Inlägg från: Kråkungen |Visa alla inlägg
  • Kråkungen

    Vaknar ni till på natten och är kåta och då onanerar?

    Fråga till er som svarar nån av de fyra första alternativen: varför? Är det av hänsyn mot partnern, för att hen ska få sova ifred? Eller varför väcker ni inte bara partnern och har sex?

    Fråga till ts: varför finns inte alternativet att man väcker partnern och har sex? Nu är det inte aktuellt i mitt fall eftersom jag är singel, men det är ju bevisligen aktuellt för många andra? Bara en liten undran :)

  • Kråkungen
    Anonym (Tjej) skrev 2019-02-08 18:10:14 följande:
    Varför pressa partnern till att ha sex? Låter hänsynslöst att väcka någon som man redan vet är trött efter en lång dag bara för att jag vill ha något. Mina behov, mitt ansvar. Jag skulle iaf aldrig tigga om sex på det sättet, det låter desperat och jag vill inte krypa för någon eller få min partner att må dåligt genom att be om något han inte kan eller orkar ge.
    Ok, jag formulerade mig klumpigt... det var detta jag menade när jag skrev "Är det av hänsyn mot partnern, för att hen ska få sova ifred?" Alltså, om man vet att partnern vill sova ifred så väcker man ju inte, så det är ju det ena alternativet, men om det inte är det som är anledningen - alltså, om man tvärtom vet att partnern säkert skulle uppskatta att bli väckt på det sättet, varför gör man det inte då? Är du med på hur jag menade nu? 
  • Kråkungen
    Anonym (Tjej) skrev 2019-02-08 18:54:14 följande:
    Javisst, jag vet bara inte hur vanligt det är om man verkligen inte befinner sig i de första månaderna av förälskelse och inte vet när tillfället kommer igen och inte kan vänta. I längre förhållanden bortprioriteras nog behovet att agera genast då man vet att man kan ha sex senare när båda är utvilade. Jag har åtminstone aldrig upplevt en partner som hade velat bli väckt och jag hade blivit irriterad om min partner väckte mig mitt i natten bara för sex när han vet att jag får max 5 timmars sömn sammanlagt.
    Oj - det var intressant! Min erfarenhet är precis tvärtom! Kanske skulle göra en quiz om det istället? :) 

    Alltså, jag kan absolut förstå om man är helt utsjasad, eller om man ska upp svintidigt och verkligen behöver varje minuts sömn, men annars..? Det behöver ju inte vara nån långkörare, och man sover ju som en baby efteråt :)

    Och tänket att vi kan ha sex senare istället, när vi är utvilade - hur funkar det? Klarar du alltså att bara skjuta upp din kåthet till ett lämpligare tillfälle? Alltså, detta är en helt seriös fråga - jag är jättenyfiken :) 
Svar på tråden Vaknar ni till på natten och är kåta och då onanerar?