• Kjell2

    Våldtäkt

    Anonym (Ledsen mamma) skrev 2019-02-26 14:58:42 följande:
    Men snälla självklart inte! Förstod att detta skulle misstolkas!

    Men detta hände för 3 år sen och jag kommer inte agera i affekt som någon skrev. Även att det bästa för min dotter nu är att stötta berömma lyssna att hon faktiskt har berättat detta nu för mig ska jag hylla finns så många som aldrig berättar.

    Om allt bara kommer pang på nu med anmälningar möten förehör det gör större skada än nytta just nu. Har ringt och pratat med en kurator på bris om detta och jag tycker det låter logiskt i det hon säger.

    Han kommer inte att komma undan med detta kan jag lova, men eftersom detta har inte hänt NU så kan vi ha tiden till att få prata prata och åter prata.
    Tänker du polianmäla och i så fall när?

    Eller tänker du på något eget sätt straffa en 17-åring för vad han gjorde för tre år sedan?


  • Kjell2
    Anonym (Ledsen mamma) skrev 2019-02-26 15:27:55 följande:

    [quote=79470676][quote-nick]Kjell2 skrev 2019-02-26 15:07:36 följande:[/quote-nick]Tänker du polianmäla och i så fall när?

    Eller tänker du på något eget sätt straffa en 17-åring för vad han gjorde för tre år sedan?

    Jag kommer inte straffa honom själv, fast att jag egentligen bara vill göra något hemskt mot honom, men förståndet tar över.

    Men jag fattar att även han måste få hjälp på något sätt. Anmälan kommer göras


    Det finns ett problem här, minnesbilder kan förändras på tre år. Speceillt om det rör jobbiga händelser. Kan vara bra att ta hjälp av proffsutredare för att få stöd att ta reda på vad som har hänt.

    Sen helt rätt att ta hjälp utifrån för att stötta din dotter. Hon behöver troligtvis massor med hjälpa för att kunna gå vidare på ett bra sätt.

     
Svar på tråden Våldtäkt