Forum Otrohet - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Är gifta kollegan intresserad?

  Mån 18 feb 2019 18:16 Läst 0 gånger Totalt 558 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (jaha) - Visa alla inlägg
 • Anonym (jaha)
  Återställ
  Mån 18 feb 2019 18:16 #32 +2
  Anonym (drphil) skrev 2019-02-17 20:24:27 följande:
  Kör! Du lever bara en gång. Följ känslan.
  Så om min känsla säger mig att jag ska skita på din altan och sen smeta ut det på dina fönster så ska jag bara följa den menar du?
 • Anonym (jaha)
  Återställ
  Mån 18 feb 2019 18:21 #33 +1
  frökenfia skrev 2019-02-17 21:06:15 följande:

  Tack anonym (drphil) för uppmuntran. Hur lägger man fram en sån fråga: ursäkta att jag frågar men har noterat att du är väldigt trevlig mot mig och måste bara fråga: är du intresserad av mig på något sätt? Vet inte om jag har modet att göra det. Önskar att jag hade.


  Nähe, vad konstigt att du bara råkade tycka att det mest idiotiska inllägget i hela tråden var jättebra!!!

  Alltså TS, om du redan bestämt dig för att skita i att du deltar i att svika hans fru och barn bara så du kan få dig ett knull varför skapa den här tråden öht? Vad är syftet? 
 • Anonym (jaha)
  Återställ
  Mån 18 feb 2019 18:28 #34 +2
  frökenfia skrev 2019-02-17 21:03:34 följande:

  Man ?skiljer sig inte? i min familj. Man håller ihop livet ut. Känns tungt att ta tag i det här med min man. Vill inte berätta om mina känslor för kollegan, och kommer förmodligen inte göra det. Det skulle verkligen knäcka honom. Men jag borde kanske berätta vad jag känner angående honom...


  Fast blandar du inte ihop saker här?
  Att skilja sig är en sak, att vara otrogen är en HELT annan sak.
  Att skilja sig är inte skämsigt öht, det betyder enbart att man inte trivs ihop. Att vara otrogen är i allra högsta grad skämsigt, då har man alla anledning att skämmas.

  Ja du borde berätta vad du känner, du borde berätta ALLT och sen får ni se vad ni gör av det. Men som flera påpekat, blanda inte in din kollega i det, lös det du redan har först, SEN kan du ägna dig åt kollegan bäst du vill.
 • Anonym (jaha)
  Återställ
  Tis 19 feb 2019 10:28 #38
  frökenfia skrev 2019-02-18 23:02:15 följande:

  Jag har sett den tråden men nej det är inte jag som skrivit den.

  Har idag haft samtal med min man. Han har redan föreställt sig det värsta scenariot: att vi slutar i skilsmässa. Han vill ha en chans att fixa allt. Han ville ha några dagar på sig att visa att han kan bättre. Han vet att jag är arg och besviken över situationen han försatt oss i och vet att jag inte litar på honom. Så vi får väl se hur det hela artar sig. Men jag är ganska fast besluten vid att äktenskapet är över. Svårt för honom dock att acceptera detta då han säger att han älskar mig.

  Inser att tråden fick en helt annan vändning...


  Vet din man om vad du känner för kollegan?
 • Anonym (jaha)
  Återställ
  Tis 19 feb 2019 15:44 #40
  frökenfia skrev 2019-02-19 10:36:23 följande:

  Nej han vet inte om det. Kommer nog inte berätta det för honom heller. Jag känner honom väl, vet att det skulle knäcka honom totalt.


  Förstår att du inte vill tala om det av flera olika anledningar varav den ena är den du tar upp... men är inte det relevant?

  Om jag vore din man så skulle jag vilja veta att det fanns en annan person med i ekvationen så jag kan förhålla mig till det. I annat fall går han ju omkring och tror att problemen bara gäller mellan er och inte att det även finns en tredje person med i leken?
 • Anonym (jaha)
  Återställ
  Ons 20 feb 2019 11:04 #44
  frökenfia skrev 2019-02-19 16:32:00 följande:

  Tack för rådet men det känns bara onödigt. Känslorna hade redan börjat svalna innan någon annan (bättre än honom) dök upp. Känner mig så fånig. Har barnsliga tankar om en framtid ihop med kollegan. Kunde knappt se honom i ögonen idag. Blir jobbigt med alltför långa samtal. Tror jag börjar bli uppenbar. Pinsamt om han skulle ställa frågan om jag var inteesserad eller om någon annan skulle märka nåt. Hur döljer jag det här?


  Ok. så du har tankar på en framtid med någon annan men ändå tycker du det är "onödigt" att ta upp det med din man?  Hade du tyckt likadan om det hade varit omvänt? Om din man hade blivit kär i en kollega och drömde om en framtid med henne, hade du tyckt det varit onödigt för dig att veta det?

  Ang kollegan: Hur tror du att du kommer reagera om han frågade dig om du var intresserad?
 • Anonym (jaha)
  Återställ
  Ons 20 feb 2019 15:06 #51
  frökenfia skrev 2019-02-20 13:22:46 följande:

  Svar till anonym (jaha): vad man inte vet mår man inte dåligt av. Är någon känslomässigt instabil ska man definitivt tänka på vad man säger till den personen.


