Inlägg från: Liit |Visa alla inlägg
  • Liit

    BF oktober 2019!

    Känns som många efterfrågar en fb-grupp.

    Om man söker på ?bf oktober? och sedan klickar i fliken ?grupper? så kommer man till ?bf oktober/november?.

    Om ni tycker vi ska ha en egen kan jag starta en. Men då måste den heta något konstigt eftersom administratörer syns offentligt även om gruppen är sluten...

  • Liit
    Anonym (Syskon oktober) skrev 2019-01-29 15:52:21 följande:

    Om du sätter gruppen som hemlig syns inte admin! :) finns 3 olika sekretessen och har man sluten syns admin med inte medlemmar och har man hemlig så kan man inte ens söka på gruppen om man inte blivit inbjuden till den :)


    Jag vet. Men då blir det svårt för er att hitta den istället... haha
  • Liit
    Issari skrev 2019-01-30 08:13:16 följande:

    Det känns som att många vill till fb men jag skulle helst stanna här på fl. Fler som tänker så?

    En annan fråga, hur har era streck på stickan sett ut kring ÄL+15? Det känns som att mitt var väldigt starkt men det kan ju vara bara för att de flesta stickor man ser är från ÄL+11-12... Har inget att jämföra med riktigt. Här är en bild på mina.


    Här är mitt äl+15.

  • Liit
    Sara86 skrev 2019-01-30 20:44:00 följande:

    Ja, så kul att följas åt :) Där känns det lättare än alias på familjeliv. Skicka ett PM med Facebook-adressen så bjuder jag in strax.


    Jag vill också gärna vara med :)
  • Liit
    Anonym (Millan) skrev 2019-01-30 20:43:58 följande:

    Jag får ingen stegring och blir ännu mer påmind av bilderna här om hur testen borde se ut. Så tror inte jag kommer vara med er så länge till :( tror inte det kommer gå vägen för mig den här gången.


    Är testen väldigt svaga eller är de tydliga? Så länge de är hyfsat tydliga och du ser ett plus hade nog jag tagit det lugnt :)
  • Liit
    Anonym (Millan) skrev 2019-02-01 04:56:38 följande:

    Hej alla,

    Idag har jag varit på gynakuten hela dagen och min resa tar slut här. Önskar er alla jätte lycka till! <3


    Åhnej! Hoppas det går bättre nästa gång när du känner dig redo. Fick ett missfall för inte allt för länge sedan, så jobbigt. Kram <3
  • Liit

    Okej, behöver lite hjälp här.

    Har haft en färsk blödning idag, relativt riklig. Övergick på bara en halvtimme till bruna flytningar. Ingenting nu. Svagt positivt på gravtest med eftermiddagsurin.

    Vad tror ni? Jag vill ha ärliga, raka svar. Så ni behöver inte vara försiktiga nu!

    Tack på förhand <3 (vad hade jag gjort utan fl?)

  • Liit
    Ero13 skrev 2019-02-01 18:58:04 följande:

    Hej :) man kan ju småblöda lite under graviditeten utan att det behöver betyda något. Det ska väl vara känsliga kärl som så fick när livmodern fylls på med blod. Frågan är väl om du har haft någon stegring på hcg? Vilken äl är du på? Jag är på äl+16 Och mina testar har stigit och blivit starkare under veckan.


    Tack för svar!

    Jag vet, men blir orolig när det kommer en röd färsk blödning. Tog test nu på eftermiddagen, hade äl 10e januari så ska vara i vecka 5+1 (enligt app, preglife).

    Tog ett test på bim +2 som visade mycket starkare än det jag hade idag.
  • Liit
    Ero13 skrev 2019-02-01 19:14:01 följande:

    Okej, men då är ju du på typ äl+22. Jag är ju ingen expert, men det borde väl blivit starkare med tiden? Kanske är någon mer som vet här inne. Jag kan bifoga min stegring från äl+12 -äl+16. Men jag tänker att du kanske ska testa med morgonurin för att vara säkrare på att kisset inte är utspädd för mycket.


    Ja det borde vara starkare, helt klart! Så jag tror det är missfall på gång... men ska ta ett imorgonbitti också.
  • Liit

    Såhär svagt var det med morgonurin. Så jag antar att ett missfall är på g. Svagare test + blödning. Känns inte som en lovande kombo.

  • Liit
    Anonym (Emelie) skrev 2019-02-02 08:55:08 följande:

    Vad tråkigt :( Har du barn sen innan?


    En 5årig pojke från tidigare förhållande. Nu blöder jag mer, det här blir andra missfallet i rad. Känns hemskt, blir så orolig att det är fel på mig nu. Har ju gjort en hel del aborter också. Jag vill inte bli gravid igen men vet inte hur jag ska undvika det heller. 2 graviditeter med hormonspiral i, 3 graviditeter med p-piller och med min son använde jag p-spruta. Det här är ända gångerna jag försökt och nu går det inte. Känns hopplöst!
  • Liit
    Andromeda326 skrev 2019-02-02 10:07:03 följande:

    Hej!

    Jag plussade i söndags, beräknad bf 6/10 - om det går vägen den här gången.

    Jag är livrädd och har så jävla mycket ångest. Har fått två missfall varav det senaste i somras, kan inte slappna av alls och kollar trosorna och pappret varje gång jag går på toa för att jag är livrädd för att jag ska börja blöda den här gången också :(

    Känns inte ens som jag kan vara glad över graviditeten och tänker inte boka tid hos bm innan jag passerar åtminstone vecka 8+2 (det är det längsta någon av mina graviditeter gått).

    Håller tummarna för att allt går bra för er och mig!


    Jag sitter med ett pågående missfall just nu. Så jag vet hur det känns! Hade ett missfall sist också. Känns så konstigt har ett barn sen tidigare och är fortfarande ung...

    Håller tummarna för att din bebbe får stanna <3
  • Liit
    Anonym (Emelie) skrev 2019-02-02 10:43:46 följande:

    Jätte tråkigt. Jag vet hur det känns :'( fick mitt missfall för 3 månader sen.

    Om du har ett barn sen tidigare så hade jag nog inte oroat mig så mycket. Du kan väl låta en gynekolog kolla så att det ser normalt ut? De gjorde dom i samband med mitt missfall. Kollade på äggstockar, livmoder och allting liksom.

    Om ni orkar, försök igen bara <3 även fast det känns tungt just nu..


    Tack för dina fina ord. Ska be dom kolla så allt står rätt till i mig! :)
  • Liit
    Ero13 skrev 2019-02-02 12:54:37 följande:

    Åh, nej :( nä, det känns inte som en bra kombo. Så himla tråkigt för er! Det kanske vore bra att kolla så att allt ser bra ut hos dig. Det är ju väldigt vanligt med missfall, så det måste ju inte vara något fel, men tänker att det kan vara skönt att kolla upp. Hur länge har ni försökt? <3


    Första graviditeten som slutade i tidigt missfall i november var en ?olyckshändelse?. Sen försökte vi efter det. Så vi har inte försökt så länge. Men två missfall i rad...
Svar på tråden BF oktober 2019!