• sextiotalist

    Snarkningarna förstör familjen- han vägrar ta det på allvar!

    Vi har varsitt sovrum, för att inte väcka varandra. Inga sura miner, vi tycker båda att sömnen är viktig, så vi prioriterar den.

    Som det är nu, så är det nog så att du får lov att flytta ut ur sovrummet, isolera de andra rummen och så får han skratta där för sig själv, när du tittar efter ett annat boende så att du och barnen kan få er sömn.

  • sextiotalist
    Mongoliet skrev 2019-01-24 10:08:21 följande:

    Kanske om kvinnor kunde gå med på att ha det svalare i sovrummet så skulle männen bli glada. Alla män borde göra slut om inte det sker. Vem bestämmer temperaturen hemma. Kvinnor såklart & männen hatar det.


    Du uttalar dig så tvärsäkert om hur det fungerar i relationer, när det gäller relationen hos oss är det jag som vill ha svalare och fråga en kvinna i klimakteriet, så är allt över 12 grader inomhus för varmt ;)
  • sextiotalist
    Anonym (Sandra) skrev 2019-01-24 11:18:18 följande:
    Tyvärr är det inte praktiskt möjligt med en separation. Jag är just nu studerande men får inte CSN för att jag skulle ha varit klar med det jag gör för längesen. Har varit sjukskriven nu för utmattning och trötthet men får ingen sjukpeng för jag inte har SGI eftersom jag har studerat.

    Jag har just nu ingen inkomst alls... Några tusenlappar i besparingar är allt jag har kvar då jag har levt på dem en längre period. Och ÄNDÅ så fattar han inte problemet.

    Vet inte hur jag ska göra. Jag vill bara kunna sova så att jag orkar med mitt liv. Just nu är jag för trött för att orka någonting alls. Det är han som måste ta tag i problemet, det har gjort mig sjuk och orkeslös. Och jag kan inte åtgärda det. Och han vill inte...

    Jag önskar bara att jag hade ork att göra färdigt mina studier så jag kunde få ett bra jobb som kan försörja mig och två barn. Då hade jag lämnat honom utan att tveka!
    Ta och fixa familjeterapi, där han tvingas att lyssna (och då kan du ta med dig bandet). Berätta för släktingar varför du är så trött.
    Rent akut, har du och dina barn möjlighet att bo en vecka eller så hos någon släkting, bekant etc i närheten eller under kommande sportlov, så ni får möjlighet att få en veckas nattsömn.
    Alltså, ni har passerat stadiet "hålla masken utåt" han hånar dig när du försöker berätta hur hans snarkningar påverkar ditt och era barns liv.
  • sextiotalist
    Anonym (Sandra) skrev 2019-01-24 11:34:47 följande:
    Jag har redan varit elak. Kört armbågarna i honom när jag blivit som mest frustrerad. Det hjälper inte.

    Jag skulle bara få dåligt samvete om jag medvetet förstörde hans sömn. Jag vill bara att allt ska upphöra...

    Ska försöka göra färdigt det sista av mina studier, skaffa ett bra jobb som kan försörja mig och barnen och sedan lämna honom.
    Det att du ska ha dåligt samvete för att förstör hans sömn, släpp det rejält. Han har ju förstört er sömn, så att ni håller på att gå under.

    Jag ogillar, anmäl till soc, men här är det nästan så att jag hoppas att skolan gör en orosanmälan pga barnens trötthet. Då kanske deras pappa förstår vad han håller på att ställa till med.
Svar på tråden Snarkningarna förstör familjen- han vägrar ta det på allvar!