Forum Otrohet - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Är gifta kollegan intresserad?

  Sön 17 feb 2019 08:16 Läst 0 gånger Totalt 557 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Kär kollega) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Kär kolleg­a)
  Återställ
  Sön 17 feb 2019 08:16 #3

  Var i EXAKT samma situation och nyfikenheten åt upp mig. Analyserade honom i relation till andra kvinnliga kollegor och insåg att han nog var fäst vid mig. Frågade aldrig, lät det vara, visste ändå i mitt huvud. Det räckte för mig.

  Fick med tiden bekräftat att han var attraherad av mig samt hade känslor, eftersom han kände ett behov av att berätta det. Jag berättade aldrig att det var besvarat.

  Fortsatte ändå jobba ihop och att umgås som vanligt, även privat. Pirret gick över med tiden.

  Jag kom fram till att jag inte klarade bryta med honom och att om jag ville ha honom som vän, så gällde det att träffa respektive och barn, göra det hela mer vänskapligt, prata om rimliga samtalsämnen och bibehålla självkontrollen och moralen under awsen.

  Har gått 1 år nu och är övertygad om att det aldrig kommer hända något och att han antagligen är en vän för livet.

 • Anonym (Kär kolleg­a)
  Återställ
  Sön 17 feb 2019 14:29 #11 +1
  frökenfia skrev 2019-02-17 08:41:32 följande:

  Tack för svar Anonym (kär i kollega). Hur klarade du av att inte berätta dina känslor?


  Funderade på vad det skulle ge. Vi båda har partners och barn. Jag är emot otrohet och hade aldrig lämnat min kille för honom. Så vad hade det gett mig el honom om jag hade bekräftat det? Det hade antagligen bara lett till att han hade försökt något fysiskt.
 • Anonym (Kär kolleg­a)
  Återställ
  Sön 17 feb 2019 20:14 #21
  Anonym (A) skrev 2019-02-17 17:54:21 följande:

  Jag är också emot otrohet.


  ?
 • Anonym (Kär kolleg­a)
  Återställ
  Tis 19 feb 2019 21:14 #43
  frökenfia skrev 2019-02-19 20:38:24 följande:

  Puff..


  Spelar det någon roll om han märker det? Jag sa aldrig något men han anade nog. Inget hände. Vi fortsatte umgås
 • Anonym (Kär kolleg­a)
  Återställ
  Tor 21 feb 2019 08:43 #55
  Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-20 21:53:59 följande:

  Det kommer nog gå upp och ner ett tag. Ena dagen känner du att du utan problem kan hålla dig borta för att sen känna pirret igen. Det tar tid, iaf om jag ser hur det varit / är för mig. Jag tycker väldigt mkt om min kollega som vän också, vi har sjukt kul ihop och det gör det svårare att bara klippa. Och för mig tog det många månader att komma dit jag är just nu, dvs att jag inte kommer agera på mina känslor.

  Men bra att du pratat med din man om vad du känner inför honom, så att du sen kan reda ut om kollegan bara är ?en väg ut? eller om det är något mer.


  Samma för mig. Jag kan inte se att jag någonsin skulle klippa bandet med honom, eftersom han är en nära vän numera.
 • Anonym (Kär kolleg­a)
  Återställ
  Tor 21 feb 2019 15:11 #61
  Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-21 14:01:44 följande:

  Fast vi ser det nog lite olika. Jag ÄR vän med kollegan, det är ingen efterkonstruktion, det var ur en vänskap något annat växte fram. Attraktionen var inte det som kom först. Sen att det uppstått känslor är det som är/varit problemet. Men. Jag har visst gjort ett val - att inte agera på känslorna. Jag var osäker på mig själv fram till den punkten. Jag tror och hoppas att vi kan fortsätta hänga som vänner, vi har ju inte ens sagt eller gjort ngt annat. Men visst är det jobbigt. Skulle det bli för jobbigt så får jag bryta, men så känns det inte. Och jag älskar fortf min man.


