• AHG

    Vi som ruvar just nu!

    Edlf skrev 2019-02-07 08:08:17 följande:

    Skönt att höra att jag inte är ensam om att vara öm i äggstockarna.

    Ja men precis, det hade ju varit den finaste kärleksgåva man kan få, så vi tänkte chansa och hoppas på det bästa på Alla hjärtans dag :) det är ju bara 3 dagar före testdag så det KAN ju visa positivt!


    Du är verkligen inte ensam om det. Jag läste någonstans att det kan vara pga svullnad efter plocket som äggstockarna fortfarande ömmar.

    Det hade ju varit den absolut bästa presenten någonsin! :)
  • AHG
    Fröken fräken 80 skrev 2019-02-07 10:15:49 följande:

    Måste fråga, sedan äggplock har jag varit så galet hungrig, gravid-hungrig. Fick sedan en släng av magsjuka så det dämpade det hela en aning. Men så idag känner jag mig lite illamående, superhungrig lite yrsel. Sådana symptom som kan likna gravid-symptom.

    Men viss är det alldeles för tidigt för att ha sådant. (Rd 3)

    Kan det vara litinus tabletterna som gör det?


    Hej,

    Du kan nog vara ganska säker på att det är lutinus som spökar, dom kan ge gravid-symptom. Hade det varit en naturlig befruktning så hade man inte vetat om att man ruvade på ngt, så riktiga gravid-symptom brukar dyka upp betydligt senare. För mig var symtomen av lutinus som värst första dagarna, nu känner jag inte mycket alls av dom längre.
  • AHG
    Edlf skrev 2019-02-11 07:46:46 följande:

    Vet inte om jag inbillar mig det där svaaaga strecket, men visst är det där? Ruvardag 8 och kunde inte hålla mig för har hela helgen känt att det är kört och att vi inte kommer bli föräldrar. Ville bara få det bekräftat idag, men kanske var jag för neggo i förväg... Kanske att otrivellen leker med mig?


    Grattis till ditt plus! Underbart! Otroivellen borde absolut vara ute ur systemet nu. När har du testdag?

    Även vi testade positivt, både idag som är den riktiga testdagen men även igår då jag verkligen inte kunde hålla mig längre. Känns helt overkligt <3
  • AHG
    Smillan83 skrev 2019-02-11 10:26:37 följande:

    Då är det kanske nåt på gång, spännande :)

    Testade positivt ruvardag 7, så det känns underbart! Är i v 5+3 idag!


    Hej och grattis till ditt plus :)

    Härligt att se någon mer som verkar ligga väldigt jämnt tidsmässigt. Fick veta idag att vi är v 5+0 :)
  • AHG

    I


    Edlf skrev 2019-02-11 18:48:53 följande:

    Åh vad underbart! Stort grattis till dig :) Var det ditt första IVF-försök?

    Testdagen är på söndag! Nu kommer jag dock småtesta lite under veckan för att se att det blir starkare.


    Tack snälla :) Ja det är första försöket så jag är fortfarande i chock då läkaren t om gav oss info om att tänka tanken kring äggdonation för att inte dra upp våra förhoppningar.

    Då är mensen sen för dig nu iaf? Jag använde ett sådant testa-tidigt test från Clearblue, kan vara värt att testa för att se om det blir starkare?
  • AHG
    Edlf skrev 2019-02-12 16:11:30 följande:

    Oj vilken ännu mer underbar nyhet då med tanke på det beskedet!

    Alltså jag vet inte när man räknar att mensen är sen när man gör IVF om jag ska vara ärlig... Sist fick jag mens dagen innan testdag så typ 16 dagar efter äggplock.

    Har köpt ett sånt nu och mannen ska ladda upp med fler. Nervöst nu i hushållet kan jag säga!


    Ja men verkligen :)

    Nej jag vet, det där med sen mens är väldigt svårt att avgöra då man inte vet hur mkt lutinusen påverkar. Är detta ert andra försök? ET eller FET?

    Förstår att ni är nervösa! Men så länge mensen håller sig borta så finns det definitivt hopp! :)
  • AHG
    Edlf skrev 2019-02-13 06:28:29 följande:

    Nu fick jag Gravid 1-2 veckor så är SÅ glad :) det är andra försöket och vi gjorde ET med 2 dagars.


