• Tor 14 mar 2019 08:55
  4352 visningar
  9 svar
  Inlägg från throwaway44444 Visa alla inlägg
  9
  4352

  Sexet funkar inte med min sambo

  Måste få skriva av mig.

  Jag är 32 år, har varit tillsammans med min flickvän i 5 år. Jag älskar henne, ofta, men jag vill inte ha sex med henne. Hade det inte varit för att jag vill skaffa barn med henne så hade jag lämnat.


  Jag vet hur rutten jag framstår när jag skriver ovanstående. Det vore sjukt att skaffa barn med någon bara för att. Jag borde såklart dra och hitta någon jag tänder på, och låta henne hitta någon som tänder på henne, och sen kommer alla leva lyckliga i alla sina dagar. Verkligheten är dock inte så enkel. Fönstret för att skaffa barn krymper. Jag är rädd för att jag inte hittar någon annan jag vill skaffa barn med, och jag är rädd att hon inte heller gör det. Jag älskar henne och vill ha henne i mitt liv, men jag vill gå till sängs med någon annan.


  Mitt andra alternativ är att bita ihop, skaffa barn med henne och sedan börja ligga med någon annan vid sidan av. Att tänka så ger mig stark ångest - inte för att det vore ett dåligt liv utan för att jag inser hur patetiskt det är att mina ambitioner inte sträcker sig högre än så. Jag drömmer om en kvinna som både kan tillfredsställa mig sexuellt och utmana mig intellektuellt.

  Någon med liknande erfarenheter? Vad gjorde du?

Svar på tråden Sexet funkar inte med min sambo
Logga in
Bli medlem