• Anonym (BT)
    Äldre 17 Feb 19:47
    44812 visningar
    561 svar
    561
    44812

    Är gifta kollegan intresserad?

    frökenfia skrev 2019-02-17 10:08:37 följande:

    Kan nog svara ja på alla dessa frågor. Upplever också att han tittar på mig när jag inte ser. Vi råkar sitta mitt emot varandra på kontoret. Tycker hela grejen är så jobbig bara. Kan inte tänka på annat. Vill ha ett svar...


    Det är givetvis spännande och smickrande med någon charmig person som är lite intresserad, men kontorsotrohet slutar ofta i tragik.

    Vill du verkligen riskera att krossa din man? Vad har han gjort för hemskt för att du ska riskera honom? Vems sida tror du barnen tar då deras pappa mår uselt och de på något sätt lyckas klura ut varför?

    Det är ett spel med mycket hög insats, dock utan möjlighet till någon större vinst.

    Skulle du satsa villan för att kunna vinna ett tält?
  • Anonym (BT)
    Äldre 17 Feb 20:07
    #20
    frökenfia skrev 2019-02-17 19:52:37 följande:

    Tack för svar anonym (BT)

    Tyvärr känner jag att maken svikit mig ganska många ggr med de problem han har, vilket lett till att mina känslor för honom försvunnit.


    Om det nu är så illa tycker jag ändå att du ska sköta det snyggt, Bortse från kontorsflörten, vill du vara fortsätta vara gift med din man eller ej?

    Om inte, se till att avsluta äktenskapet snyggt. Sedan kan du gå vidare med kontorsflörten.

    Om du vill fortsätta med maken så får du helt klart låta bli att uppmuntra dig själv då det gäller killen på kontoret.
  • Anonym (BT)
    Äldre 17 Feb 21:12
    #27
    frökenfia skrev 2019-02-17 21:03:34 följande:

    Man ?skiljer sig inte? i min familj. Man håller ihop livet ut. Känns tungt att ta tag i det här med min man. Vill inte berätta om mina känslor för kollegan, och kommer förmodligen inte göra det. Det skulle verkligen knäcka honom. Men jag borde kanske berätta vad jag känner angående honom...


    Är du i ett förhållande där du inte vill vara utan snarare tvingas vara så förstår jag att du längtar efter förändring. Det är då fullt naturligt att du reagerar som du gör när kollegan visar lite uppmärksamhet. Kanske är det till och med så att du (undermedvetet) övertolkar kollegans beteende? Lätt hänt om man längtar bort.
Svar på tråden Är gifta kollegan intresserad?