Forum Allmän debatt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Inga ordentliga gästhanddukar!

  Sön 31 mar 2019 20:06 Läst 0 gånger Totalt 131 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Linn) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Linn)
  Återställ
  Sön 31 mar 2019 20:06 #35
  Desire223 skrev 2019-03-31 19:05:53 följande:
  Tycker det är rätt najs med nonsensproblem ändå, det tyder på att vi har det rätt gött. Sen kan ju nonsensproblem för en vara riktigt jobbiga för andra. Tycker inte man ska bestämma vad andra får må dåligt över :)
  Tror inte det är speciellt många som faktiskt mår dåligt på riktigt av att det saknas en ordentlig gästhandduk, saknas servetter på middagen du är bjuden på, bordsduken hos värden råkar vara lite skrynklig i hörnen etc.

  Man kan inte tillåta sej själv att bli hur mjäkig som helst. 
 • Anonym (Linn)
  Återställ
  Sön 31 mar 2019 20:16 #36 +2
  Anonym (Anonym) skrev 2019-03-30 17:55:48 följande:

  Jag håller med, det är riktigt vidrigt att folk inte har en dedikerad gästhandduk. Själv har jag alltid en för mina händer, en badhandduk och en gästhandduk på badrummet. Vissa som jag hälsar på har bara en handduk som ser riktigt snuskig ut. :( Alltså samma för gäster och boende, och hur ofta byts dessa? 


  Om boende och gäster vågar ta varandra i hand (när de dessutom kommer utifrån) så är det väl inte hela världen om de torkar sina nytvättade händer på samma handduk en eller två gånger? 

  Jag bor ensam och har en lite mindre handduk avsedd för gäster. Om de använder den? Ingen aning. Jag är inte särskilt rädd för mina vänners rena händer så det skulle inte göra mej något om någon skulle använda mina handdukar. 
 • Anonym (Linn)
  Återställ
  Sön 31 mar 2019 20:27 #37
  Anonym (Jag med) skrev 2019-03-30 18:15:16 följande:

  Vi har varsin handduk här hemma som hänger bredvid handfatet med namnlappar ovanför. Sedan har vi en handuk som är markerad som gäst. Så gästerna får dela på en handduk när vi har middagsbjudning och liknande. Sedan har vi förståss varsitt badlakan också. Tyvärr hänger dessa bredvid toastolen och min svärmor stänger inte toalocket innan hon spolar vilket jag tycker är äckligt så nu flyttas dom innan hon kommer. Jag vet inte riktigt hur jag ska säga att hon måste stänga locket. Känns konstigt att jag har koll på att hon inte stänger det


  Jag vill jättegärna veta hur det kommer sej att du vet att svärmor inte stänger toalocket innan hon spolarOskyldig

  Jag vet inte om du har en väldigt udda toalett, men de små stänk som ev sprider sej när man spolar lär man ju behöva mikroskop för att se. Tror inte att de mikroskopiska stänken sprider sej många millimeter utanför toaringen heller.

  Har du en man? Om han står och kissar så är väl han betydligt värre i så fall?
 • Anonym (Linn)
  Återställ
  Mån 1 apr 2019 13:48 #60
  Anonym (***) skrev 2019-04-01 10:49:50 följande:
  Då kanske du serverar mat som gör att gästerna springer på toa hela tiden.

  Har aldrig varit med om att gästerna springer på toa så ofta att handdukarna blir dyngsura, inte ens när vi haft 20+ gäster.
  Det dricks mycket kanske? Överförfriskade gäster behöver ju uppsöka badrummet ofta..
 • Anonym (Linn)
  Återställ
  Mån 1 apr 2019 14:04 #63
  Desire223 skrev 2019-03-31 21:28:51 följande:
  Man kan ha psykiska besvär som gör det otroligt jobbigt. Jag klarar till exempel inte av när vissa människor spottar, det är så förbannat jävla äckligt att jag kräks. Mjäkig eller ej, jag uppskattar om folk inte spottar i min närhet.
  Jag håller med om att det är äckligt när folk spottar, speciellt när vissa män gör det. Ska bespara dej äckliga detaljer, men du vet när de "tar i från djupet", ja det ryser jag också av. Äter jag något samtidigt kan jag bli riktigt äcklad. Men jag känner inte att jag inte får luft och tror jag ska dö medan hela jag skakar (=som i panikångest).

  Har man nu så kraftig fobi för andras handdukar så skakar man väl bara av händerna och låter dem lufttorka, det tar inte heller speciellt lång tid. Det är något jag föredrar på officiella toaletter, eftersom jag är miljövän och inte gärna använder pappersservetter i onödan. Använder man dessutom handsprit på fuktiga händer så torkar de fortare. (Vilket leder mej till den personliga följdfrågan om en pappershandduk kanske är miljövänligare än en "portion" handsprit? Kanske borde sluta med båda, fast e man ute och går på stan, åker tunnelbana osv känns det som att händerna blir smutsiga fort, inte av andras "bakterier" utan gissningsvis av avgaser.)
  Eller så för att återgå till frågan om andras handdukar, har man fobi och inte vill skaka händerna torra så är man nog så medveten att man har sin egna handduk med i handväskan. Om man har riktig fobi alltså, vilket jag inte tror är så vanligt. Eller så struntar man i att åka hem till andra.
 • Anonym (Linn)
  Återställ
  Tis 2 apr 2019 22:03 #96
  Anonym (Gäästen) skrev 2019-04-01 15:31:52 följande:
  Precis min tanke! Visserligen bryr de sig kanske inte särskilt om handduken är sunkig eller ej. Jag är iallfall aldrig överförfriskad.
  Nej inte du kanske, men det förekommer ju vid festliga tillfällen även bland er barnfamiljer, även om det förhoppningsvis finns en nykter (el mindre än salongsberusad) i varje familj för att hålla barnen trygga. 
 • Anonym (Linn)
  Återställ
  Ons 3 apr 2019 06:56 #98
  Anonym (Gäästen) skrev 2019-04-03 00:33:50 följande:
  Klart det gör. Har aldrig påstått annat. Hade det förekommit överförfriskade personer på kalas (inte fest) så hade jag tackat för oss tidigare och gått. Innan handdukarna blev sunkiga ;)

  Man ska inte låta barn leva i skyddad verkstad men fulla personer är knappast något de har behov av att umgås med. Varken jag eller min man dricker så vi blir överförsfriskade på kalas eller fest för den delen om vi har barnen med oss. Men detta är en annan tråd det.
  Nu hänger jag inte riktigt med här. Vad menar du att kalas är för något? Jag har bara hört det som i barnkalas. Eller möjligtvis någon form av gammeldags kafferep.
  Vad är kalas om inte en bjudning eller fest eller ett barnkalas?
  Jag har nog aldrig varit på något i alla fall..
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll