Inlägg från: Anonym (....) |Visa alla inlägg
  • Anonym (....)

    Inga ordentliga gästhanddukar!

    Anonym (Gäästen) skrev 2019-03-30 17:42:42 följande:

    Har funderat på detta varje gång jag varit på kalas/festligheter där detta har förekommit men aldrig kommit på något vettigt svar.

    Då och då går jag på kalas där toaletten saknar en ordentlig gästhandduk. Hos de jag menar hänger oftast deras badlakan, lite småfuktiga, på en krokmojäng på dörren eller på väggen. Sen finns det 1-2st andra handdukar. Meningen är då att alla gäster och familjen ska dela på dessa 1-2 små handdukar. Ni förstår ju själv hur sunkiga och blöta dessa handdukarna blir efter ett tag. Då letar man istället efter en hörna på ett av badlakanen och hoppas att det är en del som inte varit i rumpan..

    För en del låter detta säkert jättekonstigt och som en trolltråd men det är ganska vanligt!

    Jag har alltid vara en handduk till familjen, badlakanen lägger jag i tvätten (och gömmer korgen) och ev sätter upp rena, nya gästhanddukar (2st) som jag sedan beter ut efter behov under kalaset.

    Hur gör ni, vad tycker ni? Någon som har en förklaring eller har tänkt på varför ni gör som scenariet ovan?

    Tack!


    Har du något fysisk handikapp eller funktionshinder som gör att det svårt för dig att be om en handduk när du ska på toaletten?
  • Anonym (....)
    Anonym (Gäästen) skrev 2019-04-01 10:18:55 följande:

    Jag kanske var otydlig.

    Om man är ett större sällskap som tvättar händerna och torkar sig på samma handduk i några timmar så kommer denna handduken att bli dyngsur och sunkig. Ungefär som en diskhandduk som du torkar porslinet med. Den blir till sist våt och måste bytas för att ha någon torkeffekt. Det är då du eller någon i familjen ska gå in på wc med en ny ren och torr handduk så gästerna slipper torka sig på en blöt handduk, ta toapapper eller låna era badlakan (som kanske är sunkiga eftersom de inte är bytta). Precis det scenariet som jag beskrev i trådstarten alltså!


    Då har du dålig kvalité på handdukarna.
  • Anonym (....)
    Anonym (Gäästen) skrev 2019-04-06 05:41:14 följande:

    Vänligen berätta för mig vilka handdukar som håller sig torra fast man torkar sig en hel kväll? Jag köper direkt!


    Alla med bra kvalité. Lite dyrare handdukar
Svar på tråden Inga ordentliga gästhanddukar!