• Fri 6 Sep 2019 17:09
    44412 visningar
    561 svar
    561
    44412

    Är gifta kollegan intresserad?

    Merkel skrev 2019-09-06 17:06:42 följande:

    Hej hur har det gått? Har ni haft eran roliga? Eller


    Vad menar du?
  • Fri 6 Sep 2019 17:15
    Tool T skrev 2019-09-06 17:08:04 följande:

    Jag igen:)

    Det är ju inte omöjligt att han flörtar för flörtandets skull.

    Lägger du korten på bordet och så är fallet kommer han nog att sluta flörta. Det är ju inget skämmigt för din skull, snarare för honom.


    Fast om någon flörtar gör man väl det på ett mer uppenbart sätt? Idag pratade vi om något som var vackert och det blev obekvämt efter en stund för det kändes som om han sa de orden till mig. Han harklade sig och blev lite lätt röd om kinderna... Det är ingen hemlighet egentligen att vi trivs i varandras sällskap. Frågan jag vill ha svar på är vad han vill...

    Vad borde jag säga tycker du för att lägga korten på bordet?
  • Fri 6 Sep 2019 17:44
    Tool T skrev 2019-09-06 17:37:34 följande:

    [quote=79883245][quote-nick]frökenfia skrev 2019-09-06 17:15:44 följande:[/quote-nick]Fast om någon flörtar gör man väl det på ett mer uppenbart sätt? Idag pratade vi om något som var vackert och det blev obekvämt efter en stund för det kändes som om han sa de orden till mig. Han harklade sig och blev lite lätt röd om kinderna... Det är ingen hemlighet egentligen att vi trivs i varandras sällskap. Frågan jag vill ha svar på är vad han vill...

    Vad borde jag säga tycker du för att lägga korten på bordet?[/

    Du kan ju rulla bollen till honom och fråga om han känner att han vill vara lite mer än vänner! Då har du ju inte avslöjat något själv. Vill han mer kommer han att säga som det är. Är han en fegis svarar han med samma fråga tillbaka eller skämtar bort det. Då vet du ju lite mer.


    ?Hej jag gillar dig, lite för mycket. Blir så glad när vi får tid tillsammans. Vi känns så lika på nåt sätt. Känner du likadant??

    Tro mig, jag har formulerat flera meningar i huvudet för att försöka få fram ngt konkret utan framgång. Idag hade jag chansen att bara fråga rakt ut men gjorde inte det. Kanske är det lika bra... Samtidigt som ngt inom mig vill ha svar...
  • Fri 6 Sep 2019 18:14

    [quote=79883332][quote-nick]Tool T skrev 2019-09-06 17:58:22 följande:[/quote-nick][/quote]

    Nej jag har inte vågat säga någonting

  • Fri 6 Sep 2019 18:51
    Anonym (A) skrev 2019-09-06 18:00:06 följande:

    Så kjan det vara


    Men att ha känslor för någon och att flörta kan väl visa sig på olika sätt? För mig är flörtande när man är oblyg och framåt, ger kommentarer på utseende osv. Medan känslor eller attraktion snarare visar sig genom en viss blyghet, rodnad, osäkerhet. Men jag kan ha fel...
  • Fri 6 Sep 2019 19:57

    Det här börjar tära på mig (igen). Kan inte fokusera när jag är ensam hemma o har saker att göra. Tankarna bara flyger iväg och vill ha svar. Reflekterar över varje konversation och detaljer jag uppmärksammat under veckan/dagen. Hjälp mig vad Ska jag göra?

  • Fri 6 Sep 2019 23:16
    Anonym (Bara att välja) skrev 2019-09-06 22:51:05 följande:

    Du har fått massor med förslag i tråden så det är bara att välja. Som jag ser det kan du:

    -berätta för honom och se om han känner samma sak.

    -byta jobb för att slippa träffa honom.

    -gå vidare med livet, komma över honom, kanske med hjälp av en terapeut.

    -fortsätta som du gör idag.

    Du verkar ovillig att fatta ett beslut, men att inte göra något är också ett val.


    Känns bara så hopplöst alltihop. Trodde jag hade bestämt mig redan (har väl gjort det egentligen) men känslorna stretar emot. Känslorna vill. Men förnuftet vet att det är fel på alla sätt och vis. Önskar han kunde säga något mer än ge små små signaler som jag livnär mina känslor på... Men hur ska jag tolka det han säger när han alltid beter sig som en som är förälskad? Känns som jag gör honom obekväm/nervös på något sätt men han vill ändå fortsätta prata och spendera tid med mig på jobbet... och jag vet (för det har han sagt) att han uppskattar våra pratstunder mycket... vill inte byta jobb.
  • Fri 6 Sep 2019 23:31
    Anonym (Bara att välja) skrev 2019-09-06 23:25:17 följande:

    -träffa en terapeut om du vill gå vidare.

    -du tolkar att han beter sig som en förälskad, fråga om han är det så slipper du vara så velig.

    -du vill inte byta jobb och inte göra något annat, betyder det att du vill ha det såhär då? För det är ju sista alternativet.


    Om han visar sig vara det, vad ska det leda till?

    Om han visar sig inte vara det eller inte vågar erkänna det vad gör jag då? Går under av skam.

    Fortsätta såhär är väl det enklaste alternativet i praktiken men jobbigast för mig känslomässigt.
  • Sat 7 Sep 2019 07:52

    Ångrar så att jag inte tog chansen igår när jag väl hade den. Det var längesen vi blev kvar sist på jobbet och igår blev vi det. Men då skulle jag vara duktig såklart och göra det som är rätt samt ville inte verka för uppenbar så jag gick. Men han drog ut på det. Han ställde frågor och fortsatte prata fast jag stod vid dörren för att gå... varför gör man såhär?

    Nu tänker jag bara på hans sista ord innan vi skildes åt. Vad menar han med ?vi ses på måndag - om inget annat händer?? Vad skulle kunna hända? Hjälp mig tolka det snälla.

    Som svar på sista frågan: det är skamligt att leva som jag gör nu men det är det ingen i verkligheten som vet om. Bara här på FL och det är lättare att leva med än att folk i min omgivning vet om det och jag måste stå till svars för mina känslor och tankar IRL så att säga.

  • Sat 7 Sep 2019 17:37
    Anonym (Kitty) skrev 2019-09-07 09:03:37 följande:

    Jag fattar att det känns som en evighet, men ett drygt halvår är inte så lång tid när det handlar om känslor som utvecklas och när livet i övrigt gör det komplicerat att vara rakt på sak. Att fortsätta som ni gör är väl inte hela världen. Något kommer ju att hända förr eller senare, och då behöver du inte gå från dag till dag och stressa upp dig över att du borde göra/säga något. Låt det ta tid.

    Och så tycker jag att du ska testa KBT för att hitta lite trygghet i dig själv under tiden. Tro mig, det är bra.


    Vad går KBT ut på och hur skulle det kunna hjälpa mig? Tror inte jag kommer söka professionell hjälp även om jag kanske borde. Har länge funderat på att berätta för någon men kommer alltid fram till att det bästa är att ingen vet något. Vill fråga honom rakt ut. Vill berätta ärligt vad jag känner. Så att jag kan få ett svar och man sen kan gå vidare. Då kan vi tillsammans Utgå från att dessa känslor är fel och hjälpas åt att hålla avstånd för att inte svika respektive partner... samtidigt som jag vill fortsätta ha den här fina vänskapen med honom. Om sanningen kommer fram kanske allt det förstörs... eller inte...
Svar på tråden Är gifta kollegan intresserad?