Inlägg från: Anonym (Snadar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Snadar)

    Sexlusten kom tillbaka!

    Jag trodde att det för alltid var ?kört? för mig. För bara ett år sedan tyckte jag att min man (som jag snart varit tillsammans med i 20 år) var för ?på? och tänkte på sex för ofta. Jag tände inte ens på honom. Jag kände aldrig lust, inte det minsta pirr någonstans. Jag tänkte testa olika preparat för att se om det kunde hjälpa... Tänkte också att det hade att göra med min övervikt...

    Jag slutade använda hormonspiral i höstas. Sedan dess har jag varit med om så mycket nya känslor. Det pirrar konstant där nere! Bara en tanke på sex gör mig våt :)

    Jag har hellre aldrig fått orgasm och nu får jag det varje gång vi har sex. Ja flera! En riktig fontänorgasm. Trodde inte jag kunde få det!

    Vill bara ge lite hopp till er andra!

    Sedan har jag kollat upp detta och det verkar som att sexlivet för många blir bättre närmare 40-årsåldern. Man slappnar av mer. För mig har det nog också varit hormoner som stört.

    Så, ge inte upp!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2019-03-07 21:47
    Glömde det viktigaste: Nu, så här ett år senare, efter att jag kände att det var hopplöst och jag inte var kär i mannen längre, så har jag blivit förälskad på nytt, i samma man. Jag älskar att kramas och pussas! Jag älskar att ligga nära honom. Så kändes det verkligen inte för ett år sedan...

Svar på tråden Sexlusten kom tillbaka!