• Anonym (X)
    Äldre 28 Feb 01:01
    12214 visningar
    309 svar
    +2
    309
    12214

    Väntar fel kön, krossat förhållande

    Din fru behöver absolut snabbt akut hjälp, hon har förmodligen hamnat i en psykos, det är inte alls säkert att det bara löser sig självt när pojken är född, psykoser kan gå djupare och hon kan göra pojken illa. Det har ju med hormoner och ämnen i hjärnan att göra och det är ju viktigt att du hjälper till nu. Har man hamnat i en psykos så vet man inte om det själv och det går inte att diskutera för att lösa utan hon måste få proffesionell hjälp i detta innan någon blir skadad. Jag hoppas hon blir bättre men får hon bara hjälp snart så kan hon bli helt frisk igen. Verkligen lycka till och be om hjälp du med om det blir tungt.

  • Anonym (X)
    Thu 25 Apr 2019 15:24
    +1
    Anonym (oroligpappa) skrev 2019-04-25 11:42:14 följande:

    Jag har tagit upp det med jobbet med så dom är med på banan. Men svårt att planera såklart. Men nu är även mvc inkopplade . Tyvärr vägrar min fru att ens prata med mvc eller gå dit något mer. Så frågan är hur jag ska gå vidare. Jag såg ingen annan utväg än att officiellt koppla in mvc för att försöka få min fru att prata med dom men det verkar ha gett omvänd effekt. Om hon inte vill gå dit något mer alls så kan det bli riktigt farligt för barnet och mamman om det skulle uppstå komplikationer. 

    Min fru mår fysiskt bättre och det märks på hennes humör men nu kommer den andra delen med graviditeten att man blir tung och trött. Så över lag känns det lite mer positivt men vi skulle behöva prata tillsammans med mvc om hur vi ska göra det för jag vet fort inte vart jag har henne i det? Även om hon senaste tiden känns mer positiv så är personer i en sådan sits experter på att dölja ett psykiskt illamående. 

    Jag hoppas att allt löser sig för jag börjar längta. Det har varit så ledsamt att denna graviditeten har varit som bortblåst av allt lidande och oro som vi gått igenom och jag önskar inte min värsta fiende att behöva gå igenom det som vi går igenom nu. månader av psykiskt terror men värst är det för min fru som förmodligen lever i en annan värld och inte inser hur instängt och ensamt det är. Tack till alla som ger sitt stöd. Jag kommer inte ge upp hoppet.


    Det är jättebra att du pratat med mvc, nu måste ju de handla utifrån detta och om inte din fru går på kontrollerna så måste de ju göra något. Håll kontakt med mvc och prata med dem löpande. Om det nu blir så att du får ta allt är det viktigt med etablerad kontakt. Jag tycker med att du ska vara uppmärksam på din fru nu så att det inte går galet. Du kan ju kontakta psyk med. Din fru behöver hjälp och det är bara att kämpa tills hon får det. Jag tänker att er dotter också får illa i detta och du kan vända dig till bvc för att få stöd och hjälp med hur du ska hantera henne i allt detta. Hoppas du känner att du har stöd med för det är viktigt med för att du ska orka. Har mvc sagt vad som händer om hon inte går på sina kontrolmer? Jag känner verkligen för dig.
  • Anonym (X)
    Fri 26 Apr 2019 12:57
    +1
    Anonym (Lila) skrev 2019-04-26 10:22:30 följande:

    Viktigt oxå att inte klandra frun om det visar sig att hon tar sig ur psykosen och vill ha barnet.


    Jag tycker också att man inte ska klandra henne sen men först måste hon ju få hjälp. Det kan ju gå riktigt illa om det inte hanteras snart.
  • Anonym (X)
    Tue 30 Apr 2019 20:59

    Verkligen skönt att höra att hon tackar ja till hjälp. Hoppas hon är helt ärlig om sina känslor nu för d2t är enda vägen framåt. Så glad att ni äntligen får hjälp och förstår att det är skönt för dig. Jag tror många här med mig verkligen önskar att allt går vägen för er. Det kommer Så klart fortfarande vara tufft en tid framöver men nu har ni ju hjälp.

  • Anonym (X)
    Sat 25 May 2019 18:50

    Hur går det för er TS?

Svar på tråden Väntar fel kön, krossat förhållande