Forum Otrohet - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Hjälp mig att döma mig själv? (Lite ovanlig situation)

  Tor 14 mar 23:25 Läst 0 gånger Totalt 29 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Är jag hemsk?) - Visa alla inlägg
  Anonym (Är jag hemsk?­)
  Återställ
  Tor 14 mar 23:25

  Hej!

  Inledde för ca 1 år sedan en ?relation? med en man i fängelse. Vi började brevväxla men kunde inte ses förrän par månader senare och då i häkte. Vi hade setts några gånger innan han åkte in men trodde inte han ville ha något seriöst då, så i början när vi brevväxlade var det mest på kul men sedan började jag få känslor. Vi sågs några gånger på häktet men det var korta besök som mest var sex.. Resten av vår kontakt var via brev och jag började få väldigt mycket känslor och frågade honom om vi skulle satsa på detta. Han sa ja och vi var nu alltså ett par. Men jag kände inte riktigt att han hörde av sig så mycket som jag kunde önska, allt gick långsamt framåt och jag var i livet väldigt ensam och mådde dåligt då en vän till mig nyligen begått självmord.. samtidigt som allt detta så var en nära vän till mig (Man) på mig och ville övertyga mig att min kille inte visade uppskattning/verkligen ville ha mig. Slutade med att jag låg med den killen en dag eftwr att han manipulerat mig på något sätt. Jag ville de inte ens när vi väl va där, kände mig tvungen typ för o inte förlorar honom.. Tydligen var han olyckligt kär i mig sedan länge. Jag bröt kontakten med honom och strax efter det började jag och killen äntligen få långa besök där vi kunde lära känns varande på djupet och verklige utvecklade en fin relation. Han är verkligen en underbar kille (även om många nog har svårt att tro det om en sån kille) och nu när vi setts såhär så har min ångest för det som hände växt sig stor..har gått ett halvår sen det hände och mår dåligt och tänker på det dagligen. Känner mig ovärdig hans kärlek och känner mig skitäcklig.. men jag har aldrig tidigare varit otrogen i något förhållande och har haft innan två långa relationer på 5 år vardera.. sen vet jag att jag aldrig skulle göra det igen mot honom.. någonstans var ju relationen inte en ?riktig? relation då men ändå känner jag mig som en skurk som lurar honom.

  Har verkligwn ingen lust att såra honom o få honom att tro att jag är ett svin genom att berätta, tror aldrig han skulle förlåta och jag vill absolut inte förlora honom.. han kommer ut om 1,5 år och jag vill verkligen vänta på honom och vara honom trogen, inget annat. Men hur slutar jag älta detta, hur går jag vidare?

  Om ni vore han, skulle ni med min historia här vilja veta vad jag gjort? Eller tycker ni jag förtjänar att ?komma undan? med detta? Snälla inga hatstormar det orkar jag ej.

  Är jag en hemsk oförtjänt flickvän eller dömer jag mig för hårt?

 • Anonym (Är jag hemsk?­) Trådstartaren
  Återställ
  Fre 15 mar 00:10 #2
  Anonym (Tellus) skrev 2019-03-14 23:32:33 följande:

  Du verkar dras till problem. Jag vet att detta inte är det svar du vill ha men jag ska vara brutalt ärlig.

  Jag har två personer i min familj som suttit inne. De är också underbara människor men jag har lärt mig den hårda vägen att den typen bara ställer till problem. De förändras aldrig och hur charmiga och roliga de än är så fattar de korkade beslut som andra människor får lida för. Lägg benen på ryggen och spring långt bort. Skaffa en hederlig kille med ordnat liv. Tror mig, du kommer att gråta så många tårar i onödan.

  Och nej, jag hade inte berättat om otroheten.


  Jag förstår att du vill kommentera detta, jag hoppas ju såklart på att han kommer sköta sig, men just nu är jag så kär????

  Mår bara dåligt och ser mina fel, han har intr haft ens en chans att göra mig illa. Enda jag mår dåligt av är vad jag gjorde. Skulden dödar ju mig vissa dagar
 • Anonym (Är jag hemsk?­) Trådstartaren
  Återställ
  Fre 15 mar 13:47 #10
  Lione81 skrev 2019-03-15 00:17:36 följande:

  En gång förbrytar alltid förbrytare. % satsen som verkligen ordnar upp sitt luv efter kåken är väldigt liten. Under 5%. Övriga fallerdut igen.

  När han kommer ut, så är det röda roser första halvåret. Vad ska han få för jobb med fällande dom?!?! Steka burgare på MC för 100kr/h, städa???

  Då börjar gamla synder komma tillbaka, han kan tvinga dig vaka över ngt över en natt. Vips är du medbrottsling helt plötsligt, polisförhör m.m

  Säger som den andra skriv. Ta dig ur detta så fort som möjligt. Kriminella är experter på att manipulera och ljuga och hitta på saker.

  Välj en man med jobb, bostad, ordnat liv.

