• Anonym (anled­ningar­)
    Äldre 16 Jan 14:28
    1899 visningar
    17 svar
    17
    1899

    Varför raderar du någons kommentar på din Instagram

    Wondergirl2018 skrev 2019-01-15 21:36:34 följande:

    Om du väljer att radera någons kommentar på din Instagram, varför gör du det?
    Det handlar om en person du känner ytligt och kommentaren är av lite flirtigare karaktär (väldigt oskyldig). 


    kan ju tillexempel vara så att jag har en partner och den personen skulle tycka det var jobbigt att se någon annan flörta med mig. Eller så är jag singel men intresserad av någon och rädd att den personen skall bli ointresserad om någon annan håller på och flörtar med mig. 


    Eller så är jag absolut inte intresserad av personen och därför tycker det är lite jobbigt med att den flörtar med mig så jag tar bort det i hopp om att personen skall fatta vinken. 

  • Anonym (anled­ningar­)
    Äldre 16 Jan 17:27
    #9
    Anonym (Hmm) skrev 2019-01-16 15:52:56 följande:
    Kan tänka mig att personen tycker att kommentaren är lite olämplig pga vår icke relation. Går tyvärr inte att fråga rakt ut just nu. 

    Vad jag vet så har personen ingen relation med någon annan. 

    Bara för att du inte vet det så betyder det inte att personen inte har en relation eller är på väg att starta en relation. 


    Och om till och med du kan inse att kommentaren är olämplig pga er icke relation så har du svaret, din flirt var olämplig och uppskattades inte därför raderade personen det. 

  • Anonym (anled­ningar­)
    Äldre 17 Jan 13:53
    #13
    +1
    Anonym (Hmm) skrev 2019-01-17 12:22:43 följande:
    Men är det inte lite överreagerat undrar jag då? Vad är det som kan vara så hemskt med en kommentar på sociala medier liksom. :) 

    En oönskad flirt kan vara väldigt obehaglig. Och även om du tycker det var en "oskyldig" flört så kan det vara så att personen du skrivit den till inte uppfattar den som så oskyldig utan känner att det är obehagligt och ett övertramp. 


    Nu vet vi inte om du är kvinna eller man och om den som du skrivit till är kvinna eller man. Samt att vi inte vet vad du skrev och på vilken typ av bild du skrev det på. Allt sånt kan ge förklaring på vad som hänt


    Men rent spontant tänker jag att du har gjort en kommentar som DU tycker är oskyldig men som den som du skrev det till inte uppfattar som så oskyldigt utan som ett övertramp och obehagligt. Hade jag varit dig hade jag låtit personen vara, all vidare kontakt kan i detta läget ses som creepy och obehagligt. 

Svar på tråden Varför raderar du någons kommentar på din Instagram