• Äldre 5 Mar 12:45
    1906 visningar
    18 svar
    18
    1906

    Nu vill jag höra om BRA män och relationer!

    Jag och min sambo har varit tillsammans i 6 år och har två barn, en 3-åring och en 1,5-åring. Just nu är det intensiva småbarnsår som gäller men vi har det ändå bra tillsammans.
    Innan vi skaffade barn pratade vi noga igenom hur vi såg på uppfostran osv så inga direkta konflikter har uppstått när barnen kom heller.
    Vi bråkar aldrig, men tjafsar gör vi däremot när vi är som tröttast efter en vaken natt med sjukt barn tex.
    Vi respekterar varandra, uppmuntrar varandra till att göra saker utanför hemmet, har 100% gemensam ekonomi så bråk om pengar har vi aldrig någonsin haft under dessa år.
    Vi ÄLSKAR att umgås med varandra, är bästa vänner och det finns ingen som kan få mig att skratta som han kan. Vi glädjs alltid med den andra personen om den får göra något kul, tex fick jag en SPA-upplevelse med övernattning av min bästis, min sambo blev nästan gladare för min skull än jag själv blev haha.
    Man ser när den andra inte riktigt orkar, då brukar vi säga åt varandra att lägga sig i sängen o stänga dörren så tar den andra barnen en stund.
    Sysslorna hemma delar vi på. Har gjort det enklare med matkasse plus hemstäd. Allt för att inte sånt ska påverka relationen negativt, det tar så mycket energi att tjafsa och bråka över småsaker och den energin lägger vi hellre på familjen.
    Har små dejter hemma när barnen somnat, duschar tillsammans för att få lite fysisk närhet osv..
    Vi har samma mål och drömmar, och båda arbetar hårt för att vi ska nå dessa.
    Ja jag lever i en sund och bra relation.  

Svar på tråden Nu vill jag höra om BRA män och relationer!