• korngryn

    Inga ordentliga gästhanddukar!

    Om jag skulle ha gäster skulle jag sjäkvklart plocka bort våra småfuktiga badlakan och hänga upp rena torra småhanddukar.

    Har inte tänkt på detta så mycket när jag är hos andra, jag torkar mig på det som finns. Fast om det finns en särskild gästhandduk undviker jag helst den, i alla fall om det är många gäster för då brukar den snabbt bli sunkig och fuktig. Då väljer jag den som ser torrast ut.

  • korngryn
    Anonym (Jj) skrev 2019-03-30 20:04:30 följande:

    För att det finns otrevliga bakterier på toan såvida man inte skrubbar allt hela tiden. Många spolar i toan med locket öppet till exempel, mina barn glömmer lätt. :(


    DET är väl i och för sig inget farligt! Att hålla på och försöka skapa en bakteriefri miljö är ju direkt skadligt, hur kan någon ha missat det?
  • korngryn
    Anonym (Gäästen) skrev 2019-04-01 15:38:22 följande:

    Många här har barn oxå. Alla umgås inte bara med vuxna välartade människor.

    Vuxna är dessutom riktigt dåliga på att tvätta händerna. De som har torra handdukar ett helt kalas har nog många gäster som inte ens tvättar sig efter toabesök. Min fd tvättade sig bara om händerna efter nr 2. Kolla in en större festival/marknad etc där det är utedass och lägg märke till vem som har använt rengöringsskum på händerna och vem som inte har det. De som går ut och gnider nävarna är de som störst chans har velat bli ren.

    Man kan även läsa svar här i tråden om att man inte ens behlver tvätta sig. Många vuxna går alltså omkring med smutsiga nävar. I filmen contagion (tror jag den heter) så berättar Kate Winslet att vi i genomsnitt tar oss i ansiktet flera tusen gånger i timmen.


    Fast vill man ha ett fungerande immunförsvar ska man inte hålla på och tvätta och sprita och rengöringsskumma i tid och otid.
Svar på tråden Inga ordentliga gästhanddukar!