Inlägg från: Anonym (Emelie) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Emelie)

    BF oktober 2019!

    Plussade igår! Enligt min beräkning är jag vecka 5 (4+0). Har ett barn som precis fyllt fyra.

    Drabbades av ett MA för 3 månader sen, då var jag i vecka 7 och det upptäcktes via VUL när vi skulle fastställa vecka. För hoppas det går bra denna gång :)

  • Anonym (Emelie)

    Det finns redan en Facebook grupp som heter BF oktober/november 2019

  • Anonym (Emelie)

    FACEBOOK gruppen heter BF oktober/november 2019 :)

  • Anonym (Emelie)

    Har ringt idag till mottagningen angående inskrivningsamtal. Vi ska dit den 18 februari och då kommer jag nog vara i vecka 8 :) sköterskan pratade om KUB test, det är något de erbjuder alla gravida i kommunen. Vi kommer såklart göra det. Någon annan som tänkt göra det?

  • Anonym (Emelie)

    Är det någon här som har bokat VUL inom de senaste veckorna? Jag ringde idag och berättade om min oro över att få ännu ett MA. Jag fick tid om 2 veckor och är då i 6+3

  • Anonym (Emelie)

    Förra gången oroade jag mig så mycket för att jag kände på mig att något inte stämde där inne. Var i vecka 7 när jag gjorde VUL då när där inte fanns något foster, blod istället för fostervatten. Fruktansvärt.

    Har en helt annan känsla i denna graviditet, låter knäppt kanske. Men jag bestämde mig för tidigt VUL för vill veta om det finns gulesäck och hinnsäck.

  • Anonym (Emelie)

    Bor i Skåne och i min kommun så bokade barnmorskan in mig när jag frågade om det. Inte privat

  • Anonym (Emelie)
    Liit skrev 2019-02-02 05:16:29 följande:

    Såhär svagt var det med morgonurin. Så jag antar att ett missfall är på g. Svagare test + blödning. Känns inte som en lovande kombo.


    Vad tråkigt :( Har du barn sen innan?
  • Anonym (Emelie)
    Liit skrev 2019-02-02 09:40:19 följande:

    En 5årig pojke från tidigare förhållande. Nu blöder jag mer, det här blir andra missfallet i rad. Känns hemskt, blir så orolig att det är fel på mig nu. Har ju gjort en hel del aborter också. Jag vill inte bli gravid igen men vet inte hur jag ska undvika det heller. 2 graviditeter med hormonspiral i, 3 graviditeter med p-piller och med min son använde jag p-spruta. Det här är ända gångerna jag försökt och nu går det inte. Känns hopplöst!


    Jätte tråkigt. Jag vet hur det känns :'( fick mitt missfall för 3 månader sen.

    Om du har ett barn sen tidigare så hade jag nog inte oroat mig så mycket. Du kan väl låta en gynekolog kolla så att det ser normalt ut? De gjorde dom i samband med mitt missfall. Kollade på äggstockar, livmoder och allting liksom.

    Om ni orkar, försök igen bara <3 även fast det känns tungt just nu..
Svar på tråden BF oktober 2019!