• GGN
    Äldre 28 Feb 06:52
    12246 visningar
    309 svar
    309
    12246

    Väntar fel kön, krossat förhållande

    Ta med dig grabben och dra.

  • GGN
    Äldre 6 Apr 18:20
    +1
    Anonym (oroligpappa) skrev 2019-04-03 23:06:04 följande:

    Jag har pratat med mvc om det och försökt få dom att ta upp det på senaste mötet med min fru utan att jag ska vara en aktiv del i det än så länge men det kom inte så långt. Hon sa att hon mådde lite dåligt av det men inte mer. Hon berättade inget om hennes planer att överge familjen och låta mig ta pojken. 

    Nu är det snart dags för ett till möte och vi får se hur det går men snart måste jag ställa hårdare krav. För om vi inte kommer till någon lösning har jag en hel del att styra upp som tex fixa föräldraledighet från sommaren redan och den kommer ju hålla på tills pojken börjar förskola och försöka se över budgeten när jag är föräldraledig själv med ett barn. Fy tusan vad tungt det känns just nu. Jag hoppas bara allt löser sig. Kan inte ens föreställa mig det kaoset som kommer bli. Hur gör man tex med vårdnaden av vår dotter. Kommer jag ens kunna ha henne vart annan vecka när jag har en nyfödd själv. .  Känns väldigt överväldigande.

    Men hur kan man hjälpa någon som inte vill bli hjälpt. 

    Hon är så otroligt bestämd när hon säger det att man blir mörkrädd att en människa kan se det som ett problem att man får en pojke. 


    Varför skulle du inte kunna ha två barn varannan vecka?? Finns en massa föräldrar som klarar av det.
Svar på tråden Väntar fel kön, krossat förhållande