• Anonym (Sveri­ges hyckla­re.)
    Äldre 2 Mar 12:01
    1098 visningar
    19 svar
    +1
    19
    1098

    Är det Nazistiskt att önska ägna barn

    Många pekar utåt och säger att andra tänker fel. Att man inte respekterar den självständigheten och friheten som kvinnorna har kämpat så hårt för att få. Att kvinnor själva ska styra över sina kroppar och de val de vill leva med.

    Men sedan när det kommer till vår direkta närhet, sverige, så blundar vi allihopa för jämnställdheten genom att acceptera kulturella och religiösa förtryck. Att det skulle på något sätt vara okej enligt religionsfriheten att vissa lever med livet som insats medan andra förespråkar just detta levnadsättet. Dessa tvång borde avskaffas med även för de som vill leva efter den. För att skydda de som blir tvingade.

    På samma sätt man resonerar kring vaccinering. Du gör det inte primärt för att skydda dig själv eller de som har starkt immunförsvar, utan du har en samhällsplikt att skydda livet på de som inte alls KAN ta vaccin.

    Det är ingen frihet att låta vissa leva i förtryck.

    Vi i sverige är snabba på att döma hur andra lever i sina länder men hur sopiga är inte vi själva? Jag tycker det är fel att peka utåt och se ner på hur illa andra länder behandlar frågorna kring invandring, kultur och religion. är vi själva är så blinda på hemmaplan.

Svar på tråden Är det Nazistiskt att önska ägna barn