Forum Relationsproblem - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Vet inte hur jag ska hantera det här

  Tis 12 feb 2019 17:25 Läst 0 gånger Totalt 14 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Ledsen) - Visa alla inlägg
  Anonym (Ledse­n)
  Återställ
  Tis 12 feb 2019 17:25

  Hej

  Jag var två barn med min man, 7 och 9 år gamla. Han blir väldigt lätt irriterad och höjer rösten. Det ihop med livliga (och lite jobbiga/tjatiga) barn är inte bra.

  Han skriker åt dem när de inte lyssnar. Och drar dem i armen och puttar dem när de inte kommer när han ropar (för att gå till skolan ex eller om de står ivägen i hallen).

  Det hela känns så på gränsen. Jag kan inte lita på mig själv i mitt omdöme längre. Är det ok saker för att få ?pli? på barnen? Är jag för mesig? Jag säger till på skarpen varje gång nått händer. Han säger då antingen äsch eller blir arg på mig eller säger ?jamen då får du fixa det här? och drar.

  Det känns så på gränsen. Det är väl inte misshandel, men om han skulle göra sådär på mig skulle jag dra direkt. Ge mig råd, hur ska jag göra?

 • Anonym (Ledse­n) Trådstartaren
  Återställ
  Ons 13 feb 2019 15:29 #12

  Tack för alla svar. Det händer väl varannan vecka kanske, så det är inte varje dag. Det som gör det så svårt är att det alltid händer när barnen inte lyssnar, och de kan ju vara förjäkliga ibland. Nr hans tålamod inte räcker till. Men jag lovar att alltid skydda mina barn och inte ge upp. Men det är så himla svårt att veta var gränsen går. Känner det som att mitt eget omdöme börjar suddas ut.

Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll