• Äldre 26 Jan 11:29
    10931 visningar
    1340 svar
    1340
    10931

    BF oktober 2019!

    Hej! Hoppar in här! Jag testade svagt positivt i onsdags kväll på BIM och starkare idag på BIM+3! Har gjort IVF och har två tidiga mf bakom mig, ett i maj och ett i augusti så väldigt nojig!! Lite osäker på hur jag ska räkna ut BF efter ivf men tror BF är 2/10.

    Jag har en tre-årig dotter sen innan, också hon genom ivf och försökt med syskonförsök i ett år så detta är väldigt välkommet! Men sjukt nojig som sagt!

  • Äldre 30 Jan 07:53

    Jag har inte heller så mycket symtom än, kissnödigheten är nog det tydligaste faktiskt! Och väldigt spänd mage. Ser redan nu ut som en gravidmage typ! Jag har de senaste dagarna känt som ?stickningar? i livmodern, kändes tydligt i morse när jag sträckte mig efter en grej högt upp i garderoben, men blir lite nojig??

  • Äldre 30 Jan 09:13
    Issari skrev 2019-01-30 08:10:20 följande:

    Hej!

    Jag är ny här, plussade i söndags. Bf den 5 oktober (fast olika appar säger olika, från 4-6 okt). Jag har känt precis som du när jag sträcker mig efter något, då känns det som att något ?sträcks? vid livmodern eller därkring. Jag har annars lite känningar ovanför magsäcken, inte direkt illamående men om jag inte ätit/druckit på ett tag känns det som att det kommer upp magsyra eller annat. Svårt att sätta fingret på. Har också lite mage, mest för att den är svullen, men även för att jag redan innan jag blev gravid har gått upp fem kg (höst/jul). Så nu kan jag ju glömma att gå ner dem, eller så behövs de om jag skulle må mkt illa.


    Välkommen! Skönt att höra! Jag har precis samma med magsyran! Typ lite som halsbränna! Känns lite tidigt?!
  • Äldre 30 Jan 09:23
    Issari skrev 2019-01-30 08:13:16 följande:

    Det känns som att många vill till fb men jag skulle helst stanna här på fl. Fler som tänker så?

    En annan fråga, hur har era streck på stickan sett ut kring ÄL+15? Det känns som att mitt var väldigt starkt men det kan ju vara bara för att de flesta stickor man ser är från ÄL+11-12... Har inget att jämföra med riktigt. Här är en bild på mina.


    Jag stannar gärna här också! Kan nog bli ett litet gäng som stannar kvar förhoppningsvis! Jag har gjort ivf så vet inte om det går att jämföra, (men var insättning i naturlig cykel så) men tycker nog mina var ungefär lika starka som dina de dagarna. Däremot betydligt svagare på ÄL+13
  • Äldre 30 Jan 21:08
    Issari skrev 2019-01-30 20:14:36 följande:

    Jag hade halsbränna när jag var gravid för nåt år sedan (men fick missfall på 4+5) också, tror det är för att magmunnen blir mer avslappnad/öppen. Men jag vet inte om det går att kalla för illamående egentligen. Någon som vet hur graviditetsillamående yttrar sig? Sitter det i huvudet eller från magtrakten?


    Jag har en 3-årig dotter och började då må illa i vecka 8, jag upplevde det som ?vanligt? illamående, alltså som vid en magsjuka typ, dvs inte samma som halsbränna-illamående. Men kan säkert variera! Halsbränna hade jag problem med från ca v 25 och mot slutet var det olidligt!
  • Äldre 1 Feb 08:50
    Anonym (Millan) skrev 2019-02-01 04:56:38 följande:

    Hej alla,

    Idag har jag varit på gynakuten hela dagen och min resa tar slut här. Önskar er alla jätte lycka till! <3


    Åh, vad tråkigt! Kram!
  • Äldre 1 Feb 08:53

    Vad har ni andra för symtom? Jag fick in i vecka 6 igår känner nästan mindre än tidigare. Har fick blivit riktigt yr vid ett par gånger de senaste dagarna samt fortsatt mer kissnödig. Vet att det tog ett tag för mig att få symtom även när jag väntade min dotter, men blir ändå nervös!

  • Äldre 3 Feb 16:35

    Jag är på 5+3 idag och knappt några symtom heller, eller jag känner en del kvällstid (Halsbränna, spänd mage, liksom att det ?drar lite? när jag ligger på sidan) men typ ingenting dagtid. Mina bröstvårtor är ömma, men brösten är ?slappare? än innan mens vilket gör mig nojig! Har dock för mig det var samma när jag var gravid med min dotter, men svårt minnas vilken vecka de tydligare symtomen startade...

  • Äldre 4 Feb 17:32

    Igår kväll när jag skulle gå och lägga mig var det lite lite brunt blod på pappret när jag torkade mig. Blev helt bestört och väntade på att det skulle sättas igång blödning hela natten men har inte kommit något mer, en pytteliten fläck (typ 10-öring) i trosorna i morse. Vet ej vad jag ska tro?!

  • Äldre 4 Feb 17:34
    +1
    Krusbär84 skrev 2019-02-04 15:05:04 följande:

    Hej! Jag har också plussat, bor i Sthlm och har bf i oktober. Har en 3,5 åring sedan tidigare och har nästan glömt allt som händer i början av graviditeten ????


    Välkommen! Jag har en 3-åring och har också glömt allt!
Svar på tråden BF oktober 2019!