Forum Otrohet - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Är gifta kollegan intresserad?

  Sön 17 feb 2019 07:10 Läst 0 gånger Totalt 558 svar
  Visar endast inlägg av frökenfia - Visa alla inlägg
 • Sön 17 feb 2019 07:10 #2

  Tack för svar. Det har ju inte hänt något och jag är verkligen emot otrohet så tror inte det skulle kunna hända ngt emellan oss sålänge vi båda är gifta. Men nyfikenheten äter upp mig. Vill verkligen veta. Vi känns så lika på många olika sätt och verkar förstår varandra. Men som sagt, vi har inte känt varann speciellt länge, vår relation är endast kollegial och det kan ju vara så att jag bara inbillar mig. Vill fråga rakt ut men det kommer, vare sig han har besvarade känslor eller ej, förmodligen att göra stämningen på jobbet oerhört stel. Eller?

 • Sön 17 feb 2019 08:41 #5

  Tack för svar Anonym (kär i kollega). Hur klarade du av att inte berätta dina känslor?

 • Sön 17 feb 2019 08:43 #6

  Tack för svar Felix. Hur mer kan jag märka ett eventuellt intresse på hans kroppsspråk?

 • Sön 17 feb 2019 10:08 #8

  [quote=79448604][quote-nick]Anonym (felix) skrev 2019-02-17 09:14:16 följande:[/quote-nick]Lägg märke till allt han gör som framkallar pirr och känslor hos dig. Och som andra kollegor inte gör. Ser han t ex in i dina ögon lite längre tid än normalt, för att sedan slå bort blicken nedåt, som om han insåg att han gjort något fel? Vänder han sig alltid mot dig när du rör dig i rummet? För han dig med sina armar när han leder dig genom en dörr. Speglar han din kroppställning? Växlar han mellan självsäkerhet och (spelad) osäkerhet?

  Kan nog svara ja på alla dessa frågor. Upplever också att han tittar på mig när jag inte ser. Vi råkar sitta mitt emot varandra på kontoret. Tycker hela grejen är så jobbig bara. Kan inte tänka på annat. Vill ha ett svar...

 • Sön 17 feb 2019 16:12 #14

  Jag vet inte så mycket om kollegans relation till sin fru men upplever att de är gifta för barnens skull, typ. Skulle gissa att de varit tsm i 15 år. Hon verkar ha flera aktiviteter utanför hemmet så han lämnas ofta ensam med barnen. De enstaka gånger han nämnt sin fru är det oftast med en bitter ton. Jag å min sida har haft en god relation till min man men har tappat förtroendet för honom pga ganska allvarliga ekonomiska problem och känner inte att jag älskar honom längre. När jag tänker på min man känner jag ingen attraktion. Sen kan jag inte undvika att jämföra honom med kollegan som just nu känns helt perfekt (men som någon skrev behöver inte gräset vara grönare på andra sidan).

  Så nej jag är nog inte intresserad av en flört på jobbet eller en engångsgrej. Mina fantasier går längre än så. Och det är kanske värre än om det hade varit en engångsgrej, jag vet inte. Skulle nog bli ledsen om kollegan bara såg mig som ett ligg och inget mer. Han känns inte som den typen dock men man vet ju aldrig. Känns bara som att vi är en perfekt matchning.

 • Sön 17 feb 2019 19:37 #17

  Tack Kråkungen för svar. För sonens skull antar jag. Och för att det känns skambelagt i min familj. Som ett misslyckande. Men jag ska försöka prata med min man om hur jag känner för han har ju märkt att jag tagit avstånd.

 • Sön 17 feb 2019 19:52 #19

  Tack för svar anonym (BT)

  Tyvärr känner jag att maken svikit mig ganska många ggr med de problem han har, vilket lett till att mina känslor för honom försvunnit.

 • Sön 17 feb 2019 21:03 #25

  Man ?skiljer sig inte? i min familj. Man håller ihop livet ut. Känns tungt att ta tag i det här med min man. Vill inte berätta om mina känslor för kollegan, och kommer förmodligen inte göra det. Det skulle verkligen knäcka honom. Men jag borde kanske berätta vad jag känner angående honom...

 • Sön 17 feb 2019 21:06 #26

  Tack anonym (drphil) för uppmuntran. Hur lägger man fram en sån fråga: ursäkta att jag frågar men har noterat att du är väldigt trevlig mot mig och måste bara fråga: är du intresserad av mig på något sätt? Vet inte om jag har modet att göra det. Önskar att jag hade.

 • Sön 17 feb 2019 22:27 #29

  Tack för svar (BT)

  Det känns som om kollegan är intresserad m tanke på alla signaler han visat. Häromdagen letade han upp mig för att äta lunch och jag hade med flit satt mig i ett mindre rum för att jobba enskilt. Han kom in o stängde dörren om sig och frågade sen om jag skulle med och äta... det var underligt tycker jag. Efter lunchen gick jag före honom snabbt för att försöka visa att jag inte väntar in honom (för att inte vara så uppenbar) och då kommenterade han hur fort jag hade kommit upp på kontoret. Så jag har ju förstått att han observerar mig. Men frågan är vad det är han är ute efter. Jag kan ju inbilla mig och det skulle vara skönt å ena sidan för då släpper jag det här och går vidare med mitt liv. Men eftersom misstanken finns om att det kanske finns ett intresse och att han liksom jag tröttnat på sitt förhållande, skulle det kunna bli något. Men som sagt jag kanske bara inbillar mig. Skönt att man kan skriva av sig här, har verkligen ingen att prata med det här om...

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll