Inlägg från: Anonym (A) |Visa alla inlägg
  • Anonym (A)

    Är gifta kollegan intresserad?

    Anonym (Kär kollega) skrev 2019-02-17 14:29:16 följande:
    Funderade på vad det skulle ge. Vi båda har partners och barn. Jag är emot otrohet och hade aldrig lämnat min kille för honom. Så vad hade det gett mig el honom om jag hade bekräftat det? Det hade antagligen bara lett till att han hade försökt något fysiskt.
    Jag är också emot otrohet.
  • Anonym (A)
    Tool T skrev 2019-09-06 17:08:04 följande:
    Jag igen:)
    Det är ju inte omöjligt att han flörtar för flörtandets skull.
    Lägger du korten på bordet och så är fallet kommer han nog att sluta flörta. Det är ju inget skämmigt för din skull, snarare för honom.
    Så kjan det vara
  • Anonym (A)
    Anonym (VS) skrev 2019-10-03 12:38:02 följande:

    Först det praktiska: Man behöver inte vara båda som skriver på en skilsmässoansökan. Du kan skriva på och lämna in själv, då tillkommer sex månaders prövotid då ni har barn, sedan är skilsmässan ett faktum.

    Om du menar avsluta det fult som i att vara otrogen så att din man "blir tvungen" att slänga ut dig så nej, det hoppas jag inte du gör. Gör som jag sade ovan, (men det kanske var det du menade med avsluta fult?)

    Sedan det emotionella: Om jag gissar att ni är mellan 30-40 år, och ni nu har det så här illa i ert äktenskap, dvs du stannar för att han gråter och tigger sig till ett fortsatt äktenskap, hur bitter kommer du inte att vara om 5-10 år då när ni närmar er 50 och livet har börjat rinna iväg?
    Ett förhållande kan inte bygga på att en hotar/tigger/kräver att det skall fortsätta.
    Om ni testat parterapi och det inte fungerat så låter det som ni, för bådas skull, behöver gå skilda vägar, och det oavsett vad du känner för din kollega. .


    +1
  • Anonym (A)
    Anonym (Hedersamt) skrev 2019-11-01 19:54:33 följande:
    Du är i en situation som många hamnar i, lågan har slocknat, och jag tycker att du sköter detta hedersamt. Självklart är din man i chockfas och har svårt att inse att det är över. Han älskar nog dig fortfarande men han borde ju ha märkt att ni inte haft det bra sedan länge.
    Håller med
Svar på tråden Är gifta kollegan intresserad?