• knivskrik

    Ändrat från 1 till 2 år innan man kan få hjälp

    Är det inte att man ska ha varit skrivna på samma adress i två år, inte att man ska ha försökt två år? Jag bor inte i östergötland längre, men har vänner som fått hjälp efter ett års försök.

    Oavsett så hoppas jag på all lycka för er TS, jag och min sambo är själva i utredningskarusellen just nu...


    Through the darkness of future's past, the magician longs to see. One chants out between two worlds... Fire... walk with me!
  • knivskrik
    kanela84 skrev 2019-02-05 21:49:58 följande:
    Det men att man skulle ha varit skriven på samma adress hade jag faktiskt aldrig hört innan. Som jag förstod på min läkare så hade dom ganska nyligen ändrat till 2 år innan man kunde få hjälp, "ett sätt att korta kön" sa hon. Jag har lite svårt att minnas exakt vad hon sa eftersom jag bröt ihop när hon sa det men jag är ganska säker på att hon sa att de vill att man ska ha försökt 2 år på egen hand. Om det däremot skulle visa sig att jag har endometrios så skulle hon kolla om man kunde skynda på processen.

    Tråkigt att ni också är inne i svängen :( 
    Aaah, men så jäkla drygt när man hamnar i skarven mellan två olika regler sådär... Det blir ju så att man hoppas att det är något så att man kan få hjälpen snabbare!
    Through the darkness of future's past, the magician longs to see. One chants out between two worlds... Fire... walk with me!
Svar på tråden Ändrat från 1 till 2 år innan man kan få hjälp