• Anonym (tro)

    vad tror ni händer när man dör?

    Jag tror att vi blir själar, energier eller andar, vilket ord man nu vill använda som under en tid går igenom vad vi lärde oss av det senaste jordelivet tillsammans med våra nära och kära under det livet och vad vi har kvar att lära. Den tiden kan vara olika för olika själar och så diskuteras vad nästa liv behöver innehålla och hur det ska vara, vem man ska vara, vart man ska återfödas och kanske tillsammans med vilka. 

    En del av ens själv energi finns alltid 'fritt' och kan besöka de nära och kära man hade i det senaste jordelivet för att ge dem tröst och styrka. 

    Att alla inte kan se handlar dels om hur stark ens förmåga är och hur mycket vuxna talar om för en att det finns inga spöken, nej, jag har aldrig varit ditt barn eller du min mamma osv när barn talar om saker som inte finns i detta jordeliv. 


    Hur många barn är det inte som säger; Minns du förut, när du var mitt barn och jag din mamma? till sina föräldrar? 

    Är man intresserad kan man läsa tex: Sökandet efter mina barn från ett tidigare liv, Shanti Devi eller Liv före livet. Brian L Weiss har också skrivit många intressanta böcker i ämnet. 

    Är man själv nyfiken på sina tidigare liv kan man gå i tidigare liv terapi hos en hypnotisör. Det är fantastiskt  

  • Anonym (tro)
    Anonym (Medial) skrev 2019-02-14 13:31:17 följande:
    Jag är övertygad om att detta inte stämmer. Tror absolut inte på reinkarnation.

    Vem menar du att man skulle diskutera med mellan liven på jorden?

    De jag har talat med, haft hypnossessioner med använder lite olika ord. En del säger att det är visa själar, som levt klart på jorden, de har redan lärt sig allt, andra att det är ens nära och kära. 


    Jag fick denna tro efter egna upplevelser, innan hade jag en annan syn på det. 

  • Anonym (tro)
    Anonym (Medial) skrev 2019-02-14 20:02:13 följande:

    Jag brukar säga till skeptiker att "var och en blir salig på sin tro".

    Antar att det även gäller här, åt båda håll.

    Jag är så fast övertygad att reinkarnation inte existerar, jag kan helt enkelt inte tro det. Och jag hoppas att jag har rätt.


    Ja precis. Men det är ju härligt att folk tror olika. Jag tycker å min sida att det vore jättetrist om det inte fanns haha.
  • Anonym (tro)
    Anonym (Medial) skrev 2019-02-14 20:10:25 följande:
    Är du åt det mediala hållet, haft upplevelser t ex?
    Jag vet faktiskt inte. Jag har upplevt en del saker och andra har trott att jag är medial. Men jag skulle inte själv vilja säga att jag är det. 

    Däremot har jag gjort tidigare liv regressioner tex och sett andra få det och är också hypnosterapeut så jag har utfört det på andra med. 
Svar på tråden vad tror ni händer när man dör?