• Sat 16 Mar 2019 10:50
  605 visningar
  6 svar
  6
  605

  Dansande på krogen för första gången - Hur vill ni att en man skall bjuda på dans kvinnor?

  Du dansar lite närmare dem helt enkelt, försöker fånga blicken. Ler hon och dansar närmare, öppnar upp deras danscirkel eller något så dansar du närmare och liksom följer med henne. Om hon vänder bort blicken eller vänder ryggen till utan att kika över axeln eller kanske drar ihop cirkeln eller dansar längre bort så är hon inte intresserad. Då drar du dig undan och dansar vidare.

  Var också uppmärksam på att någon som bjuder in till dans kanske tröttnar efter ett tag och visar mer avvisande signaler, då avlägsnar du dig också.

  Lycka till :)

  Har du dansat ett tag med någon så kan du ha lite koll på när hon går till baren och beställer en drink. Du kan då hänga med och prata lite med henne, kanske fråga om du får bjuda på en drink.

 • Sat 16 Mar 2019 11:44
  #5
  Anzil skrev 2019-03-16 11:02:16 följande:

  Nu missförstår jag säkert, så ursäkta mig. Du skriver att om jag har dansat med någon ett tag och sedan går personen till baren och beställer en drink. Är det inte heller ett tecken på att hon avvisar. Tack och tack för ditt svar!

  :)


  Nej det tycker jag inte, inte om hon inte betett sig avvisande innan. Men det märker du nog på kroppsspråket också. Vänder hon sig bort och låtsas inte se dig i baren är det nog så. Men det kan också vara en invit till att komma bort från musiken och prata lite. Men som sagt, då ska du ha fått positiva vibbar innan.
Svar på tråden Dansande på krogen för första gången - Hur vill ni att en man skall bjuda på dans kvinnor?