• Brumma

    vilken relation är okej med sitt ex när barn finns med

    Det kan inte vara så att din sambo vet om/känner av att du ogillar att han umgås med exet. Att du är svartsjuk. För isåfall är det rätt enkelt förklarat varför han inte föreslår att ni ska sitta ihop alla tre när du är med.

    I övrigt tycker jag det är sunt att de kan sitta ihop och umgås tillsammans utan bråk - det underlättar mycket. Betydligt jobbigare när de inte kan föra ett normalt samtal.. ;)

    Din fråga gällande vad du skall "tillåta" och acceptera.. Tja, jag hade helt klart inte accepterat att min partner bestämde vem jag fick prata med eller sitta med på mitt barns träning.. Hade min partner ställt sådana krav på mig hade han snällt fått leta sig en ny partner. Likadant om jag bestämt att han inte fick sitta med sitt ex på dotterns uppvisning.

    För att svara på hur vi gör - vi sitter med min mans ex, oavsett om jag är med eller inte. Ibland är min man ensam med exet, ibland är jag ensam med exet och ibland är vi där allihop.

    Vill du att ni skall sitta ihop när du är med så säg det - och visa att du är ok med henne - annars lär han fortsätta hålla er åtskilda.

Svar på tråden vilken relation är okej med sitt ex när barn finns med