• mulin

    Vi som ruvar just nu!

    Idag gjorde jag min första insättning efter totalfrys i februari. Ett blasto och testdagen blev 13/5 . Får se om jag orkar att hålla mig :)

  • mulin

    Idag gjorde jag min första insättning efter totalfrys i februari. Ett blasto och testdagen blev 13/5 . Får se om jag orkar att hålla mig :)

  • mulin
    Sommar15 skrev 2019-05-02 07:37:36 följande:

    Min andra FET funkade inte heller, började blöda på dag 4 efter återföringen denna gång. Alldeles alldeles för tidigt såklart så måste kolla upp det här... :(


    Men vad tråkigt :( vad kan det bero på att man börjar blöda så tidigt?
  • mulin

    Igår (endast på ruvardag två med en blasto) molde och högg det en del i vänster äggstock. Höll på till och från hela kvällen. Någon mer som känner igen det?

  • mulin
    Lee*** skrev 2019-05-26 08:20:52 följande:

    Hur går det för alla? Själv är jag på ruvardagen 3, tyckte mig känna lite i går men nu inget...man blir ju galen, så jobbig period framför mig


    Jag plussade den 10/5 . Jag tycker utan tvekan att den absolut längsta väntan var ruvartiden! Och jag var så orolig för jag tyckte jag kände massor de första dagarna , men sedan bara försvann ALLT! Så det kom faktiskt som en chock att det var ett plus. Nu är det nästan lika lång väntan för att komma på UL och kolla så hjärtat pickar... Stort lycka till och hoppas du får ett plus när det är dags att testa <3
  • mulin
    Flicka2017 skrev 2019-06-04 20:45:48 följande:

    Jag är på RD6 med en blastocyst och testets har visat negativt. alltså inte ens nått svagt utan helt blankt nej.

    Finns det fortfarande någon chans att det kan vara positivt om några dagar?

    Jag är helt förstörd.


    Självklart! Det där är ju så individuellt. Bara för att någon får ett svagt plus så tidigt är det ingen regel att alla får det :) jag väntade till RD 10 med blasto innan jag vågade tjuvtesta.
  • mulin
    mmichaela skrev 2019-06-26 14:14:44 följande:

    Okej jag fattar, fy vad jobbigt med v.8 ändå. Jag är såklart orolig men försöker verkligen bara att vara positiv och ha en tydlig målbild. Hoppas det hjälper, haha.. Jag håller tummarna för oss båda!

    Okej, men varför satte de in ett 3-dagars på dig då? Iom missfallen alltså. Tänker att om en blastocyst har bättre odds borde du fått en sådan?


    De sätter nästa alltid in 5-dagars om det är nog många som befruktats att de törs odla vidare till dag 5. Får man t ex 3 befruktade ägg törs man inte chansa på att något ska klara sig så långt som dag 5 utanför kroppen. Därför sätter man in 2 eller 3 dagars istället då det är bättre klimat i kroppen istället för utanför och hoppas att det leder till en graviditet :).
  • mulin
    mmichaela skrev 2019-06-26 16:36:52 följande:

    Jaha, vi hade 9 befruktade ägg men fick ändå ett två-dagars. Har du haft några  symptom tidigare innan dina plus?


    Klarade sig många efter 1a dygnet också? :) isf vet jag inte varför Du fick en tvådagars. Hade nästan inga symptom, det enda jag kände var mensvärk i magen, trodde verkligen mensen var på gång men det blev ett plus istället :) symptomen dök upp flera veckor senare.
  • mulin
    mmichaela skrev 2019-06-27 09:52:09 följande:

    Vi fick ingen information om hur många som "klarade" sig utan bara att de fick ut 11 ägg, 9 av de blev befruktade och 6 stycken ligger nu i frysen. 

    Ja det är ju det som gör det så svårt, alla symtom är ju samma för allt känns det som. Åh grattis! Hur längesen var det du plussade? Och vilken dag testade du på?


    Jaha, då kan jag inte svars på varför du inte fick en blasto, kanske inte hade insättning den dagen eller så hade de väl någon bra anledning :)

    Tack så mycket :) jag hade min testdag den 13/5 , men tjuvtestade den 10/5. Vi gjorde våran insättning på valborg.
  • mulin
    mmichaela skrev 2019-06-27 22:04:46 följande:

    Åh vad roligt! Kanske får bli ett tjuvtest så killen får vara med också, vi får se :) 


    Ja dedär gör ni som ni känner :) gör man det bara ett par dagar innan officiell testdag brukar det väl vara hyfsat säkert resultat också :)
Svar på tråden Vi som ruvar just nu!