    Men wow!! Så himla kul! Stort grattis igen <3 Men visst är det liksom svårt att förstå? :)
  • AHG
    LLW skrev 2019-02-13 08:44:44 följande:

    Nu har jag ringt till kliniken och meddelat att vårt ET inte tog sig. Har egentligen testdag på fredag men mensen kom med råge igår så det var inget att vänta på. RD 16 idag.

    Jävla skit. Hann få upp hoppet ordenligt när mensen var en vecka sen, men nu vet jag ju att min kropp tydligen reagerar så på lutinus. Då behöver man inte hoppas nästa gång.

    Fick fick tyvärr inte börja om direkt med FET, utan måste vänta en mens emellan. Försökte verkligen få köra direkt men det var tvärnej. De vill ge bästa möjliga förutsättningarna för att det ska gå vägen och då måste man vänta enligt dom. Så det är bara att lyssna och stå ut med ännu mer väntan.

    Vi var på första samtalet på rmc i augusti, och har hunnit med en enda återföring sedan dess. Fy fan vad allt drar ut på tiden. Förstår varför en del försökt i så många år när det är sån väntan mellan försöken :(


    Så himla tråkigt att höra att det inte tog sig LLW! :(

    Och att ni dessutom måste vänta ytterligare nu! Usch!

    Men ändå skönt att ni har i frysen nu så ni slipper börja om helt, tänk att det förhoppningsvis är er bebis som ligger där <3
  • AHG
    Edlf skrev 2019-02-14 08:00:41 följande:

    Jag kan inte fatta det! Och jag vågar inte tro på för mycket. Det är första gången jag är gravid o kan inte undgå att tänka att jag kanske kan vara en sån som har problem att behålla embryot/fostret. Är så dumt nojig. Hur hanterar du det? Har du fått tid för UL än? Och har du ringt en MVC?


    Jag förstår helt och hållet hur du känner det! Nu börjar en helt ny typ av oro och precis som under själva behandlingen så kastas man mellan hopp och oro hela tiden! Men jag försöker tänka att allt kommer gå bra :) Vi fick tid för ul direkt vi ringde och meddelade att testet var positivt. Så i vecka 8 kommer vi få det. Har inte ringt någon MVC utan tänker att vi tar det efter ul.
  • AHG
    Edlf skrev 2019-02-14 21:24:08 följande:

    Känner precis igen mig. Antar att man från och med nu kommer vara mer eller mindre orolig för det lilla fröet resten av sitt liv, oavsett hur gammalt det är ;)

    Okej, jag ska ringa imorgon och kolla läget. På våra papper stod det att man skulle kontakta en mvc om man får positivt nämligen :)


    Haha det kommer man garanterat att vara :)

    Aha ni fick sådan info i era papper, då förstår jag. Har du pratat med kliniken och meddelat positivt nu? Tänker att dom säkert kan berätta vad ni bör göra nu :)
  • AHG
    Edlf skrev 2019-02-16 08:43:14 följande:

    Jag fick snällt ringa tillbaka på måndag ;) min testdag är ju imorgon egentligen... Blev nojig när hon sa att det var aaalldeles för tidigt att avgöra om jag är gravid! Men plusset blir bara starkare så antar att de inte får lov att ta emot några positiva nyheter innan den officiella testdagen ;)


    Nej det finns säkert en massa bra anledningar till att dom sätter testdagarna när dom sätter dom :) hur många dagar efter äggplock fick du testdag?

    Så länge ditt test blir starkare så är ju det det viktigaste :)
  • AHG
    Edlf skrev 2019-02-16 22:22:42 följande:

    Ja såklart, jag var bara lite för ivrig haha! De har helt rätt i att låta mig vänta.

    17 dagar efter äggplock. Du?


    Haha inte så konstigt att man är ivrig egentligen :)

    Jag fick 18 dagar efter plock. Så imorrn när du ringer så kommer dom säkert boka in dig för ett tidigt ul i v 8. Det som är positivt är att man på testdag redan är i ungefär v 5+0 :)
  • AHG
    Edlf skrev 2019-02-16 22:22:42 följande:

    Ja såklart, jag var bara lite för ivrig haha! De har helt rätt i att låta mig vänta.

