• Äldre 27 Jan 15:22
    10707 visningar
    1340 svar
    1340
    10707

    BF oktober 2019!

    Jag plussade idag! Väntar på att min make ska komma hem från sin resa så jag kan berätta. Fick mens 28 december så borde väl innebära att man föder i oktober om allt går väl? 

    Vi har haft oskyddat i 1,5 år varav försökt aktivt att få barn i ca ett års tid.  Jag har haft kontakt med gynekolog för fertilitetsutredning och försökte ringa dem för uppföljning i fredags men nu är jag tydligen gravid :)  Har trott mig ha symptom tidigare men alltid fått mens och blivit besviken. De senaste dagarna har jag haft lågt blodtryck och känt mig svimfärdig flera gånger. Bara kände på mig idag att något var annorlunda och att jag skulle testa. Så märklig känsla att det blev plus!

    Vad gör jag nu? Bokar tid hos barnmorska eller ska man avvakta lite?

  • Äldre 28 Jan 20:48

    Jag känner mig rätt dyster. Liksom inte glad och känner mig rätt likgiltig inför allt. Är jag den enda? :( Är väl hormonerna som spökar. Blir lätt deppig vid mens vanligtvis. Känns lite trist, hade trott det skulle vara superspännande och fantastiskt nu när man fått positivt besked.

  • Äldre 28 Jan 21:11
    Pärlsa skrev 2019-01-28 20:56:39 följande:

    Sådär var jag med första barnet. Innan hade jag längtat hur länge som helst men när jag sen blev gravid så visste jag knappt om jag ville. Började tvivla på allt, till och med min sambo. Men det vände och sen blev det tvärt om istället :). Konstigt det där med hormoner!


    Skönt att jag inte är ensam! Jag tror det kommer att vända snart!
Svar på tråden BF oktober 2019!