• Äldre 23 Jan 11:01
    16032 visningar
    379 svar
    379
    16032

    Vi som ruvar just nu!

    Jag är på ruvardag 8 idag! Har inga symtom förutom lite ?spänd? mage. Ingen mens än iaf, men usch vilken psykisk påfrestning det är att ruva!

  • Äldre 23 Jan 14:58
    #9

    Jag har testdag 28/1 men kommer ej kunna hålla mig! Kul att ha fått sådana prognoser, det har jag aldrig fått!

  • Äldre 23 Jan 16:41
    #11
    Jennymaria84 skrev 2019-01-23 16:15:34 följande:

    Oj men då ska vi snart testa allihopa! Ja blir så fundersam varför man får olika långt till test? Min testdag är exakt en månad sen jag fick min senaste men.. antar det inte är en slump... men 16 dgr känns långt, endast på dag 5 ju haha!!

    Ja men ja tänker ofta på det där. För ifall man testar tidigt och får neg så måste man ju ändå vänta att ringa kliniken tills testdagen. Tänker det kanske är en värre väntan det.. att gå med neg test o utan en ny plan.. ah ja vet inte! Velar hela dagarna. Läste att ovitrelle sprutan sitter i ca 10 dgr o kan ge falskt plus så tidigast efter det iaf :)


    Min testdag är 13 dagar efter insättning, tror de lägger på några extra dagar för att man ska vara riktigt säker. Och undvika kemiska graviditeter, dvs mkt tidiga missfall. Så kanske olika hur mkt man lägger på! Jag gör FET i naturlig cykel så räknar med mens innan testdag om jag ej är gravid. Borde komma idag eller imorn, inget än iaf! Har ni några symtom? Jag har enbart att jag känner mig lite spänd i magen så misströstar lite...
  • Äldre 23 Jan 22:00
    #15

    Jag testar också hellre tidigare än överraskas av mensen på jobbet (som jag gjort tidigare). Men jag har också haft två kemiska graviditeter där jag ena gånen plussade innan testdag och sedan fick minus på testdagen. Var ju ej så kul!

  • Äldre 24 Jan 07:11
    #19

    Jag kunde inte hålla mig utan tog ett testa-tidigt igår och plussade! :) Jätteglad men samtidigt väldigt orolig eftersom jag som sagt plussat både i maj och augusti och sen fått mens några dagar senare...! Hoppas så det håller i sig denna gången!

  • Äldre 24 Jan 07:48
    #21
    Toffsen90 skrev 2019-01-24 07:27:45 följande:

    Grattis Etta! Nu hoppas vi att det håller i sig!

    Jag har festdag den 2.e februari. Lååångt dit. Jag testade i morse och det var negativt :'(

    Kommer testa igen på måndag tror jag.

    Det verkar vanligt att det känns som mensvärk efter återföring. Gick bakom en igår som var på en kebabtallrik. Den stank fruktansvärt och jag var illamående hela dagen igår. Idag känns det bättre.

    Igår kände jag hopp och idag förtvivlan.. Det pendlar friskt mellan topp och dal.


    Tack! Det är nog för tidigt för dig att testa skulle jag gissa? Låter positivt med illamåendet! Jag blev illamående när jag drack kaffe igår! Var nog det plus att mensen inte kommit som gjorde att jag testade, annars har jag inga symtom alls!
  • Äldre 25 Jan 20:45
    #33
    Jennymaria84 skrev 2019-01-25 19:07:04 följande:

    Hade ägglossning den 14/1. Insättning 18/1. Pos test ikväll. Svagt streck men det var drä. Sååå glad. Nu hoppas jag bara strecket håller sig kvar! Ska testa imorgon bitti igen. Galet med känslor!!


    Åh vad härligt!! Grattis!! :)
  • Äldre 26 Jan 11:16
    #35

    Tydligt plus här imorse, känns så skönt att det ökar i styrka! Officiell testdag på måndag, tycker dagarna gärna får gå liiite fortare! Ska på middag hos några vänner ikväll, är ju omöjligt att inte berätta?! Kan förstås skylla på att jag är förkyld eller nåt liknande, men tror jag säger som det är (nära vänner) men att det är väldigt väldigt tidigt. Hur gör folk?!

Svar på tråden Vi som ruvar just nu!