Inlägg från: Anonym (Andra perspektivet) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Andra perspektivet)

    Hjälp mig att döma mig själv? (Lite ovanlig situation)

    Anonym (Är jag hemsk?) skrev 2019-03-15 13:47:44 följande:

    Jag förstår vad du menar och han har inte heller lovat mig någonting. Faktum är att han är väldigt ärlig mot mig och inte vill ljuga om sina livsplaner. Jag ser ju dock bara den fina killen han är nu, har inte ens fått uppleva det att leva med honom i verkliga livet.. men han har visat sig vara en fin människa


    Jag undrar om den eller de som på något sätt drabbades av hans brotttslighet delar synen på att han är en så "fin människa".... Att man spärras in beror vanligen på att man är allt annat än fin. Som många har sagt så har du förmodligen fler saker att arbeta med och hantera än otroheten. Bara din kille kan döma dig, varken du eller någon på FL. Ända sättet för dig att få verklig peace of mind är att bekänna för honom och då riskera att han blir så sårad atr han aldrig vill träffa dig mer.
  • Anonym (Andra perspektivet)
    Anonym (man) skrev 2019-03-25 11:19:05 följande:

    Jag håller med dig i princip och hade håll med helt om snubben varit "normal".

    Men då snubben inte verkar vara sådär jättepålitlig så tar TS en jävla risk om hon ska bekänna sin otrohet. Flippar snubben så kan det gå riktigt illa för TS.


    Enig. Det kan gå åt skogen när man sviker någon generellt och kanske speciellt när personen som sviks har ett track record av att inte följa de lagar vi har... Har han kanske problem med impulskontrollen, är mentalt labil, saknar utvecklat konsekvenstänk, har tveksam moral eller kanske låg empatisk förmåga så kan det säket vara ett riskabelt projekt för henne. Tror samtidigt inte att någon av dessa förmågor är särskilt ovanliga hos interner...

    Personligen förstår jag inte vad hon ska med en kåkfarare till men det är till syvende och sist hennes eget beslut i valet av partner och det får hon ta ansvar för. Hon känner ju till hans bakgrund och är förhoppningsvis inte naiv efter att ha läst alla kommentarer i denna tråd.
  • Anonym (Andra perspektivet)

    Sen kan jag ju tycka att det är ganska elakt att svika någon som man har tänkt sig "rädda och få på rätt spår i livet".... Vad gör det med den bild man har av sig själv som "räddaren" och den skötsamma i relationen?

Svar på tråden Hjälp mig att döma mig själv? (Lite ovanlig situation)