Inlägg från: frökenfia |Visa alla inlägg
  • frökenfia

    Är gifta kollegan intresserad?

    Anonym (varning) skrev 2019-03-10 23:04:04 följande:

    En liten varning... En gift man som bara vill ha ett ligg eller en älskarinna kommer förmodligen ändå säga att hans äktenskap är kass och att han inte älskar sin fru längre osv...


    Som sagt har han inte yttrat sig om sitt äktenskap, det är mina spekulationer då frun sällan nämns och när han någon enstaka gång nämnt henne verkar relationen inte särskilt bra...
  • frökenfia
    Anonym (jaha) skrev 2019-03-10 23:18:02 följande:

    Hur kan du inte veta vad det kommer bli av det, det är väl du och han som avgör vad det blir av det?

    Så det du säger är att om han är olycklig i sin relation så är det ok att vara älskarinna och delta i hans otrohet, men om han bara vill knulla så är det inte ok?

    Tror du hans fru och barn bryr sig om vad ni känner för varandra? För henne är det väl ett svek oavsett om det beror känslor eller sex?

    Vore det inte bättre att han avslutar det han redan har innan han påbörjar något nytt med dig så lipper folk bli sårade och förnedrade och du får svart på vitt att om han verkligen menar allvar med dig? Dessutom, har du funderat över att om han kan ljuga för sin fru och barn så kan han göra precis likadant mot dig? Vem vill vara med en man som sviker och ljuger så fort han blir missnöjd och vem vill vara med en kvinna som är otrogen för att hon är missnöjd hemma?

    Om du vill att ett eventuellt förhållande med honom ska få en bra början så är det väl i ditt intresse att du ser till att det går rätt till utan en massa fulspel?


    Hon kanske redan har svikit honom och därför är han så besviken på henne... dessutom behöver ingen veta om det skulle hända något mellan oss... men som sagt han kanske inte ens känner något för mig. Och allt detta är bara en illusion.
  • frökenfia

    Idag har vi pratat en hel del, mest om vardagliga saker. Och på något sätt känns det som vi kommit varandra närmare. Inte som älskare på något sätt utan som goda vänner. Har kunnat se honom i ögonen alltmer utan att bli generad eller nervös. Kanske att min förälskelse omvandlas till en fin vänskap istället... Jag gillar honom verkligen och vi känns så lika... Vi förstår varandra...

  • frökenfia
    Anonym (jaha) skrev 2019-03-12 11:06:55 följande:

    Och du tycker inte alls det låter lite väl lägligt att tänka så?

    Typ, det är ok att han bedrar henne och att du medverkar i det för hon har ju KANSKE varit taskig först....jag tolkar det som att du helt enkelt skiter i henne och deras barn. Du kommer köra på ändå för så du får det du vill ha. 

    Njae, det är en illusion än så länge, men då du aktivt jobbar på att det ska bli verklighet så dröjer nog inte länge innan det blir verklighet.


    Om känslorna tar över och är besvarade spelar nog inget annat någon roll. Men jag vet att jag aldrig kommer ta det första steget. Och å ena sidan plågar det mig. Jag plågas av att vara förälskad men inte kunna berätta det. Om jag skulle avslöja mina känslor finns risken att han berättar det vidare till någon vän eller i värsta fall till sin fru. Det scenariot vill jag inte finna mig i. Därför är det bäst att jag håller tyst. Men det är väldigt plågsamt. Trodde aldrig det här kunde hända mig.
  • frökenfia
    Anonym (Johan) skrev 2019-03-13 20:05:48 följande:

    Skärp dig, OM han berättar det för sin fru kommer ju dom skratta åt det bara, inget kommer hända dig!

    Det bästa är att du pratar ut med honom! Man ångrar det man inte gjorde, du kommer gå omkring resten av livet och tro att han nog var förälskad i dig och att du gått miste om något stort annars.

    Det värsta som kan hända är att han inte är intresserad tillbaka men högst troligen vill han inte ställa till med en scen så han kommer INTE berätta det vidare på jobbet och inte heller för sin fru om hon är svartsjuk. Är hon däremot chill och litar på honom kanske han berättar det men då kommer hon ju som sagt skratta åt det och vifta bort det.

    Du kommer må bättre av att berätta oavsett hans reaktion och du slipper grubbla och fantisera.


    Det kan ju bli värre än att de skrattar bort det om han skulle berätta det för sin fru... Hur skulle du reagera om en ung, snygg kvinna som du spenderar mer tid med än din fru skulle få känslor för dig...? Hur tänker en man? Skulle vilja gå in i hans hjärna ibland...
  • frökenfia

    Till Johan o alla män som vill svara...