  Och samma var det för mig. Jag var vän med honom innan känslorna kom. Nu känns det som att förälskelsen är över och vi har landat i friendzon.
 • Anonym (Kär kolleg­a)
  Återställ
  Tor 21 feb 2019 15:15 #62
  Anonym (jaha) skrev 2019-02-21 14:41:29 följande:

  Jag vet att du inte ser det så, vi har diskuterat det i din tråd :)

  Men grejen är att du inte verkar vilja ta in att i samma stund som du blev kåt/kär i kollegan så är ni inte längre bara vänner och han kan alltså inte längre likställas med vilken annan vän som helst.

  Frågar du din man om det är ok att du går ut med en vän som i BARA vän utan kåthet eller känslor så är det förmodligen inget problem, frågar du däremot om det är ok att gå ut med en vän som du helst av allt skulle vilja ligga med och han med dig så är det klart mer kontroversiellt. Och det är denna "lilla" detalj som du inte verkar vilka kännas vid utan försöker likställa honom med en vanlig vän.

  En vanlig vän är inget problem för din relation med din man, en vän som du vill ligga med och som vill ligga med dig ÄR ett problem för din relation med din man. Och så länge du springer omkring och låtsas som att det inte är så så kommer du inte heller lösa något, utan å handlar det mer om att stoppa huvudet i sanden och bara hoppas att allt löser sig av sig självt.


  Vet inte hur villmenfårinte resonerar, men jag är iaf helt säker på att jag inte vill och aldrig kommer ligga med kollegan. Det handlar bara om att det funnits känslor och att vi nu kommit över dem. Detta hände i takt med att vi presenterade varandra för våra respektive.
 • Anonym (Kär kolleg­a)
  Återställ
  Tor 21 feb 2019 15:32 #64
  Anonym (jaha) skrev 2019-02-21 15:28:44 följande:

  Japp, men jag iof inte sagt att ni gått ut, jag skrev det som ett exempel för att belysa skillnaden mellan en vän man inte är kåt/kär i eller en vän man är kåt/kär i.

  Hur hade du reagerat om din man sagt att han skulle ut med en kompis som bara är en kompis och inget mer kontra en kompis som han är extremt kåt/kär i och går omkring och fantiserar om? Hade du verkligen inte gjort någon som helst skillnad mellan dessa två?


  För min del är det helt ok om min sambo fantiserar om andra kvinnor så länge det stannar där och inte blir fysiskt. Jag litar på att han kan hantera attraktionen precis som jag gör.
 • Anonym (Kär kolleg­a)
  Återställ
  Tor 21 feb 2019 17:48 #71
  Anonym (jaha) skrev 2019-02-21 15:45:41 följande:

  Fast frågan gällde inte enbart fantasier utan även umgänge. Jag tror de flesta av oss är ok med att ens partner fantiserar om andra, Men hur är det med umgänge med någon man är kåt/kär i och som känner likadant tillbaka?


  Detta hade också varit okej. Hade självklart varit ledsen över att han haft känslor för någon annan, men hade aldrig varit orolig över att han skulle ha varit otrogen.
 • Anonym (Kär kolleg­a)
  Återställ
  Tor 21 feb 2019 21:17 #73
  frökenfia skrev 2019-02-21 20:08:53 följande:

  Tillbaka till min första fråga om jag borde fråga rakt ut (eller själv berätta vad jag känner). Idag gjorde jag nästan det. Har verkligen observerat kollegan för att försöka ta reda på om han är intresserad eller inte men är fortfarande osäker. Han ställer gärna frågor (vardagliga sådana) och jag uppfattar honom som väldigt trevlig. Han kanske bara vill vara social och ha något att prata om men han ser alltid så glad ut när han pratar med mig och verkar genuint intresserad av att lyssna på mig. Hur ska jag tolka det?


