Inlägg från: LittleSunshine84 |Visa alla inlägg
  • LittleSunshine84

    Väntar fel kön, krossat förhållande

    Du får som vilken partner som helst tala vett med din fru, boka in samtalshjälp för er båda och förklara att hennes tankemönster är sjukt. Hon behöver inte vara en människa som är dum i huvudet men hon är allvarligt sjuk just nu.

    Du får ställa motkrav och vara man enough och försvara den lilla varelsen som råkar födas med fel kön! Säg att du lämnar henne och tar barnet om hon inte söker hjälp. Koppla in soc på en gång då. Hon splittrar familjen, inte den lilla ofödda pojken.

    Jag önskade mig en dotter men blev inte besviken över att få en son. Väntar andra barnet nu och hade hoppats på en dotter men det blir ytterligare en liten pojke! Jag önskade mig men det betydde inte att jag valde bort det andra. Jag älskar min son över allt annat och även det kommande barnet. Lyckan att kunna få de antal barn vi ville ha är enorm. Könet på barnet spelar ingen som helst roll!

  • LittleSunshine84
    Anonym (oroligpappa) skrev 2019-02-27 15:41:39 följande:

    tack för din kommentar @Little­Sunshi­ne84 . Nej tror inte hon är dum i huvudet. Det här är något mkt allvarligare än så. 

    Jo visst sätter jag hårt mot hårt här. Det är inte så att jag är mesig med det. Det enda jag inte känner att jag klarat av att göra är att tvinga henne till samtalsstöd. Men för familjens och barnens bästa ser jag snart inga andra alternativ. 


    Jag tror inte du är mesig! Klart det är en stor livskris att den man älskar helt plötsligt ballar ur. Du har rätt att ventilera så här för det behöver man, för du har rätt i dina känslor och hur du tänker. Se inte att söka hjälp som ett straff eller svek, det kommer att vara en räddning. Kanske inte för ert äktenskap, men kanske för dig som ensam med pojken i värsta fall.
Svar på tråden Väntar fel kön, krossat förhållande