• AndreaBD

    Nu vill jag höra om BRA män och relationer!

    Vi har varit tillsammans i 11 år, träffades som drygt 40-åringar och det funkar så bra. Vi har i princip aldrig grälat - en gång lite grann. Och så klart säger vi inget elakt till varandra. Och vi kan prata om allt. Inte bara att han förstår och kan prata om saker, han frågar mig t.o.m. om det är något jag vill prata om. Han talar om hur mycket han älskar mig nästan varje dag. Mitt första intryck av honom var faktiskt att han är så vettig.

  • AndreaBD
    sextiotalist skrev 2019-03-05 11:38:13 följande:
    Där skrev du något viktigt. Just detta att kämpa och arbeta för en relation, det ska man inte behöva göra (i varje fall inte se det som ett arbete eller en kamp). Det är precis som du skriver, det är så lätt det kan bli.

    Det är ju sin relation man ska kunna slappna av, inte känna en massa krav och måsten (det omges man av ändå)
    Precis! Jag har också haft dåliga relationer, och tyvärr trodde jag som ung att kärlek är det enda som är viktigt och att man kan få en relation att fungera. Men det är en ständig kamp - om man har fel partner - och ju äldre man blir desto mer utmattad blir man av det. En relation ska snarare tillföra positivt, inte dränera en på energi.
Svar på tråden Nu vill jag höra om BRA män och relationer!