    17 dagar efter äggplock. Du?


    Hur gick det för dig i måndags? Fick du någon tid för ul inbokad? :)
  • AHG
    Edlf skrev 2019-02-21 07:37:29 följande:

    Det gick bra! Jag fick tid den 13 mars, och denna ntan känns fasen värre än ruvardagarna, haha... Hon sa också att mvc gärna vill ha tidig kontakt så jag fick gärna kontakta en i närheten där jag bor. När fick du ul?


    Härligt att höra! :) håller helt med dig, den här väntan för att få se om det finns något levande där inne känns sååå lång! Vi fick ul den 1/3, så det börjar närma sig. Har du hunnit få några symtom nu?
  • AHG
    Edlf skrev 2019-02-24 09:29:52 följande:

    Den är hemsk. Nä jag tycker mig inte gå några specifika symptom. Det ndes mycket mer när det fäste, då kände jag varje dag att nåt är på g. Nu gör jag inte det... Det skrämmer mig. Du då? Börjat må illa eller så?

    Kul, det är ju inte långt till ul då ju!


    Det är samma här, har inte heller några vidare specifika symptom, men har däremot hunnit vara sjuk två gånger så immunförsvaret verkar ha tackat för sig iaf! Lite lätt illamående ibland och trötthet men vissa dagar ingenting alls, så precis som du skriver så skrämmer ju även det!

    Nej nu är det inte långt kvar! Så nervös över att komma dit och så finns inget alls där inne!!!
  • AHG
    Edlf skrev 2019-02-27 15:45:53 följande:

    Skönt att höra att någon känner typ samma symptom och rädslor. Jag har ju tyvärr gått ner mig i missed abortions och andra tråkiga stories på Google, vilket jag inte rekommenderar. Så jäkla jobbigt att man måste oroa sig och inte bara njuta av sitt första plus i livet...

    Lycka till på fredag!


    Verkar som att dom allra flesta sitter med samma typ av rädsla och tankar. Den här ovetskapen är ju riktigt plågsam! Åh nej! Jag har försökt hålla mig ifrån allt för mycket googlingar, men det är såå lätt att ta till vid minsta lilla tanke och helt plötsligt så hamnar man i dom där skräckhistorierna!

    Så det är ju mer rädsla än glädje inför morgondagen just nu!
  • AHG
    Edlf skrev 2019-03-01 08:58:49 följande:

    Verkligen! Ska hålla mig ifrån det från och med nu och bara hålla tummarna :)

    Vilken vecka är du i förresten, du fick ganska tidigt ul va? Jag fick ju i v 7+5 (om man kan lita på apparna) och det är så långt bort...

    Lycka till idag och berätta gärna hur det gick om du vill :)


    Låter som en bra idé att hålla sig från sådana sidor :)

    Jag är i v 7+4 idag, så den tid för ul som du fått ligger väldigt jämt med den tid jag hade idag. Men jag vet preeecis hur långt bort det känns!

    Allt gick toppen idag och vi fick, enligt läkaren, se ett helt perfekt lite foster med pickande hjärta, i helt normal storlek och som låg precis där den skulle i livmodern <3 Känns verkligen heeelt fantastiskt men såå overkligt att se :)
  • AHG
    Edlf skrev 2019-03-03 11:20:48 följande:

    Åh vad underbart att höra, STORT GRATTIS! Det är ju precis vad man önskar att de ska säga :)


    TACK snälla :) det är verkligen precis det man ville höra! :) Men hade hunnit måla upp femtioelva andra skräckscenarion och var så nervös så jag skakade! Du får berätta hur det gick för dig sen när du varit :)
  • AHG
    Edlf skrev 2019-03-13 20:46:39 följande:

    Fick också se ett litet tickande hjärta idag och vi är så LÄTTADE! Känns fantastiskt :) om en vecka ska vi till Mvc för första gången.

    Har du gått vidare till nån annan tråd här som du kan tipsa om?


    Åh så underbart att höra! :) grattis!

    Jag har gått med i en dold Facebookgrupp..kolla i forumet för Gravida här på FL och gruppen som heter ?BF oktober 2019? där bland kommentarerna kan du hitta en tjej som är administratör som kan bjuda in till den gruppen om du känner för det :)
Svar på tråden Vi som ruvar just nu!