Inlägg från: Anonym (Taget) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Taget)

    Är gifta kollegan intresserad?

    frökenfia skrev 2019-03-19 21:31:12 följande:
    Vet inte vad jag ska ta mig till, blir galen av att inte veta. Så fort vi blir ensamma i arbetsrummet kommer nåt kul samtalsämne upp, oftast med ett leende och flyktande blickar... Jag har tänkt mycket på om jag kanske bara inbillar mig... Vill inte misstolka honom... Vågar jag fråga? Eller ska jag bara erkänna att jag gillar honom? Hur lägger man ens fram en sån sak?
    ta tag i det. Jepp, tala om att du gillar honom o ta det från där. 
  • Anonym (Taget)
    frökenfia skrev 2019-04-02 13:38:30 följande:
    Idag har jag knappt sett honom i ögonen för att inte bli för uppenbar... Jobbigt att hålla känslorna inne just nu...
    Han har vid flera tillfällen frågat vilken tid jag ska gå idag då jag går tidigare för möte på annan plats... Varför frågar han det så många gånger? Varför är det viktigt för honom att veta det? Plågas av de här tankarna... Vill ha ett klart svar men samtidigt inte, för konsekvenserna av det kommer bli ännu mer känslomässigt jobbiga. Skulle bli betydligt svårare att dölja känslorna när han vet att jag är kär... och om han också är det blir det förmodligen ännu svårare att dölja. Förstår inte hur det här har kunnat hända mig. Jag gjorde inget för att få de här känslorna för honom. De bara dök upp en dag och försvinner inte utan växer bara mer o mer...
    Äh ,lägg av. Ta tag i det själv. hälften vågat hälften vunnet...annars finns det fler dörrar att öppna.
  • Anonym (Taget)
    Anonym (Bo Hansson) skrev 2019-10-26 11:38:49 följande:
    Håller ni på fortfarande och diskutera detta efter 8 månader...... Ligg med honom eller släpp honom.
    Ja, jag undrar samma sak. Ist för att köra på och ligga eller ta tag i det på allvar, så verkar det som hon älskar grejen med att dra ut på det och leva lycklig på jobbet med pirr och förhoppningar, drömmar och fantasier. Undrar jag hur det är ställt där hemma egentligen. Lägger inga värderingar i det i sak, men tänker nog som du. Antingen eller nu när det gått så pass lång tid ändå. Tid som kunde ägnats åt att ställa saker till rätta där hemma ist för att göda tanken av en framtid med kollegan.
  • Anonym (Taget)
    frökenfia skrev 2019-10-31 12:42:37 följande:
    Han frågar om mentala sjukdomar i familjen och jämför mig med en sinnessjuk... Jag kommer göra proverna han ber om bara för att bevisa att det visst inte är något fel på mig utan det är min vilja och mitt sunda förnuft som tagit beslutet att skilja mig. Han vägrar såklart flytta ut så det blir jag som får leta efter nånstans att bo... han tycker inte det är rimligt att jag slutat älska honom helt plötsligt. Han är övertygad om att det finns någon annan med i bilden och om jag varit otrogen skriver han på papperna på en gång, men det har jag ju inte varit. Skulle nästan önska att jag varit det för att bli av med honom på en gång. Vill inte nämna kollegan. Min man kommer söka upp honom det är jag helt övertygad om. Han säger också att han har rätt att besöka mig på jobbet så ofta han vill och kommer inte sluta göra det sålänge vi är gifta och att han inte tänker lämna mig eftersom jag inte mår bra just nu enligt honom.
    Klart jag inte mår bra, klart jag går runt och gråter när jag inte kan leva det liv jag vill: ett liv UTAN honom.
    Man reagerar på olika vis i olika situationer. Din man lever troligen just nu i en form av förnekelse process/chocktillstånd. Givetvis blir det mer eller mindre konstigt att vara där ni är just nu, men det lär klarna i sinom tid.
  • Anonym (Taget)
    frökenfia skrev 2019-10-31 13:27:25 följande:
    Jag hoppas att det går över snart... Det blir definitivt en session parterapi så han får höra från en professionell att jag menar allvar.
    Låter klokt med parterapin. Hoppas ni kan lösa det på ett så smidigt sätt som möjligt...om inte så för barnet/ens skulle.
  • Anonym (Taget)
    frökenfia skrev 2019-11-01 17:47:50 följande:
    Enligt mannen är det bästa för barnet att vi håller ihop som en riktig familj gör.

    Nog om den pågående separationen och åter till kollegan. När vi skulle gå för dagen gick han in i samma rum som mig där jag skulle lämna några papper och han letade efter något. Förstod inte varför han gjorde det, om han faktiskt letade efter något eller bara ville ha en ursäkt för att hamna i samma rum som mig, bara vi två. Jag ville få frågan: vad ska du göra i helgen för att svara skilja mig. Men fick ingen fråga och ville inte bara slänga ur mig det. Det blev en kort jobbig tystnad innan vi skiljdes åt. Ville bara dra in honom i det mörka rummet och kyssa honom... och kanske ville han det också, eller inte. Nästa vecka kommer jag förmodligen nämna skilsmässan och hoppas att vi då kan komma in på lite djupare samtal.
    Och vart va han i processen med sin partner? Tänker...att vissa som "trillar dit" så att säga hellre ser att båda är i en relation...du har säkert beskrivit läget tidigare, men det är ju en del inlägg att ugna igenom :) Hur tänker du där?
  • Anonym (Taget)
    frökenfia skrev 2019-11-01 18:00:05 följande:
    Jag vet ingenting om hans relation till sin fru egentligen, han nämner henne sällan och spenderar mycket tid ensam med sina barn, det vet jag. Jag skiljer mig för att jag är olycklig i mitt förhållande. Jag är kär i kollegan och vill ha ett liv med honom det kan jag inte förneka men jag är inte så säker på att jag kommer att få det jag vill ha. Det får ju framtiden utvisa. Om han nu är kär i mig som jag i honom kanske han överväger att skilja sig. Men som sagt är det en dröm, en fantasi, kanske tom ett luftslott.
    Precis som du skriver, det får ju framtiden utvisa vad det blir av det hela. Oftast går vi människor på erfarenheter, egna eller andras...och alltför ofta uttrycker vi vår egna moraliska kompass utan att själva ha varit i en liknande situation...man uttrycker sin ståndpunkt just nu där man är. Likna det vid ett parti schack...talar du om för kollegan att du ska skilja dig så har du gjort ditt drag...sen får du snällt vänta in hans drag (reaktion/agerande). Nästan inget är rätt och fel här i världen om man håller sig inom lagens långa arm. Det är ju vad det är och blir vad man gör det till och är man inte benägen att lyssna och försöka förändra sig och tiden runnit ut så når man till slut vägs ände.

    En relation, oavsett konstellation, kan inte växa och utvecklas utan att vattnas och ges näring. Sen kan vattnet och näringen behöva olika ingredienser beroende på relation och individ.
Svar på tråden Är gifta kollegan intresserad?