Inlägg från: CarinaL26 |Visa alla inlägg
  • CarinaL26

    Ska Sverige ta hen IS-terroristerna som är svenska medborgare?

    Hur svårt kan det vara att skapa heltäckande alternativ? Den som anser att de inte ska förlora medborgarskap men ändå inte bli hjälpta hem kan exempelvis inte svara.

  • CarinaL26
    Kawthar skrev 2019-02-26 22:20:18 följande:

    Is-terroristerna är ju svenska medborgare och vi får väl ta hand om vår egen skit. Varför skulle vi lasta över det på någon annan? Av dom 150 mördare som vi tagit tillbaka går samtliga fria på våra gator! usa har utbildat dessa idioter till mördarmaskiner och dom har blivit omplåstrade i israhell, nu uppmanar trump europa att ta emot dom med öppna armar tills dess att usa med israhell behöver dom i nästa invadering ;läs Iran. Varför va det ok att dom åkte o terroriserade Irak o Syrien men när dom nu återvänder blir det stora rubriker?


    Och vem har sagt att det var ok att de åkte till Irak/Syrien för att bedriva terror? Bortsett från andra IS sympatisörer?
  • CarinaL26
    Kawthar skrev 2019-02-26 22:34:12 följande:

    Vi tog ju emot dom eller hur? Sverige visste vilka dom var innan dom åkte , när dom var där och vilka dom var när dom återvände och ändå går dom på våra gator som att inget hänt. Hur tolkar du annars denna handfallenhet? Det är ok att mörda, terrorisera, lemlästa och våldta utanför europas gränser , men när dom är färdiga för tillfället så kan dom komma tillbaka utan rättslig påföljd. Aldrig ifrågasatt varför trump uppmanar europa att ta tillbaka sina ?frihetskämpar??


    Vi tog emot dem för att de vad människor på flykt. Att de väljer att ansluta sig till terrorgrupper är inte Sveriges fel utan ansvaret får de ta själva. Och just därför ska de inte tas tillbaka utan ta sitt ansvar på plats.
  • CarinaL26
    Kawthar skrev 2019-02-27 09:07:46 följande:

    Så är man flykting när man som svensk medborgare återvänder efter stridit för is? Nu får du förklara det..

    Om du inte är insatt i is förstår jag. Is är en terroristgrupp med medlemmar från alla möjliga länder. Även från Sverige. Många är födda här ,många är etniska svenskar, många har inget annat medborgarskap än svenskt. ?Vi? som du skriver , är just ?dom? också. Sverige är deras land med. Alla har inte kommit hit som flyktingar. Känner familjer som bott här länge och som kom hit för 20-30 år sedan vars barn gått med is. Barn som är födda här vill säga.


    Begår en svensk medborgare mord i ett annat land försöker Sverige inte få personen utlämnad för att dömas i Sverige. Personen döms där denne begått brottet. Svårt?
  • CarinaL26
    Oschlaka skrev 2019-03-23 18:12:34 följande:

    Jag börjar bli trött att argumentera folk som fattar nada!

    Klart de har rätt att komma tillbaka. Vi ska vara tacksamma att de vill komma tillbaka!! Annars måste svensk polis se till att de transporteras hit!

    sk etniska svenska gubbar som våldtar barn i Thailand, hur tror ni svensk polis gör  med de?? De blir tvingade att bli utlämnade till Sverige! Kosta vad det kostar!

    Varför? ju för att svenska brottslingar ska dömas av svensk rättssystem.

    Is svenskar är också brottslingar!

    De är mördare och fortsätter begå vidriga handlingar mot lokala människor!

    Bryr ni, som är emot att ta hem de,  inte om människor som blir utsatta där av svenska is där?????

    Fy fan vilka okunniga och rasister som samlats i denna tråd som är emot att ta hem dessa vidriga människor!

    Ser gärna att lagen ändras så vissa får dödsstraff och där ingår Is svenskar, pedofiler, våldtäktsmän mördare ja hela packet!


    Man ska dömas i det land man begår brott i. Gäller alla, även IS-svenskar.
Svar på tråden Ska Sverige ta hen IS-terroristerna som är svenska medborgare?