Inlägg från: Linda2barnsmamma |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Gravid med 3. barn, blandade känslor

    Hej.

    Ja är 28 o min man 29.

    Har två Flickor födda 2010 och 2011.

    Nr 3 kom 2018. Gravid nu med nr 4 som kommer i juni..

    Vi hade absolut inte tänkt mer en 2 st. Men tanken på en 3a fanns men vi var inte säkra. Men så blev det så. Var så Osäker o nervös runt allt det praktiska när nr 3 skulle födas.

    Men allt löste sig och han är nu 1 år och systrarna älskar honom. :)

    Man kan vela och vara orolig, undra o tänka. Men man löser det alltid. Min man sa till mig, du kan aldrig ångra en abort, men du kan lära dig leva med 3 barn.

    Ja ångrar inte en sekund... Värre nu när han var 7 månader ocb jag plussade... Uh de va läskigt.. Men nu sitter ja här I v 25 och ändå är så glad

  • Anonym (Kaffedraken)
    Karinkurry skrev 2019-02-25 13:08:37 följande:

    Tack! Hjälper så att höra andras erfarenheter. Vela och fundera är verkligen det jag håller på med.. och grattis till din stora fina familj!


    Ja visst gör det det. Ja ringde i ren frustration till min mans syster. Dom har 5 barn, varav minsta föddes i augusti förra året.

    Hon bad mig tänka o tänka o tänka innan vi gjorde nått val... Egentligen är det ju mest det praktiska som måste tas om hand. Och det går ju alltid att lösa när det är Dags.

    Men säga det till psyket är ju lättare sagt en gjort :) haha. Det är bara fråga om du undrar något. Inga frågor är dumma eller fel. Hihi

    Tack!
Svar på tråden Gravid med 3. barn, blandade känslor