  Lycka till


  Jag förstår vad du menar och han har inte heller lovat mig någonting. Faktum är att han är väldigt ärlig mot mig och inte vill ljuga om sina livsplaner. Jag ser ju dock bara den fina killen han är nu, har inte ens fått uppleva det att leva med honom i verkliga livet.. men han har visat sig vara en fin människa
 • Anonym (Är jag hemsk?­) Trådstartaren
  Återställ
  Fre 15 mar 13:49 #11
  Anonym (A) skrev 2019-03-15 03:59:20 följande:

  Du har så stora psykiska problem att du behöver enorm professionell hjälp. Det är inte normalt att börja dejta en man som sitter inne. Det är inte normalt att åka till fängelset och ligga med en kille. Det är inte normalt att inleda ett förhållande med någon som sitter inne. Det är inte normalt att ta en dömd brottsling i försvar och påstå att han är en fantastisk människa. Det är inte normalt att gå med på att ha sex med någon mot sin vilja för att man är orolig att förlora någon man inte ens vill ha. Det är inte normalt att vara otrogen. Du är trasig. Psykiskt sjuk och behöver hjälp. Dumpa killen, sluta beblanda dig dig med kriminella och folk som skadar dig (vare sig det är fysiskt eller psykiskt), sluta ligg med folk mot din vilja, sluta försvara kriminella, sluta vara ett otroget svin, sluta tro att bara för att du är kääääär så är killen rätt, sluta tro att bara för att du är kääääär så kommer allt bli bra, sluta tro att bara för att du är kääääär så ska du träffa/ha kontakt med/vara i relation med den mannen, sluta tro att man måste agera på sina känslor för någon. Sök professionell hjälp.


  Skulle väl inte säga att jag har stora psykiska problem, visst var det inte jättesmart att inleda någonting med honom men vi har också klickat väldigt bra nu senaste halvåret när vi setts under långa besök ca varje vecka.

  Men ja, jag dras till killar med problem.. vill väl ?laga? dom på något sätt...
 • Anonym (Är jag hemsk?­) Trådstartaren
  Återställ
  Fre 15 mar 13:51 #12
  Anonym (Sezz) skrev 2019-03-15 12:21:45 följande:

  Jo alltså.. för det första, nej berätta inte om din sk otrohet.

  Tänk inte ens på det. Det existerar inte längre.

  Ditt största bekymmer är ju att du blivit olyckligt kär! För lyckligt kär är du ju knappast när du inte ens kan få en godnatt puss eller sms. Inte förrens in 1,5 år om du har tur.

  Min sambo har suttit inne. Det förändrade hans liv men han blev inte laglydigare, bara mer försiktig.


  Ja, det är väl så egentligen men det enda jag ser är mitt fel och mitt misstag. Han blir ju bara mer perfekt i mina ögon pga min oförrätt. Men självklart innerst inne tycker jag att jag förtjänar att få dela livet med någon dagligen... nu är jag ju ensam 90% av tiden. Vi har inte ens telefonkontakt :/
 • Anonym (Är jag hemsk?­) Trådstartaren
  Återställ
  Fre 15 mar 13:52 #13
  Anonym (man) skrev 2019-03-15 13:31:49 följande:

  Vad kan man säga, du verkar ju gilla problem så då får du väl leva så. Men snälla snälla snälla.... skaffa inte barn, du är inte mogen för det.


  Lite så är det, jag dras till problem... men vad har det med min mentala mognad att göra, onödig kommentar
 • Anonym (Är jag hemsk?­) Trådstartaren
  Återställ
  Sön 24 mar 23:41 #21

  Han är ju numera väldigt snäll och gullig.

  Detta är ingen elak snubbe... han verkar vara väldigt lojal och ärlig. Så om vi utgår från detta. Vad hade ni som killar föredragit.. att jag lämnar, berättar eller håller tyst


  Anonym (H) skrev 2019-03-19 15:55:23 följande:

  Du är en trasig och osäker själ som dras till starka otrygga män som manipulerar dig för att ha sex med dig. Du är även tillsammans med en man som sitter inne och som du känner inte hör av sig tillräckligt, även detta plågar dig, men du stannar kvar. Du är otrogen mot din kille och varför det då? Jo, för omedvetet vet du att det sårar och förstör för dig ännu mer. Du är en självplågare som står ut med skit för du tror att du förtjänar det. Du behöver jobba med dig själv, din självkänsla och självrespekt.


 • Anonym (Är jag hemsk?­) Trådstartaren
  Återställ
  Sön 24 mar 23:43 #22
  Anonym (man) skrev 2019-03-19 15:43:04 följande:

  Och med det menar du.... jag hör vad ni säger men jag skiter fullkomligen i det för jag är besatt, tänker inte klart och är fast besluten att skada mig själv. Kosta vad det vill.

  Varför skulle vi vilja hjälpa dig skada dig själv?

  Hur hade du svarat om du varit i våra skor?

  Återigen, du borde sluta leta efter svar som du redan vet svaret på på nätet för att få tyst på ditt samvete. Ditt samvete försöker skydda dig. Sök istället hjälp hos en psykolog eller terapeut.


  Jag vet intr svaren.. därför jag frågar. Velar till och från
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll