :) 

    Hur ont skulle du säga att du hade då? Det klingade alltså av sedan efter v.10? Jag tycker ju att denna värken är värre än den mensvärk jag annars får, och hade aldrig hört talas om att man kunde få såhär innan :O Så man blir ju lite orolig. Men väljer att lita på barnmorskans svar.


    Jag har just inte mensvärk alls, så att varar idogt gravid har ju helt klart varit värre . Jag skulle dock inte säga att det gör jätteont, det är mer obehagligt när det molar och det har avtagit efter v. 10. Senare i graviditeten tycker jag att det mer känns som att det sträcker och drar, en helt annan känsla.

    Men ja, helt normalt och upplevs förstås olika av alla
Svar på tråden Hur länge hade ni kraftig molvärk/växtvärk..?