• Smillan83

    Vi som ruvar just nu!

    Hoppar in här! Har igår plussat på RD 7 med en blastocyst! Överlycklig, chockad! Går runt med en overklighetskänsla! Det var vårt sista infrysta embryo från ett uttag 2015, samma uttag som gett oss 2 fina tjejer tidigare! Helt overkligt! Vilket batch!!!!

  • Smillan83

    Tack :) nä det är verkligen overkligt! Hade försökt ställa in mig på att det inte skulle bli fler än de 2 vi har, menyn verkar det bli annorlunda!

    Tyckte man kunde slappna av mer efter det första ultraljudet i v 8-9! Slår hjärtat då säger de att det är ovanligt med missfall!


    Xrissy skrev 2019-02-01 10:18:01 följande:

    Wow vilken superbatch! :O Stort grattis i alla fall! Overklighetskänsla är bara förnamnet. Jag kan fortfarande inte ta in att jag kan sitta med en bebis i mina armar innan året är slut - om allt går som det ska... :)

    När tyckte du att du kunde ta in graviditeten fullt ut de två tidigare gångerna?


  • Smillan83

    Min IVF läkare sa vid insättningen ska ?leva som att man är gravid? direkt! Så då skulle jag inte rekommendera någon alkohol!


    Fröken fräken 80 skrev 2019-02-07 17:14:55 följande:

    Är det någon mer än jag som längtar efter ett glas vin för att lugna nerverna i denna ångestväntan?!?

    Vad har ni fått för rekommendationer kring alkohol?


  • Smillan83

    De tre gånger jag plussat har jag fått ?växtvärk? redan från ruvardag 2-3! Känns som lätt mensvärk! Det är då jag förstått att det gått vägen, Hr aldrig mensvärk innan mensdagen annars! Har bara ruvat blastocyster vid FET och bara i spontana cykler, så har inte haft nån inverkan av lutinus!


    maria1992 skrev 2019-02-09 20:49:01 följande:

    Insättning av en blasto idag.. känslan när de säger att de sällan sett en så perfekt blastocyst och alla befruktade ägg blivit blastocyster ???? vänder livet nu eller???????

    Idag är jag lycklig och vågar för första gången hoppas på väldigt länge!

    När börja ni andra få symtom?


  • Smillan83

    Då är det kanske nåt på gång, spännande :)

    Testade positivt ruvardag 7, så det känns underbart! Är i v 5+3 idag!


    maria1992 skrev 2019-02-11 07:53:31 följande:

    Ja.. Jag är på RD2 idag och vaknade med mensvärk... Borde inte känna de nu annars, har mens först 25:e så känns långt i förväg.. 

    Jag har tagit lutinus sen äggplock och bara blivit lite uppsvälld av den, ej någon mensvärk direkt... Nä'r tänkte du testa? :D 


  • Smillan83

    Grattis till plusset :)

    Köp en clearblue med veckoindikator, står klart å tydligt gravid, slipper du avläsa streck!


    Edlf skrev 2019-02-11 18:48:53 följande:

    Åh vad underbart! Stort grattis till dig :) Var det ditt första IVF-försök?

    Testdagen är på söndag! Nu kommer jag dock småtesta lite under veckan för att se att det blir starkare.


  • Smillan83

    Testade positivt med eget tes en vecka innan testdag, tog sedan klinikens test på testdagen och ringde då! Tror inte de vill att man ringer innan, de har ju en testdag de satt ut!


    Edlf skrev 2019-02-13 06:58:47 följande:

    Ni som har plussat innan er testdag, ringde ni till kliniken direkt eller avvaktade ni till testdagen? :)


  • Smillan83

    När jag ringde in vårt positiva resultat första gången 2015, sa hon som svarade inte ens grattis! Kan fortfarande känna hur besviken jag blev! Trodde de skulle bli glada för vår skull, vi hade ju ändå gått där några månader, IVF kliniken Umeå!

    Så viktigt att man blir bemött på ett bra sätt!

  • Smillan83

    Välkommen hit :)

    Har kört 3 FET utan Lutinus och plussat varje gång! Och varje gång fått molande värk på ruvardag 2-3 som sedan kommit och gått till BIM! Tänker att allt du känner kan alltså i allra högsta grad vara graviditet!!!


    Pigilin skrev 2019-02-13 16:57:15 följande:

    Hej! Hoppas de är okej att jag kommer in här hos er. Fick tillbaka ett blasto i måndags, det är det sista jag har i frysen så nu hoppas jag att det vill fästa. Nu inför insättningen för mitt sista i frysen så har jag börjat med akupunktur, gjorde även LEI inför den här gången. Har testdag 27/2 ???? det är första gången jag inte använder lutinus, och jag har haft molnande sedan fet men jag vet inte om det ska vara så eftersom jag inte gjort utan lutinus förut. Nägon som gjort fet utan lutinus ?


  • Smillan83

    Har aldrig mensvärk innan mens och mensen kommer aldrig förrän 14 dagar efter ÄL, så förstått alla gångerna att nåt är på gång!

    Har två tjejer och är gravid i v 6!


    Pigilin skrev 2019-02-13 20:54:42 följande:

    Men tack fick lite hopp! Dock känns det tidigt gjorde fet i måndags och är onsdag nu.. är otroligt gasig också men tycker inte jag ätit något som borde göra mig gasig. Försöker vara lugn hela tiden trots att det molnar för är så orolig att det ska komma mens redan nu. Har du 3 barn med ivf då eller har det blivit mf?


  • Smillan83

    Tänkte också kontakta MVG först efter ultraljudet! De kallar en ändå inte så tidigt!


    Edlf skrev 2019-02-14 21:24:08 följande:

    Känner precis igen mig. Antar att man från och med nu kommer vara mer eller mindre orolig för det lilla fröet resten av sitt liv, oavsett hur gammalt det är ;)

    Okej, jag ska ringa imorgon och kolla läget. På våra papper stod det att man skulle kontakta en mvc om man får positivt nämligen :)


  • Smillan83

    Jo det försvann helt efter BIM! Var starkast typ RD2-8! Du borde kunna testa nu, visst gjordes insättningen förra måndan? Clearblue med veckoindikator har jag kört! Testade positivt med 1an RD7, och med 2an å 3an RD 8 (testade då inte alls RD7)!


    Pigilin skrev 2019-02-17 23:23:26 följande:

    Försvann molandet för dig? Nu en vecka senare är mitt molande borta kommer lite då och då bara.


Svar på tråden Vi som ruvar just nu!