• Anonym (ts)

    vad tror ni händer när man dör?

    vad tror ni?

  • Svar på tråden vad tror ni händer när man dör?
  • Anonym (ts)

    så tråkigt att dom flesta tror ingenting. Finns ju faktiskt de som upplevt nära döden upplevelse och träffat sedan länge döda släktingar och bekanta

  • Anonym (ts)
    Anonym (Döden) skrev 2019-02-13 20:40:57 följande:

    Du förmultnar, blir till jord. Ur jorden kommer en växt som äts upp av ett djur som i sin tur blir uppäten osv.. ett kretslopp helt enkelt.

    Jag har varit död 2gånger. Såg ingen tunnel eller nått. Det var som när man sover djupt-helt svart. Hör inget, ser inget, tänker inget.

    Vad tror du själv o varför undrar du?


    men vissa har fått nära döden upplevelser. Kanske du inte minns vad som hände när du va död? undrar för jag tycker det är intressant och jag tror man träffar döda anhöriga igen
  • Anonym (ts)
    Anonym (Döden) skrev 2019-02-14 05:51:37 följande:

    Det finns ju mängder med vetenskap som förklarar att det inte finns några spöken i den bemärkelsen utan att det är levande personer som skapar energifält och där med kan få lampor att lysa, dörrar att slå osv. Våra hjärnor har så stor kapacitet att vi inte ens kan använda hela. Är vi i sorg etc så alstrar vi en sorts energi och blir mer mottagliga för saker vi tror är fenomen.

    Jag har jobbat på ett hospice, och där låg många och hallucinerade innan döden. Skulle det betyda att de ser andra döda? Eller kan det rent av vara medicinering, att kroppen håller på att stänga ner, eller att de har ångest?

    Eftersom jag varit död och inte upplevt något varken före, under tiden eller efter. Menar du då att det är för att jag inte är mottaglig? Inte har någon gåva? Mitt medvetande stängs ju av när jag dör (eller sover) och då kan ju inte jag styra min vilja ifall jag väljer att tro på något efter döden eller ej. Ingen kan styra över sin gåva då..


    menar du att levande personer genom sin energi kan få lampor att tändas och släckas? Det tvivlar jag starkt på
  • Anonym (ts)
    Anonym (Ganesha - snart odödliga) skrev 2019-02-14 15:37:42 följande:

    JO DET HADE DU

    När den här drömvärlden skapas och du lever i en digital värld så kommer du bara vilja vara där. Du kommer inte ha någon tidsuppfattning och varje "levande" stund kommer kännas som ny. Du kommer inte tröttna och känna som människor gör idag. 


    tycker att det låter skrämmande att inte leva i verkligheten längre. Skulle inte vilja leva i en digital/data värld
Svar på tråden vad tror ni händer när man dör?