    Vad är sannolikheten för att du som man blir attraherad av en yngre kvinna på jobbet som du spenderar fler timmar om dagen/i veckan med än med din fru som du varit tsm med i över 15 år, som aldrig har tid för dig, jobbar de tider du är hemma, tar dig för givet och sällan pratar med dig...?

    Okej, det blev en väldigt lång mening, men önskar svar. Har jag en chans hos den här mannen eller inte? Ni hatare får hata mig, men jag måste få ventilera mina tankar nånstans då jag inte kan prata med någon om detta.

  • frökenfia
    Anonym (jaha) skrev 2019-03-14 21:58:02 följande:

    Man TS du är ju helt besatt. Vad är poängen med att svara på frågor som du redan vet svaret på?

    Du tänker inte friskt och istället för att ställa ledande frågor som du redan vet svaret på borde du istället fundera över vad i helvete det är du håller på med och om det är ett rationellt beteende?


    Ja, förmodligen är jag helt besatt av den här mannen. Drömmer om honom, tänker på honom. När jag kommer hem vill jag bara att nästa dag ska komma för att få träffa honom. Det hjälper inte att vi sitter mittemot varandra och pratar varje dag, ser djupt in i varandras ögon flera ggr om dagen. Hur ska jag kunna släppa det här? Jag vill verkligen veta vad han tänker om mig. Han och jag känns så perfekta för varandra...
  • frökenfia
    Lione81 skrev 2019-03-15 00:08:39 följande:

    Varför frågar du honom inte vad han känner, är det så svårt?


    Rädd att det inte är besvarat, rädd att göra bort mig osv osv.
  • frökenfia

    Tillbaka till min fråga om kollegan är intresserad eller ej. Idag hade han kunnat gå tidigare men stannade till sist med mig. Men när han såg att jag tänkte stanna längre frågade han om det kändes ok att jag stannade kvar ensam. Varför frågar han det? Ville han bara visa omtanke? Jag sa först ja och då drog han sig för att gå. Till sist sa jag att jag kunde fortsätta på måndag istället, så vi gick samtidigt. Men han väntade in mig med att ta på mig skorna, jackan osv. Varför gör han det? ingen annan kollega gör det. Och han gör inte så med någon annan heller. Då ville jag bara fråga rakt ut. Men vågade inte. Han kommer nog inte heller våga om det är så att han har känslor/känner attraktion för mig. Om vi är så lika som jag tror kommer ingen säga nånting.

    Återigen under dagen har samtal om barnen kommit upp, men inget om frun. Jag vet att jag är knäpp som håller på såhär men det känns verkligen som om han är olycklig i sitt äktenskap och att vi skulle vara lyckliga tillsammans. Det är sjukt hur lika vi är och tycker om saker och ting. Känns som vi är ämnade för varandra... Tänker på min man som jag bråkat med om så enkla saker. Med den här mannen skulle jag aldrig ha såna konflikter...

    Jag är införstådd med att barn o respektive skulle bli oerhört sårade om ngt skulle hända mellan oss. Men det är inte heller bra för någon att stanna i ett förhållande endast för barnens skull...

  • frökenfia
    Lione81 skrev 2019-03-15 22:45:43 följande:

    När jag läste inlägget så kändes det precis SOM nu är stunden kommen, det låg i luften. Du kände att nu, kan jag fråga honom om han har mer än vänskaps känslor. Det var verkligen nu, för det hade inte känts konstigt alls. Jag tror nog att han ville ha den frågan ställd av dig Fia ; ) Tiden skulle spolats tillbaka till tonåren, vad ska man säga, tyst stämning, du vet hur det var på den tiden. Den känslan kan infinna sig konstigt nog i vuxen åldern med. Precis när han hade sagt ett ord, så var isen bruten och ni hade kunna reda ut en och annan fråga.

    Så tog du ett steg tillbaka, vad synd. Du ville och var nära (Y)

    Förmodligen så är han mer än intresserad.

    Negativa är ju, skulle era känslor vara besvarade och längre fram i framtiden bli du och han. I början blir det inge problem med kärleken. Efter ett år, jobba på samma arbetsplats, bo ihop vi leker med tanken. Det blir tufft. Man vill ju längre att komma hem efter jobbet och träffa den man älskar. Just nu är ni på samma arbetsplats. Då böir inte den där längtan lika stor.

    Du är inte långt borta för att fråga honom snart.


    Om bara han kunde ta steget att säga något först ...
Svar på tråden Är gifta kollegan intresserad?