Inlägg från: Ero13 |Visa alla inlägg
  • Ero13

    BF oktober 2019!

    Hejhej!

    Tänker att jag också hoppar in här :) plussade idag! Äl+11 och har enligt NC bf 10/10 :)

    Grattis till alla som har plussat! Hoppas alla mår bra :)

  • Ero13
    Liit skrev 2019-01-27 19:48:38 följande:

    Det finns en FB grupp redan så tror inte någon behöver göra en :)


    Jag hittar bara en grupp för september och en för oktober i fjol. Vad heter gruppen du har hittat? :)
  • Ero13
    mizis skrev 2019-01-28 19:09:30 följande:

    Hej alla!

    Jag plussade i helgen och har beräknat bf till 7/10 :D superduper glad.

    Jag vill gärna vara med i en hemlig FB-grupp!!

    Hur mår alla?

    Jag har växtvärk i livmodern, är trött, fryser och kissar ofta. Annars mår jag prima än så länge.

    Kram


    Vad kul, grattis! Jag har beräknad bf 10/10 :) jag har också molvärk i livmodern, är mycket tröttare, kissar mera, dricker mera och så fryser jag jättemycket ^^ ska bli spännande att följa alla här! Är det ditt första eller har du barn sedan innan? Detta är mitt första:)
  • Ero13
    mizis skrev 2019-01-29 18:50:37 följande:

    Väldigt lika symtom ändå, kul!! Ja det är så roligt att följas åt med människor som bär på samma hemlighet ;) längtar så jag spricker till v12! Nästan sugen på att boka in ett tidigt ul.. men är så dyrt :(.

    Det är mitt andra barn :) min son fyller 2 i april så kommer vara 2,5 när bebis kommer :)

    Spännande med första barnet :D


    Ja, jag håller med! Ska bli riktigt spännande :) jag kommer berätta för mina allra närmsta, typ tre stycken, resten får vänta till v12 ^^
  • Ero13
    Issari skrev 2019-01-30 08:26:58 följande:

    Hej igen! Hehe, jag vågade mig in innan jag passerat förra gångens missfallsdag... 4+4 idag och fortfarande hög temp. Har ringt och bokat inskrivning och hälsosamtal. Jag har berättat för en vän och en tjej (här från fl) som jag följer via snap. Men resten får vänta. :)


    Hej, vad kul ^^ håller tummarna för dig! Och så försöker du vara så positiv som möjligt :) jag ringde idag och bokade tid, så jag ska dit nästa onsdag :) jag är så förväntansfull! På tal om tester och att du tyckte att du har fått starka utslag; jag börjar få väldigt starkt nu också och är väl på äl+14 :)
  • Ero13
    Liit skrev 2019-02-01 18:18:06 följande:

    Okej, behöver lite hjälp här.

    Har haft en färsk blödning idag, relativt riklig. Övergick på bara en halvtimme till bruna flytningar. Ingenting nu. Svagt positivt på gravtest med eftermiddagsurin.

    Vad tror ni? Jag vill ha ärliga, raka svar. Så ni behöver inte vara försiktiga nu!

    Tack på förhand <3 (vad hade jag gjort utan fl?)


    Hej :) man kan ju småblöda lite under graviditeten utan att det behöver betyda något. Det ska väl vara känsliga kärl som så fick när livmodern fylls på med blod. Frågan är väl om du har haft någon stegring på hcg? Vilken äl är du på? Jag är på äl+16 Och mina testar har stigit och blivit starkare under veckan.
  • Ero13
    Liit skrev 2019-02-01 19:07:03 följande:

    Tack för svar!

    Jag vet, men blir orolig när det kommer en röd färsk blödning. Tog test nu på eftermiddagen, hade äl 10e januari så ska vara i vecka 5+1 (enligt app, preglife).

    Tog ett test på bim +2 som visade mycket starkare än det jag hade idag.


    Okej, men då är ju du på typ äl+22. Jag är ju ingen expert, men det borde väl blivit starkare med tiden? Kanske är någon mer som vet här inne. Jag kan bifoga min stegring från äl+12 -äl+16. Men jag tänker att du kanske ska testa med morgonurin för att vara säkrare på att kisset inte är utspädd för mycket.

  • Ero13
    Liit skrev 2019-02-01 19:35:49 följande:

    Ja det borde vara starkare, helt klart! Så jag tror det är missfall på gång... men ska ta ett imorgonbitti också.


    Jag håller tummarna att det är starkare i morgon bitti <3
  • Ero13
    Liit skrev 2019-02-02 05:16:29 följande:

    Såhär svagt var det med morgonurin. Så jag antar att ett missfall är på g. Svagare test + blödning. Känns inte som en lovande kombo.


    Åh, nej :( nä, det känns inte som en bra kombo. Så himla tråkigt för er! Det kanske vore bra att kolla så att allt ser bra ut hos dig. Det är ju väldigt vanligt med missfall, så det måste ju inte vara något fel, men tänker att det kan vara skönt att kolla upp. Hur länge har ni försökt? <3
  • Ero13
    Issari skrev 2019-02-03 09:24:52 följande:

    Någon kvar här? Vad har ni för symptom? Jag har lite molvärk ibland och lite halsbränna till och från. Annars väldigt lite, ska det vara så? Kanske blir mer senare? Är i 5+1 idag. Veckoindikator på cb visade 3+ igår. :)


    Absolut :) molvärk, ömma bröst, trötthet och fryser. Har även blivit lite trögare i magen till och från. Blev sjuk med feber igår så har mått riktigt dåligt :( mådde illa idag på morgonen, men vet inte om det var pga sjukdom eller graviditet. Hade tänkt ta med veckoindikator om några dagar och hoppas det står 3+ då:)
  • Ero13
    Liit skrev 2019-02-02 14:35:59 följande:

    Första graviditeten som slutade i tidigt missfall i november var en ?olyckshändelse?. Sen försökte vi efter det. Så vi har inte försökt så länge. Men två missfall i rad...


    Jättetråkigt :( förstår att det känns hopplöst. Hoppas ni har ork att fortsätta försöka ändå <3 Jag håller tummarna!
  • Ero13

    Hej på er!

    Jag har börjat titta på små presenter till blivande mor- och farföräldrar. Är det någon som vet någon bra sida? Har ännu bara hittat koppar och tröjor ^^ är det någon mer som funderar på små presenter för att berätta?

Svar på tråden BF oktober 2019!