• Äldre 15 Mar 00:28
    7305 visningar
    112 svar
    112
    7305

    Farmen - Norge 2019

    Halloj:)

    Nu hittade jag hit :) javisst, de är stor skillnad på den svenska o Norska Farmen. De försökte jag säga redan förra året men det va svårt att få fler att titta på den Norska.

    Stor skillnad på uppdragen o stor skillnad på mentaliteten. Men en sak tänkte jag på, de verkar vara lite irritation mellan yngre o äldre. Jag tror att jag såg avsnitt 4 ikväll..

  • Äldre 15 Mar 00:28
    #14

    Näe, de va visst avsnitt 6.

  • Äldre 15 Mar 00:59
    #16

    De tycker jag me att de e kul :)

  • Äldre 15 Mar 18:02
    #25

    Jag har inte heller nån favorit än. Jag har o göra på att komma ihåg alla namn. Jag kommer inte ihåg ett enda. Däremot kommer jag ihåg en del av namnen på förra säsongen Farmen Norge, haha. Är det begynnande demens?

    Uppdragen är av helt annan karaktär. Mer seriösa o svårare än på SF.

    Förra året blev det en hel del irritation på Geir efter ett tag men annars va de nog ganska koselig o göj.

    Man lärde sig lite goa ord, haha.

    Jaa, jag gillar verkligen Farmen Norge. Men jag reagerade precis somJohannus första gången jag såg NF. Huset de kom till va jättefint. Rent och fina sängar. Ingen halm där inte. Dyra va på plats o hela stämningen va göj.

    Men sen kom uppdragen o dom va inte till att leka me precis :)) Hejja Norge :))

  • Äldre 25 Mar 22:06
    #60
    Johannus skrev 2019-03-21 19:21:19 följande:

    Jag har inte hunnit i kapp....Jobb deltid. Strul med att få i gång facket för andra halvan.  Oro för att inte kunna ha kvar lägenheten då pengarna inte kommer att räcka till....Skulle vela hinna kolla i kapp, men vet inte när jag får ro i kroppen att göra det.....Kanske att jag kan kolla senaste så jag kan hängas med lite i alla fall.


    Hej. Tror du att du kan få bostadstillägg ?
  • Äldre 25 Mar 22:17
    #61

    Jag sitter o kollar ikapp nu. Det blev lite rörigt mellan farmenavsnitten o torpetavsnitten när man inte har kollat på ett tag. Men jag ska försöka se några avsnitt ikväll. Jag har sett så långt som att Jörgen har blivit vald till förstekämpe. Fy så omoget han reagerade. Skulle hon vara feg för att hon valde honom? Hon måste ju välja nån o de är ju storbonden som bestämmer vem det ska bli. Det är bara att ta det.

    Nu ska han tydligen sabotera o kommer förmodligen att försöka få med sig killarna på den planen.

    Störtlöjligt Jörgen!!

  • Äldre 25 Mar 22:38
    #63

    Men såg ni kocken i avsnitt 8!! Det ser ju ut som att dom har transplanterat dit en fot där hans ena hand ska va?!det är ju tår! Med naglar! Ja tror ja dör! Eller ser jag så illa??

  • Äldre 25 Mar 22:39
    #64
    Johannus skrev 2019-03-25 22:21:33 följande:

    Jag vågar inte söka bostads tillägg med tanke på att när mina barn var små och jag blev ensamstående så fick jag bostatsbidrag och varje år fick jag betala tillbaka trots att jag inte hade fast jobb. Jag är rädd för att söka bidrag över huvudtaget.


    Jag har oxå råkat ut för det en gång. Man kan tycka att det skulle va deras ansvar att räkna ut rätt summa man ska få.....
  • Äldre 25 Mar 23:26
    #66


    Såg ni detta i avsnitt 8?
  • Äldre 26 Mar 00:14
    #68

    Men han jobbar i ett kök. Som kock. Det va deras teamleader lr vad man ska säga som va med i ett klipp om getkött.

Svar på tråden Farmen - Norge 2019