  Det där resonemanget funkar alldeles utmärkt om man vill dölja saker för någon. Men mindre bra om man vill lösa ett problem. Hur ska man kunna lösa ett problem om man inte vet vad problemet är i sin helhet?
 • Anonym (jaha)
  Återställ
  Tor 21 feb 2019 10:56 #56
  Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-20 21:53:59 följande:
  Det kommer nog gå upp och ner ett tag. Ena dagen känner du att du utan problem kan hålla dig borta för att sen känna pirret igen. Det tar tid, iaf om jag ser hur det varit / är för mig. Jag tycker väldigt mkt om min kollega som vän också, vi har sjukt kul ihop och det gör det svårare att bara klippa. Och för mig tog det många månader att komma dit jag är just nu, dvs att jag inte kommer agera på mina känslor.

  Men bra att du pratat med din man om vad du känner inför honom, så att du sen kan reda ut om kollegan bara är ?en väg ut? eller om det är något mer.
  Anonym (Kär kollega) skrev 2019-02-21 08:43:25 följande:
  Samma för mig. Jag kan inte se att jag någonsin skulle klippa bandet med honom, eftersom han är en nära vän numera.

  Och det är precis därför det inte går så bra för er, för ni vägrar ju klippa banden med källan till era problem kosta vad det vill, kan ni inte ha kollegan som älskare så ska ni åtminstone ha han som "vän" fast ni egentligen vet att det är betydligt mer än enbart vänskap. 

  Samtidigt som ni hemma spelar ett spel för gallerierna och för samtal med er partner där ni bara råkar utelämna själva pudelns kärna och mer i syfte att döva ett dåligt samvete än att verkligen lösa problemet. Men det rationaliserar ni bort genom att intala er att era känslor för er kollega inte alls har något som helst att göra med relationen hemma och inte på något sätt påverkar era känslor för era respektive.

  Kort sagt, ni har inte gjort ett val, inte fullt ut, och tänker inte göra det heller, kollegan ska vara kvar i ert liv kosta vad det vill och därför står ni kvar och snurrar runt runt på samma punkt.

  Men ni är inte direkt ensamma om detta fenomen, jag har sett trådar som varat i flera år, där man efter 3 år fortfarande sitter i samma situation bara det att man har vant sig vid det.
 • Anonym (jaha)
  Återställ
  Tor 21 feb 2019 14:41 #59
  Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-21 14:01:44 följande:
  Fast vi ser det nog lite olika. Jag ÄR vän med kollegan, det är ingen efterkonstruktion, det var ur en vänskap något annat växte fram. Attraktionen var inte det som kom först. Sen att det uppstått känslor är det som är/varit problemet. Men. Jag har visst gjort ett val - att inte agera på känslorna. Jag var osäker på mig själv fram till den punkten. Jag tror och hoppas att vi kan fortsätta hänga som vänner, vi har ju inte ens sagt eller gjort ngt annat. Men visst är det jobbigt. Skulle det bli för jobbigt så får jag bryta, men så känns det inte. Och jag älskar fortf min man.
  Jag vet att du inte ser det så, vi har diskuterat det i din tråd :)
  Men grejen är att du inte verkar vilja ta in att i samma stund som du blev kåt/kär i kollegan så är ni inte längre bara vänner och han kan alltså inte längre likställas med vilken annan vän som helst.

  Frågar du din man om det är ok att du går ut med en vän som i BARA vän utan kåthet eller känslor så är det förmodligen inget problem, frågar du däremot om det är ok att gå ut med en vän som du helst av allt skulle vilja ligga med och han med dig så är det klart mer kontroversiellt. Och det är denna "lilla" detalj som du inte verkar vilka kännas vid utan försöker likställa honom med en vanlig vän.

  En vanlig vän är inget problem för din relation med din man, en vän som du vill ligga med och som vill ligga med dig ÄR ett problem för din relation med din man. Och så länge du springer omkring och låtsas som att det inte är så så kommer du inte heller lösa något, utan å handlar det mer om att stoppa huvudet i sanden och bara hoppas att allt löser sig av sig självt.
 • Anonym (jaha)
  Återställ
  Tor 21 feb 2019 15:28 #63
  Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-21 14:56:19 följande:
  Vi går dock inte ut tillsammans, vi äter inte ens lunch ihop (aldrig gjort). Jag hoppas att vi kan vara vänner och fortsätta ha kul ihop på jobbet, i lagom dos. Går inte det, får jag bryta helt.
  Japp, men jag iof inte sagt att ni gått ut, jag skrev det som ett exempel för att belysa skillnaden mellan en vän man inte är kåt/kär i eller en vän man är kåt/kär i.

  Hur hade du reagerat om din man sagt att han skulle ut med en kompis som bara är en kompis och inget mer kontra en kompis som han är extremt kåt/kär i och går omkring och fantiserar om? Hade du verkligen inte gjort någon som helst skillnad mellan dessa två?
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll