• Äldre 26 Feb 00:35
    44430 visningar
    561 svar
    561
    44430

    Är gifta kollegan intresserad?

    Ta inte ut ngt i förväg. Detkan vara hans sätt och vara och kanske tycker om dig mer som en härlig trevlig kollega. Medans du går och tänker i betydligt våtare planer. Så kan verkligenheten komma ifatt, den dagen han släpper bomben för dig.

    - Herregud, nej nej trodde du att det var något på G??? Förlåt förlåt, jag har ju fru och barn och älskar dom fast det är lite tufft. Vad dumt det här blev, avslutar han. Du vänder dig bort, vipps har någon sparkat bort dina ben.

    Vill du veta så fråga bara kollegan när ni är ensamma vid rätt tillfälle. Istället för att gå runt och tro något du inte vet med 100%. Han kanske ser dig som en jättebra kollega+vän.

  • Äldre 26 Feb 10:07
    Anonym (Johan) skrev 2019-02-26 06:00:08 följande:

    Kan vara så och just därför ska hon prata med honom så hon slipper undra.


    Instämmer (Y) hon är förblindad i hennes uppslukelse och ser massa tecken utan att stanna upp, och inse verkligheten. Det är lätt att glömma vad som händer och sker. Hon har sin bild klar, frågan är om hennes kollega delar samba bild?
  • Äldre 26 Feb 15:12
    frökenfia skrev 2019-02-26 11:10:23 följande:

    Därav velandet mellan att berätta och inte... önskar man vore en tankeläsare ibland.


    Vad går du och väntar på då, leva i din tro att gan är förälskad och låtsas tro att det blir ngt? Eller helt enkelt berätta att du har känslor för honom och se vad gan säger.

    Tyvärr Fia så är inte mina känslor Lija starka som dina, utan jag vill behålla vår vänskap. Eller att han säger att jag har känslor för dig, tyvärr har jag familj, hus, bil och kan inte ge någon löfte till dig.

    Dessa svar har du att få, hur länge hade du tänkt gå och leva såhär?
  • Äldre 15 Mar 00:08
    frökenfia skrev 2019-03-14 22:10:20 följande:

    Ja, förmodligen är jag helt besatt av den här mannen. Drömmer om honom, tänker på honom. När jag kommer hem vill jag bara att nästa dag ska komma för att få träffa honom. Det hjälper inte att vi sitter mittemot varandra och pratar varje dag, ser djupt in i varandras ögon flera ggr om dagen. Hur ska jag kunna släppa det här? Jag vill verkligen veta vad han tänker om mig. Han och jag känns så perfekta för varandra...


    Varför frågar du honom inte vad han känner, är det så svårt?
  • Äldre 15 Mar 07:36
    frökenfia skrev 2019-03-15 06:01:11 följande:

    Rädd att det inte är besvarat, rädd att göra bort mig osv osv.


    Ja, då får du leva i din ovisshet resten av livet!

    Så då är min fråga, varför lägger du ner tid på en person du aldrig kan få???

    Då är valet lätt och fortsätta med din man
  • Äldre 15 Mar 22:45
    frökenfia skrev 2019-03-15 21:59:24 följande:

    Tillbaka till min fråga om kollegan är intresserad eller ej. Idag hade han kunnat gå tidigare men stannade till sist med mig. Men när han såg att jag tänkte stanna längre frågade han om det kändes ok att jag stannade kvar ensam. Varför frågar han det? Ville han bara visa omtanke? Jag sa först ja och då drog han sig för att gå. Till sist sa jag att jag kunde fortsätta på måndag istället, så vi gick samtidigt. Men han väntade in mig med att ta på mig skorna, jackan osv. Varför gör han det? ingen annan kollega gör det. Och han gör inte så med någon annan heller. Då ville jag bara fråga rakt ut. Men vågade inte. Han kommer nog inte heller våga om det är så att han har känslor/känner attraktion för mig. Om vi är så lika som jag tror kommer ingen säga nånting.

    Återigen under dagen har samtal om barnen kommit upp, men inget om frun. Jag vet att jag är knäpp som håller på såhär men det känns verkligen som om han är olycklig i sitt äktenskap och att vi skulle vara lyckliga tillsammans. Det är sjukt hur lika vi är och tycker om saker och ting. Känns som vi är ämnade för varandra... Tänker på min man som jag bråkat med om så enkla saker. Med den här mannen skulle jag aldrig ha såna konflikter...

    Jag är införstådd med att barn o respektive skulle bli oerhört sårade om ngt skulle hända mellan oss. Men det är inte heller bra för någon att stanna i ett förhållande endast för barnens skull...


    När jag läste inlägget så kändes det precis SOM nu är stunden kommen, det låg i luften. Du kände att nu, kan jag fråga honom om han har mer än vänskaps känslor. Det var verkligen nu, för det hade inte känts konstigt alls. Jag tror nog att han ville ha den frågan ställd av dig Fia ; ) Tiden skulle spolats tillbaka till tonåren, vad ska man säga, tyst stämning, du vet hur det var på den tiden. Den känslan kan infinna sig konstigt nog i vuxen åldern med. Precis när han hade sagt ett ord, så var isen bruten och ni hade kunna reda ut en och annan fråga.

    Så tog du ett steg tillbaka, vad synd. Du ville och var nära (Y)

    Förmodligen så är han mer än intresserad.

    Negativa är ju, skulle era känslor vara besvarade och längre fram i framtiden bli du och han. I början blir det inge problem med kärleken. Efter ett år, jobba på samma arbetsplats, bo ihop vi leker med tanken. Det blir tufft. Man vill ju längre att komma hem efter jobbet och träffa den man älskar. Just nu är ni på samma arbetsplats. Då böir inte den där längtan lika stor.

    Du är inte långt borta för att fråga honom snart.
  • Äldre 17 Mar 14:46
    frökenfia skrev 2019-03-16 21:32:25 följande:

    På vilket annat sätt kan jag fråga honom? Ska jag skriva en lapp (tänk om den hamnar i fel händer!), ge honom tydligare signaler? Varför ska det vara så svårt ... Har drömt om honom flera ggr nu. Den intensiva blick han ger mig på jobbet förföljer mig... det här är så plågsamt. Kan inte släppa det.


    Fia lapp gav man i mellanstadiet när man frågade chans (ja) (nej) kryssa i Hahaha. Signalerna är redan bekräftade (Y)

    I bland måste man ta klivet över kanten. Jag kan tänka mig att han går och väntar på att du ska säga något. Just den stunden han väntade på dig efter jobbet, var verkligen en stund då du kunde ha frågat honom. Kroppen blir varm, det går ett rus i din kropp just den sekund du tänkte fråga. Hade du bara fått ut, - hans namn, jag måste bara fråga. Hade du fått UT dessa fem ord, så hade saken varit ur världen. Självklart väntar man inte på en kvinna i 1/2h om det inte är känslor inblandat.

    Tveka inte så mkt Fia. Jag brukar tänka så här, vad är det värsta som kan ske?

    1) Du kan gå ett ?nej? ni kan få en värdskap du aldrig trott fanns.

    2) Han känner likadant för dig. Han vill avsluta sitt pågående förhållande. Kommer vilja ses då mkt som möjligt under processen för att visa sin lycka och kärlek.

    Jag tycker att du ska helt enkelt visa din fina sida och faktiskt fråga honom vid rätt tillfälle. Att du känner mer än vänskap till honom och vänta på vad han svara dig. Då vet du hur du ska gå vidare efter.

    Lycka till!
  • Äldre 17 Mar 21:05
    frökenfia skrev 2019-03-17 20:49:04 följande:

    Tack för svar... imorgon kommer han inte till jobbet så det blir iaf inte då. Hade vi haft varandras nr eller Mail hade vi kanske redan skrivit t varann. Det är ju inte så svårt att leta upp men känns för riskabelt...


    Eller spännande : )))
  • Äldre 19 Mar 22:35
    frökenfia skrev 2019-03-19 21:31:12 följande:

    Vet inte vad jag ska ta mig till, blir galen av att inte veta. Så fort vi blir ensamma i arbetsrummet kommer nåt kul samtalsämne upp, oftast med ett leende och flyktande blickar... Jag har tänkt mycket på om jag kanske bara inbillar mig... Vill inte misstolka honom... Vågar jag fråga? Eller ska jag bara erkänna att jag gillar honom? Hur lägger man ens fram en sån sak?


    Nu kan vi inte ge dig mer råd Fia. Du vill inte fråga, du är en kvinna och gar mål i munnen. Varför frågor du oss varje dag hur du ska göra?!?!?

    Vi har ju gett dig förslag.

    Då får väl du leva i din bubbla och fundera i dagar/veckor/månader om du inte är tillräckligt rakryggad och vågar vara en kvinna,

    Ursäkta för dom starka orden. Men varför be be be be be om råd och inte göra ngt åt dig?
  • Sat 24 Aug 2019 02:04
    +1

    Ta nästa steg om du är så kåt på honom. Just den här tiden och första 3 månader i ett nytt förhållande så är allt tipp topp. Vänta tills tiden kommer ifatt. ofta är det bara en fasad. Sedan ligger han i soffan vill inte göra något med dig. Blir sur när du frågor om ni ska hitta på ngt. Vill inte resa göra saker ihop. Då kommer din verklighet ifatt, vad du har gjort och kastat bort på ett luftslott. Ingenting var som du hoppades på. Du står där med ingen bostad, splittrad familj och barn som inte vill veta av dig. Nu har jag i te läst alka dina inlägg, du kanske inte har barn.

    Du lockades in i din bubbla och såg bara honom.

    Tänk på det. Det kanske inte är lika ömsesidig som du tror. När spänningen är borta blir du tråkig och utbytt av ensam tjej som är mer intressant. Då står du och tycker illa om dig själv och känner dig smutsig och äckkad.

    Ta en funderar på tryggheten mannen som känner dug eller väljer förälskelsen. Där du inte vet hur det slutar.

    Eller vaknar upp i tryggheten och omgivningen som älskar fig för den du är.

    Slutar dåligt i flesta fall mär man inte ser helheten.

    Lycka till med underbart sex i 3mån och allt. Se om det är lika skoj när vardagliga sidorna kommer ifatt.

    Svarade i din tråd istället.


    frökenfia skrev 2019-08-23 22:04:43 följande:

    Skrev även detta tidigare idag:

    Hans leende gjorde min dag idag. Men samtidigt ville jag nästan bli arg. Om han är så intresserad som han verkar, varför säger han ingenting då? Är det någon slags lek? Eller är han som jag rädd för det han kan förlora, osäker på om det är värt det?... Vet inte vad jag ska tro... vill bara ha svar.


Svar på tråden Är gifta kollegan intresserad?