  Förstår fortfarande inte varför du behöver veta det. Jag önskar att min kollega aldrig hade sagt det till mig. Det startade många tankar hos mig
 • Anonym (Kär kolleg­a)
  Återställ
  Fre 22 feb 2019 08:29 #84
  Anonym (Ohoj) skrev 2019-02-22 05:48:29 följande:

  [quote=79460765][quote-nick]frökenfia skrev 2019-02-21 22:53:30 följande:[/quote-nick]Tack Ohoj för dina svar. Vill verkligen tro dig men dock känner jag mig inte övertygad. Sen kan jag inte undvika att bli besviken över det som Felix skriver att kollegan förmodligen bara är intresserad av att ligga. Känns lågt. Jag varken klär eller beter mig promiskuöst för att uppfattas som någon som är ute efter att ligga.[/

  Men varför tror ni kvinnor att vi män är känslolösa sexrobotar? Det är inte sant att kvinnan alltid är den som blir förälskad och mannen bara vill ligga? Vi män har också känslor. Vi blir också kära och förälskade. Jag kan förstås inte veta vad som rör sig i den här mannens huvud men jag tror verkligen inte att han bara vill ligga. Jag känner igen mig exakt i allt han gör. Jag är ganska säker på att han är kär i dig. Han investerar en massa energi och tid i dig. Det gör man inte om man bara vill ligga utan känslor. Då bryr man sig inte. Han drömmer förmodligen om en framtid med dig. Det gör män när de är kära. Jag tror du vet detta innerst inne. Jag tror du ser i hans blick att han är kär i dig? En förälskad man klarar inte av att dölja det. Sen kanske det inte alltid är så lätt om ni har familjer osv. Hur du ån gör kan du aldrig få någon garanti för vad han vill osv. Det funkar inte så


  Fast faktum är ju att män generellt sätt gillar jakten efter kvinnan och kvinnan fäster sig mer efter det intima. Om ts ligger med honom är sannolikheten stor att han kommer få ångest efteråt och bryta kontakten med henne. Medan hon antagligen kommer bli ledsen över att de inte är vänner längre och dessutom känna sig utnyttjad, vilket antagligen inte var hans intuition från början, men känslorna styrde.

  Jag har varit i ts sits och skulle aldrig ta den risken. Att riskera både mitt förhållande och familj samt vänskapen till kollegan.
 • Anonym (Kär kolleg­a)
  Återställ
  Fre 22 feb 2019 08:33 #85
  Anonym (Ohoj) skrev 2019-02-22 05:56:35 följande:

  I vanliga fall tycker jag inte att man ska prata om känslor innan man ens pussat varandra. Men i ditt fall tycker jag att ni bör göra det eftersom ni har familjer och jobbar ihop. Det finns så mkt hinder och båda har mkt att förlora. Fråga honom vad han känner. Gör det bara. Han kommer bli så glad av det och han kommer lätta sitt hjärta och berätta. Då vet du åtminstone. Jag skulle göra vad som helst för att få berätta för tjejen jag är kär i hur jag känner. Skulle hon fråga skulle jag berätta precis som det är. Men jag vågar inte så länge hon inte frågar.


  Jag råder ts till att inte Göra det. Min kollega berättade att han hade känslor för mig. Jag blev glad och smickrad och blev tyvärr mer fäst än vad jag redan var. Det var mycket svårare att friendzona efter den incidenten, trots att jag aldrig berättade vad jag kände.
 • Anonym (Kär kolleg­a)
  Återställ
  Fre 22 feb 2019 12:17 #92
  Anonym (Ohoj) skrev 2019-02-22 09:24:15 följande:

  Jag håller med dig om att man inte kan riskera allt man har för lite attraktion och flirt på kontoret. Men ibland smäller det till riktigt ordentligt. Och är det ömsesidigt går det knappt att stoppa. Den kraften är väldigt stark. Jag känner inte denne man eller ts. Jag säger bara att han beter sig som en förälskad man. Det är väldigt tydligt. En förälskad man som ligger med föremålet för sin förälskelse kommer bara bli ännu mer fäst vid henne. Han kommer inte vara nöjd efter det. Han kommer vilja ha mer av henne. I det avseendet tror jag inte män och kvinnor skiljer sig åt särskilt mycket. Män längtar också efter kärlek och intimitet precis som kvinnor. Sen finns det i dessa sammanhang aldrig några garantier för någonting. Han kanske är en skithög som manipulerar henne. Vad vet jag.


  Den här mannen är ju gift så intimitet längtar han antagligen inte efter. Det handlar om att han vill ha just ts. När det sedan är gjort kommer ångesten pga att han brutit ett förtroende mot frun och då kommer han antagligen bryta kontakten med ts alt ha henne som älskatinna. Sannolikheten att han lämnar frun för ts är extremt liten
 • Anonym (Kär kolleg­a)
  Återställ
  Fre 22 feb 2019 12:26 #93
  Anonym (Ohoj) skrev 2019-02-22 09:30:51 följande:

  Jag vill inte paja denna tråd och babbla om min egen situation för mycket men jag blir väldigt nyfiken på det du skriver. Jag går nämligen och funderar på om jag ska förklara för tjejen på mitt kontor att jag har känslor. Jag tror att hon har känslor för mig också men att hon undertrycker dem ganska hårt av olika anledningar. Så det verkar likna lite grand hur din situation var. Jag tycker inte det är så konstigt att man vill berätta. Då liksom uttömmer man ju alla möjligheter man har. Då kan man tänka att man verkligen gjort allt och det är bättre än att ha den där gnagande känslan av att man kanske inte försökt tillräckligt.

  Hur la han upp det när han berättade? I vilket sammanhang berättade han? Vad sa han till dig? Snälla berätta det. Jag är genuint nyfiken.


  Han bröt kontakten med mig under sin semester. När han kom tillbaka och låtsades som ingenting blev jag arg och förklarade att man inte gör så mot sina vänner. (Jag hade hört av mig till honom, han läste och svarade inte.)

  Sen gick tiden och vi umgicks som vanligt men jag tog upp detta med jämna mellanrum. Han tyckte jag ältade och skulle släppa det. Sen kom en jobb- aw med mycket alkohol och vi hade följe hem. Då tog han upp det att han tyckt att vi behövt en paus under hans semester, eftersom han började få känslor för mig som var svåra att tygla. Jag sa bara att jag var glad att han äntligen berättat vad allt hade handlat om. Sedan efter det har han ställt frågor när han varit nykter typ ?är du attraherad av mig? el ?om jag hade varit fysisk hade du backat då?? Tex. Så då har jag svarat honom att den risken kommer jag aldrig ta. Men han är nog mer Living on the edge än mig rent generellt.
 • Anonym (Kär kolleg­a)
  Återställ
  Fre 22 feb 2019 12:28 #94
  Anonym (Ohoj) skrev 2019-02-22 11:03:03 följande:

  [quote=79461452][quote-nick]Anonym (jaha) skrev 2019-02-22 10:57:08 följande:[/quote-nick]Har du fru och barn?

  Om du har det, fråga frun vad hon tycker om dina planer på att förklara din kärlek för din kollega. [/

  Jag är skild. Har barn. Singel.


  Kollegan då?
 • Anonym (Kär kolleg­a)
  Återställ
  Tis 26 mar 2019 21:28 #232
  Anonym (Förstår ej?) skrev 2019-03-21 22:20:44 följande:

  Det låter som han säger så för att du ska dra den slutsatsen. Han är säkert på för att få lite sex på sidan om, det är nog de allra flesta män. Sen är frågan om det verkligen är det du är ute efter? Du vet att du kan bli rejält sårad sen om han inte väljer dig, och du gått med på att vara hans älskarinna. 

  Du vet nog vad sannolikheten är för att han lämnar sin fru innerst inne. Bara att kolla upp mängder av trådar med gråtande älskarinnor på FL.


  Håller med helt! Ts måste vara mer realistisk
 • Anonym (Kär kolleg­a)
  Återställ
  Tis 26 mar 2019 21:29 #233
  Anonym (Kitty) skrev 2019-03-23 17:22:53 följande:

  Jag är i samma situation. Vet precis. Önskar också att vi kunde ha kontakt via sms för att hålla det utanför jobbet. Men törs inte ta första steget av rädsla att förstöra något för honom. Kan ju inte vara 100 % säker på att ingen annan ser det jag skriver. Eller att han är beredd att ta det till nästa nivå. Vill heller inte förstöra den yrkesmässiga relation som vi kämpar för att upprätthålla trots att känslorna nästan är övermäktiga. Så vad göra?

  Önskar att jag visste hur jag skulle kunna ge honom den slutliga ?hinten? om att det är fritt fram. Men han kanske tänker detsamma. Jag vill verkligen ha honom, men det är så mycket som komplicerar, just nu är jag rädd att vi inte kan/orkar/törst ta det i mål. Frustration.

  Så nej, har tyvärr inget vettigt råd att ge. Men sänder min förståelse :)


  Låter som du är singel, det är ju inte ts
 • Anonym (Kär kolleg­a)
  Återställ
  Tor 28 mar 2019 06:50 #237
  Anonym (Johan) skrev 2019-03-28 02:18:44 följande:

  Förstår inte ditt resonemang? Skulle ni ta jackorna samtidigt så är man ju fysiskt nära några sekunder, du såg inte hans ansikte men du vet att du kunde läsa hans tankar och att dom var precis som dina? Hur vet du att han inte tänkte på en annan kollega ;), sin fru, fotboll, mat, klockan osv?

  Jag hade tyckt att du varit lite obehaglig om jag var han och kunde läsa dom här tankarna.


  Fast va? Den känslan är väl rätt vanlig när det finns ett intresse, då blir ju all fysisk beröring extra känslig.
 • Anonym (Kär kolleg­a)
  Återställ
  Fre 29 mar 2019 19:37 #258
  frökenfia skrev 2019-03-29 17:59:00 följande:

  Tack för ditt svar. Vi kan bara anta vad han tänker och känner, inget är ju sagt rakt ut så vi kan bara spekulera. Men funderar ärligt på att ringa honom i helgen. Vet att han ska iväg med barnen och kan nog ta ett sånt samtal utan att det blir misstänksamt. Känns lättare att prata om det här över telefon för att reaktionen när man sedan ses kanske känns mindre spänd. Men jag vet inte. Förmodligen är jag för mesig och det slutar säkert med att jag inte vågar ringa. Om han ser den här tråden o listar ut att d är jag skulle det på sätt o vis kännas lättare också. Då kanske han tar steget och berättar först, om han har något att berätta såklart.


  Vad tänker du att du ska säga?
 • Anonym (Kär kolleg­a)
  Återställ
  Fre 29 mar 2019 20:09 #260
  frökenfia skrev 2019-03-29 19:57:25 följande:

  Hej XX det är XX...

  Ville prata med dig om ngt, har du tid? Måste bara få lätta på hjärtat och berätta... att jag har blivit kär i dig... och ville veta om du känner likadant? Vet inte hur jag ska tolka dig när du väldigt gärna pratar med mig, ger mig uppmärksamhet o är allmänt rar mot mig... upplever att du ger signaler om ett visst intresse/attraktion men det kanske bara är min inbillning... Förlåt om det här skapar obekväm stämning mellan oss men jag orkar inte gå runt o undra längre... vill bara veta om du känner likadant...


  Oj modigt..hur kommer du agera om du får ett ja alt nej?
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll